Zadruga

Parovi

Zadruga: Luna privedena na informativni razgovor!

Luna Đogani je nedavno izvedena iz rijalitija "Zadruga" i privedena na informativni razgovor u PU Stara Pazova zbog osnovane sumnje da je počinila krivična dela davanje mita i prevara, kao i falsifikovanje javne isprave!

Zadruga: Luna privedena na informativni razgovor! Screenshoot / Youtube



Policija je izvela blogerku iz Zadruge na ispitivanje zbog njenih tvrdnji da je kupila vozačku dozvolu, a ukoliko se protiv nje podigne optužnica, preti joj kazna zatvora od godinu dana - saznaje Informer. Naime, Luna je u rijalitiju Slobi Radanoviću detaljno ispričala šta se dogodilo:

"Mučila sam se sa vožnjom. Mrzelo me je da učim. Platila sam. Mama mi je platila."

Kako tvrdi izvor Informera, policija je odmah reagovala i izvela Lunu na informativni razgovor, koji je trajao čak nekoliko sati. Isti izvor kaže:

" Luna ima dugačak jezik i uopšte ne vodi računa o tome šta priča na nacionalnoj frekvenciji. Čim se javno pohvalila da je kupila vozačku dozvolu, nadležni organi su reagovali. Priveli su je i tražili da im kaže o kojoj je auto-školi reč, kome je konkretno dala novac i i koliko... Pošto je pomenula da joj je mama platila dozvolu, uplela je i Anabelu Atijas u celu priču, pa će i ona uskoro biti pozvana na ispitivanje."

Luna se uplašila jer nije znala o čemu se radi , a onda se prisetila nekih stvari koje su se dešavale pred kamerama rijalitija "Zadruga", pa izvor dodaje:

"Setila da je pretila Maci Diksreciji i Marku Miljkoviću smrću, jer je tokom svađe vikala kako treba "samo dva broja da okrene i oni su mrtvi", pa se zabrinula da je ne zovu zbog toga. U rijalitiju se izlanula i kako ona, Anabela i Andrej Atijas, kad uspavaju njene mlađe sestre Ninu i Blankicu, zajedno puše džoint. Rekla je Slobi kako joj je u prvi mah laknulo kad je čula da je reč o dozvoli, ali joj nije bilo svejedno kada je saznala kolika joj kazna preti."

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com/Informer

Povezane vesti:


>