Svet

Region

Američka glumica uhapšena pod sumnjom da je zlostavljala žene!

Američka glumica Elison Mak, koju publika pamti po ulozi u seriji "Smolvil", u martu je uhapšena pod sumnjom da je seksualno zlostavljala desetine žena.

Američka glumica uhapšena pod sumnjom da je zlostavljala žene! Foto: youtube




Zvezda televizijske serije "Smolvil", 35-godišnja glumica Elison Mak sumnjiči se da je kao članica sekte Nxvin, zajedno sa vođom Kit Ranerom, pomagala u krijumčarenju, trgovini i podvođenju ljudi. Glumica je uhapšena u martu u Meksiku, a sada se po drugi put pojavila na sudu gde je negirala krivicu. U utorak je na sud došla iz kućnog pritvora jer je nakon što je platila pet milona dolara kaucije dobila puštena da se brani slobode.

Kako pišu američki mediji, Kitu Raneru je ista molba odbijena, jer se pretpostavlja da se u sekti Nxim nalazi veliki broj ljudi koji bi mogili da mu organizuju beg iz države.

Iako se prvobitno pisalo da se Elison pre šest godina priključila sekti, ispostavilo se da je zapravo šest meseci pripadala ovom društvu. Navodi se da je Elison bila u prisnim odnosima sa Kitom, a njen glavni zadatak je bio prikupljanje novih taoca, mahom žena, navodno je bila zadužena za ucenjivanje žena i stalno dovođenje novih.

Iako će ovaj slučaj tek u narednim mesecima dobiti svoj epilog, mediji pišu da ako se Elison ne nagodi sa tužilastvom, preti joj kazna od 15 godina zatvora do doživotne.

 

Viber

Autor: B.P.
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>