Lepota

Ljubav & Sex

Urasle dlake: Sjajan trik da se rešite ovog problema!

Iako je uklanjanje dlačica brijačem najbrži način da se rešite neželjenih dlačica na telu, istina je da se se možete lako poseći, a često se javljaju i urasle dlake.

Urasle dlake: Sjajan trik da se rešite ovog problema! Foto: youtube
Ali uz ovaj genijalni trik poznate bjuti blogerke Džesi B. to više neće biti problem. Ona se u snimku fokusirala na bikini zonu, a isti trik primenjiv je i na sve druge delove tela na kojim koristite brijač.

Prvi korak je obavezan kod depilacije bikini zone, dok se kod brijanja nogu može i preskočiti, a uključuje lagano podrezivanje dlačica. Sledeći korak (odnosno prvi ako brijete samo noge ili pazuhe) je topla kupka koja će omekšati folikule dlaka. To je ujedno i ključni korak koji će sprečiti njihovo urastanje. Tu stvari postaju malo zanimljivije jer Džesi izbegava korišćenje kreme i pene za depilaciju već umesto njih koristi - maslinovo ulje.

"Jednostavno nanesite nekoliko kapi maslinovog ulja na ruke i razmažite ih na delu jela koji želite obrijati", kaže blogerka i naglašava da će maslinovo ulje pružiti koži potrebnu hidratizaciju te i da je odličan izvor antioksidansa, vitamina i esencijalnih masnih kiselina od kojih će koža imati brojne koristi.


 

Viber

Autor: B.P.
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>