Region

Svet

Slađa Alegro objavila prvu sliku svoje bebe!

Slađa Alegro objavila prvu sliku svoje bebe! Nije ovo samo ostvarenje sna, ovo je pre svega plod bezgranične ljubavi dvoje ljudi, bezgranična želja - napisala je pevačica na svom Instagram profilu!

Slađa Alegro objavila prvu sliku svoje bebe! Foto: Instagram



Pevačica Slađa Alegro i njen suprug Zoran, 14. juna postali su ponosni roditelji devojčice Mile. Slađa se tokom prepodnevnih časova porodila u porodilištu Narodni front, a dan kasnije objavila je i prvu sliku svoje naslednice uz koju je napisala:

" Dobro došla na svet dušo draga. Nije ovo samo ostvarenje sna, ovo je pre svega plod bezgranične ljubavi dvoje ljudi, bezgranična želja.Mila moja ne mogu da ti obećam mnogo, ništa u ovom svetu nije sigurno ali jeste to da ćemo učiniti sve da budeš dobar čovek a Bog dragi neka ti samo da zdravlja. Beskrajno hvala kao prvo klinici Ivanović i mom doktoru za svu podršku i stručnost, hvala divnom osoblju GAK Narodni Front, a najviše hvala predivnoj ženi Dr. Jeleni Stanković i anesteziologu T.Krajinoviću! Mene ne plaši poskupljenje goriva već me plaši da ova zemlja ne izgubi ovakve stručnjake kao sto su ovi ljudi. Hvala svima na iskrenim čestitkama! Zorane, Mila voli vas mama."
 
 



Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>