Style

Ljubav

Dnevni horoskop za 18. 6. 2018. godine - Dnevna doza Lune!

Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 18. jun 2018. godine na portalu Svet Plus, koji za vas piše astrolog Nataša Paunovski.

Dnevni horoskop za 18. 6. 2018. godine - Dnevna doza Lune! Foto: Svet Plus




Dobra noć/dan, pred nama je nedelja prepuna promena, prvo od utorka Neptun planeta vizija, mašte i idealizma kreće u retrogradni hod balansirajući između psihe i srca. Merkur isti dan pravi trigon sa rx Jupiterom i napokon daje nešto bolji mentalni aspekt i optimizam (pravo da vam kažem da molim nebo ovih dana da nam malo posalje neki dobar aspekt, strelice udaraju na sve strane). 20 juna pred nama je Prva Četvrtina Meseca kada će emocije, istina pred svega prema sebi, porodična reputacija i podrška biti veoma vredne, dok 21.06 tačno u 12:07 za nas počinje zvanično leto, najduži dan u godini, a sa letom i rođendanski Rakovi, trigon Merkura i Rx Neptuna pa će emocije, intuicija, telepatija i povezivanje biti izuzetno važno.

Imaćemo i udar veoma jakog fizičkog aspekta Venere i Marsa istog dana pa će perje još malo da se podigne, a ljubavni problemi, strast, želje, novčani troškovi i potreba za nečim onim konkretnim veoma izražena. Moram da spomenem da kroz ove osetljivije aspekte dolazi do prilično teških aspekata kroz ove vremenske prilike (nesvestice, lupanje srca, migrene pa sa početkom leta posebno treba obratiti pažnju).

U subotu je pred nama aspekt koji pokreće jak identiet, promene i optimizam između Sunca i Urana, ali i nesto nezgodan aspekt Merkura i Rx Plutona pa će reči biti oštrije, a reakcije veoma emotivne i mogu izazivati ozbiljne probleme u govoru. Držite se, vreme nam ne može ništa. U svakoj promeni univerzuma ima važnih lekcija koje se uče i prepoznaju. Takva će biti i ova nedelja.

Danasnji dan: Mesec preko noci do 10:42 ide zadnjim stepenima Lava, ponosno tražeći smisao, otvarajući najskrivenije čakre i na osnovu otkucaja srca prepoznavajući dalje smerove. Mesec od 10:42 ide znakom Device, u kontroli emocija, prvo na premestenoj zvezdi Regulus dajući danas kontrolu emocija, poslovnost, analitičnost, perfekciju, uslužnost, pod dobrim aspektom sa Uranom i Rx Saturnom i staloženost, poverenje, zrele odluke i energiju. Vremenski uslovi izuzetno promenljivi, preko noći veoma problematični za senzibilnije osobe, posebno srčane bolesnike, dok u toku dana za astmatičare, pa se odmarajte koliko god možete.

Danas nije preporuka operacija probavnih organa. Treba jesti laganiju, ali i domacu hranu. Mesec u praznom hodu od 10:40-14:10 moze doneti odlaganje nekih sitnih kupovina, poslova. Sitnice mogu biti važnije od krupnih stvari. Danas možete uraditi nešto korisno i zbog toga se osećati bolje. Tačka, zarez, idemo dalje.


Ovan 21.3.- 20.4.

Ovnovi danas imaju vece odgovornosti, ali mogucnost da imaju fanaticne ideje u vezi sa zaradom. Moze biti mogucnosti da naplate nesto sto su ranije zaradili. Preko noci mogucnost osetljivosti kroz kicmu, disanje, vid, odmarajte. Uticaj Meseca u Devici moze doneti izuzetnu okrenutost radu, zdravlju, higijeni, ali jaku analitičnost i srecu preko poslovnih aktivnosti. Emocije u porastu. Može biti odlaganja nekih sitnijih sastanaka i placanja ali se to može nadoknaditi u popodnevnim satima.Pazite na stomak. Vise spavajte. Danas vam intuicija moze pomoci mnogo u poslu.


Bik 21.4.-21.5.

Bikovima nocni sati neće prijati i mogu im doneti jaku nervozu, emotivne nemire i napetost. Odmarajte. Danasnji aspekti ipak ukazuju na veoma srecne lične aspekte, mogucnost srece preko poslovnih putovanja, ugovora, odmora, obrazovanja. Danas zvezde ipak mogu biti naklonjene studentima ovog znaka da se rese nekog izuzetno teskog ispita. Na polju zdravlja treba paziti na jace migrene, ali kontrolisite pritisak i izbegavajte masnu hranu. Bikovima su danas zvezde veoma naklonjene kroz decu, a mogu imati i neolekivane i srecne promene preko emocija.

Bikovi danas mogu naci smisao, mogu zavrsavati bitnu papirologiju koja je stajala, ali imati i vaznije kupovine. Na poslu mogu napredovati, ali moraju pokazati veci autoritet. Povoljan dan za brak, porodicu iako i dalje manja briga oko rođaka. Danas se mozete osecati sigurnije.


Blizanci 22.5.- 21.6.

Blizanci preko noci mogu imati fantastične ideje i mogu biti okrenuti kreativnom radu. Danas mogu imati sitnije dobitke i biti okrenuti porodici. Međutim, Blizanci mogu da se suocavaju sa nervozom, sve moze ici na guranje, a napetost moze biti na relaciji finansije, domaci poslovi, roditelji, malo i zdravlje (pazite na pritisak, posebno na disajne organe).

Blizanci ce govorom i javnim nastupima jako privlačiti paznju ali danas mogu imati poteskoce izmedju obaveza u domu i poslovne organizacije. Sve moze ici sa zakasnjenjem i kroz neke propustene prilike. Trudite se da zavrsite ono sto je do vas. Jutarnji casovi mogu doneti manji problem sa koncentracijom i osetljivost kroz saobracaj. Na emotivnom nivou previranja (brak), ali emotivnim porukama i jakoj mentalnoj povezanosti. Manja opterećenost moguca kroz decu (virusi).


Rak 22.6. - 22.7.

Rakovi danas imaju odlicnu moc prosudjivanja, procene, mogu imati srece sa papiroligijom, učenjem i mogu biti veoma detaljni. Mogucnost povoljnih prilika preko finansija. Nocni sati mogu doneti dosta aktivnosti, ali osetljivosti psihe pa je potrebno vise odmora, uzimanja tecnosti i meditacije.

Rakovi danas mogu vrlo ozbiljno da primaju emotivno sve sto im se desava, ali da i emotivno reaguju. Bice odlicni u poslu. Zastitnicki raspolozeni i skloni odlicnoj organizaciji. Danas ne treba preuzimati vise od onog sto mozete uraditi. Emocije kao plima i oseka ali u popodnevnim casovima pod kontrolom i boljim zadovoljstvom. Povoljan dan za brak, pravne i administrativne poslove.


Lav 23.7.- 22.8.

Lavovima je danas odlican dan za novac, karijeru, poslovne aktivnosti, posebno kroz aktivnosti koje su stajale mesecima.Lavovi se mogu pokrenuti i uzeti danas stvari u svoje ruke, a biti izuzetno motivisani. Emocije mogu staviti po strani i donositi veoma zrele odluke. Na polju zdravlja danas je vazno pokrenuti novi nacin ishrane, povoljan dan i za dijete, čišćenje organizma. Odlicno vreme za kredite, vraćanje novčanih pozajmica, slanje novca.

Lavovi će i dalje zahvaljujuci Veneri privlaciti paznju i biti okrenuti sebi, ali danas biti i veoma korisni. Dobar dan za lekarske preglede i rad na sebi. Na emotivnom nivou stabilnost ili distanciranje. Odličan dan za promenu fizičkog izgleda, ali resavanje vaznih finansijskih papira. Nocni sati traze smanjenje fizičkih aktivnosti jer su moguci srčani problemi i variranje pritiska, problemi sa centrom za ravnotezu.


Devica 23.8. - 22.9.

Devicama je danas odlican dan za zavrsavanje veoma bitnih ugovora i poslova. Odlicno vreme za rad sa inostranstvom, kao i za vidjenje sa starim prijateljima. Ono sto danas ne smete raditi je stajanje u mestu sa hiljadu ideja i obaveza u glavi jer možete propustiti dobru realizaciju. Podsvesno možete patiti od emocija i prevelikog ega, trudite se da se sredite i pustite da stvari idu prirodnije. Sklonost ličnim utiscima, promenama, odličnoj temeljnosti danas vam može pomoći da sredite veće porodične probleme, ali da pokrenete nešto što je stajalo dugo na pozitivnoj nuli.

Danas je pozitivan dan za izlaske, spontane poslovne dogovore sa prijateljima, dok emotivno nemojte praviti problem bez problema, malo se opustite. Uzimanje vise kalcijuma, ali vitamina B danas vam moze pomoci. Imate mogucnost trajnog aranzmana, ali i povoljnosti kroz polje obrazovanja.


Vaga 23.9. - 22.10.

Vage danas mogu biti u maloj apatiji i depresiji, pa je preporuka da se probudite i uzmete stvari u svoje ruke. Izbegavajte sumnje, nepotrebna opterecenja detaljima, a probajte na poslu da se ne trošite toliko o tome sta ko misli o vama, već pokazite sta umete. Pripazite na psihu, imunitet, posebno vise spavajte. Danas je pozitivan dan za dom, nekretnine, porodicu, kontakt sa starijim osobama u porodici. Dobro za umerene fizicke aktivnosti.

Povoljno za kredite, osuguranja i sredjivanje sitnijih racuna. Međutim, emotivno ce vam danas trebati samopouzdanje i polet. Nocni sati mogu doneti jake utiske i zaljubljenost. Vage koje su u braku trebaju praviti kompromise. Na poslovnom planu izbegavajte popustljivost i melanholicnost. Koristite intuiciju!


Škorpija 23.10.- 22.11.

Škorpijama napredak danas dolazi preko drugih, kao i mogucnosti uspeha preko voljenih osoba i bliskih clanova porodice. Danas treba pripaziti na planove, sastanke, dogovore, mozete biti otkazivanja. Mogucnost skrivenih razočarenja u prijatelje ili vecih očekivanja od drugih. Ipak dan odlicne studiozne, mentalne snage, istrajnosti, ozbiljnih odluka, dobre energije kroz porodicne poslove, odlican dan za ucenje.

Na emotivnom nivou moze dolaziti do nesporazuma, ali i manje osetljivosti preko polja dece. Danas se ne treba prepuštati ili patiti u sebi, već uzeti stvari u svoje ruke i rešavati svaki problem otvoreno. Škorpijama danas nije los dan za napredak na polju karijere, imace odlične mentalne sposobnosti, ubedljivost, ipak treba se okrenuti malo vise ljubavi jer tu moze dolaziti do komplikacija (veci problem nego sto je zapravo). Na polju zdravlja pripaziti na glavu, zube, centar za ravnotezu.


Strelac 21.11.- 21.12.

Strelčevi danas mogu imati male „ migrene“ oko poslovnih autoriteta i donosenja poslovnih odluka, ali mogu preuzeti vazne finansijske odgovornosti ali mogu i ocekivati povoljnije mogucnosti kroz zaradu (imaće utisak da se napokon nesto pokrece u pozitivnom/trajnom obliku). Danas je akcenat i paznja na koncentraciji (sklonost zaboravljanju stvari, mentalnoj apatiji, umoru), ali ukoliko dobiju slobodne ruke Strelčevi danas mogu stvoriti odlične stvari od novih projekata do pozitivnih samostalnih poslova.

Na polju zdravlja uzimajte vise tecnosti, vitamina, izbegavajte hladne napitke, kontrolisite alergije. Na polju emocija sukob zelja i mogucnosti, ali manjih problema na komunikaciji mogu biti razlog preopterecenja na drugim poljima. Nocni sati privatno zanimljiviji. Jaki snovi, drzite se svojih vizija.


Jarac 22.12.- 19.1.

Jarčevi su danas spremni za najteže poslove, ali preuzimanje veće odgovornosti. Jarčevi mogu naci nacin neočekivane zarade, ali danas im se neočekivano mogu otvoriti odlične mogućnosti za povecanje prihoda. Mogu biti malo na „drugoj planeti“ po mislima, ali osećati najsenzitivnije vibracije drugih. Muzika im danas moze pomoci, kao i sve vrste mentalnih meditacija. Odlican dan za kontakte sa inostranstvom, sve vrste istraživanja, poslovne sastanke.

Na polju emocija oscilacije ali jaka povezanost. U povećanju strast. Mogućnost veoma profesionalnih vaznih preokreta. Na polju zdravlja izbegavanje masne hrane, kontrola apetita. Dobro za ulaganja u dom, kupovinu novih stvari, ali odmore.


Vodolija 20.1.- 19.2.

Vodolije danas moraju malko voditi racuna o zdravlju jer mogu imati problema sa disanjem, ali razlog mogu biti emocije i opterecenje porodicnim stvarima. Posebno je vazno uneti malo bolju organizaciju u finansije, jer novac moze samo prolaziti, a danasnje kupovine nece biti korisne. Pozitivno vreme za ekonomske poslove, nasledjivanja, savetovanja i posredovanja. Na polju posla treba izbegavati preterano lični odnos vec se trudite da budete profesionalni i praktičniji.

Emotivno, Vodolije mogu osećati danas snazne ali skrivene emocije. Vodolije koje su u braku malo mogu biti na udaru opterećenja i kontrole, pa je potrebno malo smanjiti tenziju dnevnog stresa. Vodolijama danas trebaju društvene aktivnosti, opušteniji razgovori i osećaj pripadanja. Posebno snazne emocije mogu osecati preko noci.


Ribe 20.2.- 20.3.

Ribe danas mogu biti okrenute partnerskom odnosu, drugima, ali se mogu osecati dosta pasivno i imati utisak da danas nemaju dovoljno motivacije i snage, pa je bitno da danas traze pomoc i da malo smanje dnevni ritam. Ribe će biti veoma inspirativne, poetične i mogu imati uspeha kroz polje umetnosti, u dobrom povezivanju drugih, a mogu imati uspeha na polju trgovine. Ribe mogu imati dan plodne energije preko inostranstva, ucenja i drutvene komunikacije, kao i srece preko rodjaka.

Na emotivnom nivou mogu imati periode apatije. Jaka povezanost sa decom. Vece ambicije i očekivanja na poslu mogu doneti dobre rezultate, ali danas cuvajte zdravlje i trudite se da se ne preforsirate. Mala opreznost potrebna kroz lekove.

Viber

Autor: Astrolog Natasa Paunovski
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>