Region

Svet

Region

Uskoro počinje snimanje serije - Žigosani u reketu!

Uskoro počinje snimanje serije  "Žigosani u reketu" iza koje stoji "Kobra film" našeg proslavljenog glumca i ostvarenog reditelja Dragana Bjelogrlića! On ovoga puta ne učestvuje ni kao reditelj, ni kao scenarista u realizaciji serije koju potpisuje kao idejni tvorac i koproducent.

Uskoro počinje snimanje serije - Žigosani u reketu! Foto: Instagram



Glavna ženska uloga u seriji "Žigosani u reketu" poverena je Dubravki Mijatović, koju je publika kraj malih ekrana imala priliku da gleda nedavno u seriji  "Nemanjići - rađanje kraljevine", što je i potvrdio njen kolega Boda Ninković:

"Veliko mi je zadovoljstvo što će mi partnerka biti moja klasna drugarica Vesna Trivalić. To, naravno, nosi veliki rizik sa sobom. Mi se znamo odlično, ali te naše dve energije će praviti česte pauze tokom snimanja."

Serija "Žigosani u reketu" će se baviti sudbinama dvojice članova poslednje zlatne generacije jugoslovenske košarke Srbinu i Hrvatu koji nakon blistavih igračkih karijera započinju novi život, pokušavajući da se ostvare u drugim poslovima. Mnogo godina kasnije, oni će se ponovo sresti sa namerom da se vrate svojoj najvećoj ljubavi - košarci!

Pojavila se i informacija da će se u ulozi hrvatskog košarkaša naći Filip Šovagović, a srpskog Nebojša Dugalić, sa kojima je Bjelogrlić uspešno sarađivao na ranijim jako uspešnim projektima "Montevideo" i "Senke nad Balkanom"

Serija će se snimati na atraktivnim lokacijama u Beogradu i pred publikom će se naći 45. epizoda, koje će na jesen biti emitovane na "Top" kanalu.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>