Zadruga

Parovi

Zadruga: Sara Reljić prvi put progovorila o odnosu sa majkom - jako stroga…

Učesnica rijalitija Zadruga Sara Reljić imala je veoma zapažene i svetile momente u Beloj kući. Jedna je od takmičara koje su imale i skandale i miran period, a iako nije mnogo pričala o privatnim stvarima, sada je rešila da otkrije nešto više o odnosu sa mamom.

Zadruga: Sara Reljić prvi put progovorila o odnosu sa majkom - jako stroga… Foto: Youtube Printscreen




Osim u Zadruzi, Saru Reljić smo imali priliku da gledamo i u Pinkovim zvezdama gde takođe ostala zapažena. Ipak, reklo bi se da ova pevačica možda i ne bi baš imala toliko uspeha da nije imala veliku podršku njene mame.

 - Moja mama je bila jako stroga, a meni se nije išlo u muzičku školu. Svaki dan je pričala: "Idi da vežbaš klavir", a ja ne smem da progovorim jer pored toga što je bila kul bila je i stroga. Ne znam kako je uspela da stvori taj odnos, neko uzajamno poštovanje. Ne plašim je se ali je volim i poštujem više od svega. Uvek me je brinulo kako će se ona osećati ako budem imala loše ocene - rekla je Sara, koja je takođe naglasila da je veoma zahvalna mami što ju je usmerila u muzičke vode jer je to jedini posao kojim želi da se bavi.

Viber

Autor: J.G.
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>