Region

Svet

Mišo Kovač: Teška sudbina i pokušaj samoubistva!

Teška sudbina i pokušaj samoubistva! Pevač Mišo Kovač je izgubio sina, sa tugom nije mogao da se pomiri. Vesti koje su usledile potpuno su ga dotukle, bukvalno mu se srušio ceo svet.

Mišo Kovač: Teška sudbina i pokušaj samoubistva! Screenshoot / Youtube



Patnja legendarnog jugoslovenskog pevača Miše Kovača počela je kada je njegov sin Edi kao vojnik ubijen 1992. godine kada je imao samo 17 godina. Mišo i njegova tadašnja supruga Anita tvrdili su da se smrt njihovog naslednika desila pod čudnim okolnostima. Anita je jednom prilikom izjavila:

" Za razliku od papira koje smo mi dobili, a u kojima je stajalo da je naš sin umro od prostrela glave, takvog da bi na kraju mogao da živi, prava je verzija bila drugačija. U tim je dokumentima pisalo da je Edi umro od sepse izazvane velikom količinom bakterija u organizmu."

Pevač je često govorio da ga nakon Edijeve smrti život ne zanima i da mu se srušio ceo svet. rastao se sa suprugom i otišao iz zemlje sa proročicom Silvijom Konte Kalvi Marković. Njegova ćerka Ivana teško je podnela prvo pogibiju brata, onda očevu tešku depresiju i to što ih je ostavio, odnosno razveo se od njene majke, pa je posegnula za heroinom. 

Ivanu je jednom prilikom, polumrtvu, kako su tada navodili hrvatski mediji, pronašla Mišina sadašnja supruga Lidija i spasila joj je život. Sve ove teške životne stvari ostavile su preveliki trag na duši pevača pa je on 1999. godine pokušao da se ubije. Pucao je sebi u grudni koš ali srećom pronađen je nakon pola sata, pa su lekari uspeli da mu spasu život. Sećajući se toga Mišo je govorio:

" Kad sam se probudio u šok-sobi i otvorio oči, nada mnom je bio mladi isusovac i rekao mi da u životu ima samo Isusa i moje pesme."

Nakon oporavka, Mišo je taj svoj očajnički potez objasnio kao kulminaciju nagomilane tuge i očaja zbog gubitka sina.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>