Zadruga

Parovi

Zadruga: Sloba ispričao šta ga muči. Kiju i Lunu branio sam srcem! (VIDEO)

Sloba i Kija  su tokom jučerašnjeg dana imali žestoku svađu, kada je Kija insistirala da on prizna da su se njih dvoje poljubili iza "Škode" su jedno drugom izgovorili teške reči. Bilo je mnogo suza, ali njih dvoje nisu rešili svoje nesuglasice, niti će ih rešiti u rijalitiju "Zadruga". Nakon svega, Sloba je ispričao šta ga muči, pa rekao: " Kiju i Lunu branio sam srcem!"

Zadruga: Sloba ispričao šta ga muči. Kiju i Lunu branio sam srcem! (VIDEO) Screenshoot / Youtube



Slobu Radanovića je "Drvo mudrosti" pozvalo na razgovor, tu je on ispričao kako se oseća nakon svađe sa suprugom Kijom. Priznao je da je svestan, da se život promenio i njemu i Kiji ali da je on tako želeo, a ona ne, pa dodao:

"Ja nisam besan ni na nju, besan sam što je došlo do tog trenutka, obračuna, ne znam kako da objasnim, baš mi je krivo zbog toga."

Posle ovoga Drvo je želelo da zna u kakvim odnosima su on i bivša devojka Luna Đogani i kakva osećanja gaji sada prema njoj:

"Mnogo me je pogodilo to što je rekla da se ja sladim njenoj nesreći, da sam ja želeo da, takve stvari mi postavljaju neki zid... Nema potrebe da misli da joj želim zlo, uvek sam joj davao najdobronamernije savete, pa i Kristini kada nismo bili u dobrim odnosima... Kada god sam branio i Kristinu i Lunu, branio sam ih srcem, branio sam i neke manje bitne ljude... Malo sam postao ravnodušan prema celokupnoj situaciji... "

Sloba se osvrnuo i na to da se on tokom boravka u rijalitiju "Zadruga" trudio da pokaže svoj talenat i dobre osobine, ali mu teško pada to što ga i Kija i Luna osuđuju za sve što je uradio:

"Bile su zaslepljene onime što sam ja uradio, ali sam se trudio da budem dobar čovek, ali naravno i ja sam ljudsko biće koje greši. Tada sam mislio da tako treba, šta da kažem ."

Drvo je Slobi ispunilo muzičku želju, puštena je pesma "Adio amore" koju je on pevušio predhodnih dana i dok je on pevao u dvorištu, Kija je pevušila u spavaćoj sobi.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>