Style

Ljubav & Sex

Dnevni horoskop za 17. jun 2018. godine! Dnevna doza Lune!

Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 17. jun 2018. godine na portalu Svet Plus, koji za vas piše astrolog Nataša Paunovski.

Dnevni horoskop za 17. jun 2018. godine! Dnevna doza Lune! Foto: Svet Plus
Nedelja, najlepši dan, dan za opuštanje I maženje sebe I voljenih, dan kada treba odpustiti mozak do max volume.Sa tačke neba Luna će nam danas ponosno I dalje koračati znakom Lava, u energiji znaka Blizanaca pa promenjiva energija može da se kosi sa autoritetom, ali zabava, uživanje, ljubav, strast, deca, igra, pesma ipak danas može biti u prvom planu.Mesec će se kretati od ponoći od 9 stepenu, da bi završio na nekom 23 stepenu izmedju zvezda Al Dib, Kočab, Akubens, Merak sve do zvezde Subra.

Merkur koji nam je od juče problematičan kao planeta komunikacije, govora I misli u periodu od 8:10 doćiće na zvezdu Alhena u sazvežđu Blizanaca I pojačavati podsvesne emotivne želje, čišćenja emocija koje mora izaći napolje, ali odlično vreme za dogovore, nauku I umetnost.Sunce se nalazi izmedju zvezda Saif I Vezn, a Mars stoji na 8 stepenu Vodolije čekajući uskoro I retrogradno kretanje I ponavljanje lekcija.Sentimentalne I emotivne misli, ali jača samouverenost, okrenutost ljubavi, porodici, jake kreativne I sportske aktivnosti I sklonost uživanju( danas se to važi pa lenčarite koliko vam duša hoće).

Danas je dobro znati: Treba obratiti pažnju na troškove jer možete kojim slučajem da se “ zanesete”pa kupite više od onoga što možete da podnesete da platite.Zbog kvadrata Meseca I Rx Jupitera od jutarnjih časova razoružajte se vitaminima, dobrom energijom( zdravlje na usta ulazi) ali obratite pažnju danas da ishrana bude sa manje masti posebno osobe koje imaju problema sa holesterolom.Izbegavajte dugo sedenje/stajanje, šetajte I uživajte u svom danu.

Danas ne treba “gnjaviti” sa nekim dokazima ljubavi I preuveličavanjem sebe,kao I prebacivanju krivice I ponavljanju već rečenog- već treba uživati u onome što vam prija I pokreće vas.Merkur vraća na tragove I slabosti prošlosti.Vreme kada možete imati utisak da vreme ide mimo vas I neka karma udara po emocijama.Merkur u Raku nostalgično ne reaguje  pod pritiskom.Ako niste spremni za razgovore I prenos energije na principu” da otvorim dušu” nemojte to danas radite.Za sve postoji vreme I kad I zašto se nešto dešava ili će se desiti.

“Šta je opraštanje? To je miris koji cvetovi daju kada su ih slomili.”
Rumi


Ovan 21.3.- 20.4.

Ovnovi mogu imati jake misli u vezi sa prošlošću, mogu se vraćati u period detinjastva, ali biti okrenuti kontaktima sa inostranstvom I veoma kreativnom radu.Ovnovi zbog uticaja Meseca I Venere u Lavu mogu računati danas na pozitivne promene preko emocija, dece, hobija, sporta, takmičenja, pedagogije, ali da mogu imati fantastične ideje koje nisu mogli pokrenuti pre izvesnog vremena I sad mogu osetiti pravi momenat za akciju.

Preporuka je da zdrastveno pripaze malo na kičmu, vid, više predeo jetre.Ovnovi su posebno intuitivni, mogu odlično voditi druge, ali osećati se samouverenije I srećnije.Ovnovi lako privlače pažnju, ali ih u jutarnjim časovima može iritirati paranoja I dramatika bez razloga.Izolacija, plaza, sunce, voda, laganija hrana im može prijati I uticati na plodne ideje.


Bik 21.4.-21.5

Bikovi danas mogu biti veoma aktivni u domaćim poslovima, a mogu biti odlični organizatori, I mogu računati na veoma pozitivan dan za porodicu.Mogu dosta brinuti za decu, ali imati danas I jači autoritet da im pomognu.Povremena melanholičnost I osećaj pritiska u glavi, meteropatske prilike koje im neće prijati mogu ih malo remetitit.Preporuka je laganija ishrana I više šetnje I kontakta sa prirodom.

Bikovi će danas biti galatni( pa nek ide život).Mogu lako povezivati stvari I biti dobri u policijskim poslovima, istraživanjima, nauci I matematici.Mala pažnja preporučuje se u saobraćaju/putovanjima.Na polju učenja čuvati se lenjosti!Na emotivnom nivou neka faza” idi mi dodji mi”.


Blizanci 22.5.- 21.6.

Blizanci danas baš mogu biti mentalno aktivni, mogu voditi druge, biti inspiracija drugima, a posebno mogu biti okrenuti modi, bliskim rodjacima I prijateljima.Povremeno mogu biti dominatniji I žustri, ali skloni da svuda privlače pažnju.Mogu očekivati sitnije dobitke preko polja inostranstva/roditelja, ali u suštini danas mogu više novca trošiti na decu, saobraćaj I izlaske.Blizancima danas dobro može ići učenje.

Na emotivnom nivou biće skloni jakim rečima I dokazima ljubavi.Danas mogu očekivati dosta poziva I upoznavanja.Mogu pokazivti sitničavost u kući, I imati mogućnost troškova oko vode.Odličan dan za javne nastupe I laka mentalna povezivanja sa drugima, učenje stranih jezika.


Rak 22.6. - 22.7.

Rakovi danas treba da zaposle sebe I nikako da stoje u mestu jer im to može probuditi negativne emocije I samoanalize zašto, kako, zbog čega.Rakovi će danas biti veoma skloni luksuzu, ali mogu imati mogućnost da dobijaju poklone, lako zaradjuju( ko danas radi), ali da pokreću u drugima pozitivne misli/inspiraciju.Rakovi mogu danas imati neverovatan osećaj za kreativnost pa bi bilo dobro da pokrenu neki svoj lični projekat.

Na polju zdravlja, danas malo kontrolišite apetit I želju za slatkišima.Ne propuštajte dobre poslovne ponude( javljajte se danas na poslovni telefon).Imaćete I vremena za uživanje.Moguće korisne posete I odličan dan za edukacije I učenje.


Lav 23.7.- 22.8.

Lavovi su danas u centru pažnje I zbog uticaja Meseca, ali I Venere u njihovom znaku pa mogu pleniti šarmom, lepotom, dostojanstvom I svojom pojavom.Neće danas trpeti kritike I savetovanja, posebno mešanja u privatni život.Akcenat je na porodičnim odnosima gde je bitno napraviti kompromise( ne mora vasa biti poslednja☺).Takodje na bračnom nivou može biti krakotrajnih varnica/destrukcije, ali može brzo proći( naglasak je danas u organizaciji I podeli poslova).

Lavovi danas mogu iskoristiti nedelju koja je inače dan Sunca njihovog vladaoca uz stare prijatelje, otvorenije razgovore o prošlosti, uz neko dobro vino I uz punjenje baterija.Treba izbegavati ozbiljnije teme, jer Lavovi neće baš imati dobru kontrolu.Na polju emocija oscilacije malo ljutnja, pa ljubav I sve tako ukrug.Lavovi su danas posebno željni pažnje, poljubaca I zagrljaja.


Devica 23.8. - 22.9.

Devicama mogu prijati večernji sati kako kroz lični napredak I stvaranje, tako I zdrastveno.Mogu osećati nervozu iznutra, nemire, pojačan ego, I sklonost da žele da nešto menjaju.Mogu imati pojačane materijalne želje I malu idealizaciju.Danas je bitno pripaziti na komunikaciju sa okruženjem, posebno obratiti pažnju na potpisivanje ugovora, dokumenata.Device trebaju izbegavati ulazak u konflikte iz sitnica.

Domaći poslovi ih mogu opterećivati.Može im dosta smetati vlaga, nagle promene vremena, pa treba pripaziti na nivo šećera u krvi, pritisak, mogućnost lupanja srca.Danas treba izbegavati teže fizičke poslove.Mogu dobiti podršku voljenih osoba, ali mogu biti malo dekocentrisane I sklone maštanju.To ih može voditi da veći deo poslova ostave za narednu nedelju.


Vaga 23.9. - 22.10.

Vagama je danas odličan dan za proslave, neki lep nedeljni ručak sa prijateljima, rodjendane, svadbe.Vage će imati potrebu da pokažu svoju reputaciju, veru I ljubav I da lako prenose na druge.Na profesionalnom/porodičnom planu se mogu osećati ograničeno, povremeno potišteno ili nezadovoljno.Trebaće im danas aktivnost, društvo, muzika, opuštanje od svih problema I puštanje problema niz vetar.

Vage mogu biti veoma popularne, a imati dosta udvaranja.Mogu uspešno komunicirati preko inostranstva, ali I lako učiti.Mogu danas doći do odličnih ideja koje im mogu delovati kao spas za narednu nedelju I period.Na polju zdravlja mogu se osećati umornije u kući, osetljivost stopala, lep dan za masaže.


Škorpija 23.10.- 22.11.

Škorpije danas mogu biti pod malo većim pritiskom, možda I bez razloga jer im sve može delovati komplikovanije ili teže nego što bi trebalo.Ako danas rade, mogu računati na stresnije, ali plodnije profesionalne razgovore, kao I mogućnost ozbiljnijih razgovora o finansijama.Povoljan dan za poslovna putovanja, kontakt sa starijim osobama.Škorpijama dom danas može biti prolazna stanica I mogu sebi pokrenuti dosta obaveza, ali pokazivati ljutnju/bes za svaku sitnicu.

Potrebno je pokrenuti danas neki vid mentalne opuštenosti I vere.Na polju emocija jaka bliskost iako može biti male udaljenosti.Popustljivost kroz decu.Sa prijateljima poslovni razgovori.Treba se osloboditi nepotrebnog pritiska I danas polako krenuti u planirane obaveze.Može biti manje brige oko planova van zemlje, carina, putovanja.Na polju zdravlja čuvanje psihe.


Strelac 21.11.- 21.12.

Strelčevima je danas odličan dan za daleka putovanja, ostrva, vožnju brodom, letenje I probanje nečeg novog.Odličan dan za obrazovanje, nauku, politiku, javne nastupe.Strelčevi će imati veru I samopouzdanje, iako I dalje mogu biti pritisnuti manjim finansijskim brigama I povećanjem pritisaka na poslu gde sve može delovati nekako labavo.Na polju zdravlja treba obratiti pažnju na pojačanje migrene I holesterol, vene.

Na emotivnom planu treba izbegavati svadje oko rodbine/novca.Slobodni Strelci mogu imati sjajna upoznavanja I mogu se osećati srećno.Puno planova sa prijateljima, akcije, iako Strelčevi mogu podsvesno imati I pojačane strahove za porodicu.


Jarac 22.12.- 19.1.

Jarčevima je danas jako važna podrška bliskih rodjaka I voljenih osoba.Mogu imati jaka predosećanja I izuzetno maštovite ideje.Mogu biti zainteresovani za novu oblast.Mogu biti veoma aktivni poslovno I kroz dom.Na polju emotivnih odnosa mogu nailaziti na preveliki pritisak I osetljivost voljene osobe.Popodnevni časovi posebno donose neplanirane obaveze I moguće dobre dodatne poslove.

Na polju zdravlja malko paziti na kožu, mokraćne kanale I stomak.Povoljan dan za berze, nasledjivanja, odštete, poklone, finansije preko partnerskog/ortačkog odnosa.Jarčevi neće imati vremena za opšte teme, već se mogu okrenuti stvarima koje trebaju završiti.Danas im može prijati praktičnost, otvorenost, ne dramatika.


Vodolija 20.1.- 19.2.

Vodolije dosta mogu biti okrenute ljubavi, braku, alit u može biti malo udaranja na ego, provokacija, pa ako to osetite malo smirite strasti.Mogućnost pojačanih troškova kroz dom I osetljivosti jednog člana.Emotivno mnogo variranja, emocija, premišljanja, nesigurnosti I pravljenja da je sve pod kontrolom.Odličan dan za decu, jaka povezanost.Dobro kroz manja druženja I kraće posete.

Na polju zdravlja pripaziti na želudac, grudi, posebno polje kolena I visokog krvnog pritiska.Dijabetičari ovog znaka posebno danas trebaju da miruju I paze na ishranu.Danas je pametno sve poslovne obaveze ostaviti I napuniti baterije I uraditi nešto za sebe/porodicu.


Ribe 20.2.- 20.3.

Ribe su I dalje veoma okrenute emocijama gde ima ozbiljnih talasanja.Jaka veza sa decom I potrebama dece.Maštovitost, smisao za lepo, estetika u prvom planu, izuzetan smisao za enterijer, arhitekturu, modu.Ribe koje danas rade mogu biti više nego zapažene I sklone da dobijaju komplimente.Ipak u Ribama podsvesno nešto može goreti iznutra što će ih terati da ne miruju.Mogućnost manje brige oko prijatelja.

Dosta velika okrenutost roditeljima gde može biti dobrih vesti.Povoljan period za rentiranje nekretnina, medicinu, turizam, umetnost.Ribe će biti sklone da uče u pokretu, ali da danas proučavaju nešto novo.Prijaće im izlazak iz grada I mir.Mogu imati osećaj neshvaćenosti kroz emocije I mogu imati povremene bračne padove.Ipak, sve što danas zacrtaju –realizovaće brže od drugih.

Nedeljni, mesečni i godišnji Horoskop takođe možete pročitati na našem sajtu OVDE
 

Viber

Autor: Astrolog: Nataša Paunovski
Izvor: Svetplus.com


>