Zadruga

Parovi

Sloba iskreno o kontaktu sa Lunom nakon završetka rijalitija Zadruga! (VIDEO)

Sloba je iskreno progovorio o kontaktu sa Lunom nakon završetka rijalitija "Zadruga"! Sve mu se skupilo,oseća strah i neraspoložen je iz privatnih razloga. Kako se bliži kraj, svi ukućani donekle osećaju nervozu, neko manje, neko više ali reklo bi se da je najnapetije u ljubavnom trouglu.

Sloba iskreno o kontaktu sa Lunom nakon završetka rijalitija Zadruga! (VIDEO) Screenshoot / Youtube



Prethodne noći, zadrugari su odigrali još jednu igru istine. Veliki šef je poslao pismo na adresu Bele kuće sa uputstvima i pravilima po kojima bi ova igra trebalo da se igra. Miljana Kulićje započela igru i to postavivši pitanje Slobi Radanoviću. Ona je još jednom "zagrebala" po njegovom odnosu sa bivšom devojkom Lunom Đogani:

"Videla sam danas da se nisi osećao najbolje. Reci mi iskreno da li te je Luna razočarala s obzirom na to šta se dogodilo na žurki? Da li misliš da će vaša veza opstati i da ćete biti zajedno napolju."

Sloba je rekao da ga Luna nije razočarala i da može da radi šta želi jer njih dvoje nisu u vezi, pa dodao:

"To nije neko razočarenje, malo mi je glupavo sve to. Vidim u kom pravcu to ide."

Miljanu je zanimalo i da li Luna zaslužuje da bude sa njim uvezi nakon svega, na šta je Luna dobacila Miljani da je ne ponižava. Pošto je Sloba okolišao sa odgovorom, trudnica je postavila konkretno pitanje na koje Radanović nije mogao da izbegne odgovor, a ono je glasilo " Da li imaš želju da je vidiš?". Sloba je bio iskren:

"Nemam želju da je ne vidim, ali ne znam u kom će to odnosu da bude. Totalno sam se posvetio sebi, ne razmišljam da li će to biti prijateljski, drugarski odnos. Neraspoložen sam, imam svoje privatne razloge. Hvata me trema i neizvesnot zato što se približava kraj, sve mi se skupilo."

U ovaj razgovor umešala se i Kija, a u video snimku pogledajte šta se dalje dešavalo.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>