Zadruga

Parovi

Zadruga: Kija bi sve menjala da joj se on vrati! Ipak svesno ga je lagala! (VIDEO)

Stekla je ogromnu podršku i prijatelje u rijalitiju "Zadruga", ipak Kija je priznala sve bi to menjala da joj se vrati Sloba! Smatra da je izgubila ono najvrednije što je imala u životu. Ipak svesno ga je lagala da može da mu oprosti!

Zadruga: Kija bi sve menjala da joj se on vrati! Ipak svesno ga je lagala! (VIDEO) Screenshoot / YoutubeLuna je ušla u raspravu sa Slobom tokom gledanja snimaka koji su im puštani i tada pred svim ukućanima priznala da je zbog veze sa pevačem izgubila mnogo toga, doživela ogromno poniženje i da je prikazana kao najveći negativac. Ona je uporedila u kakvoj je poziciji Slobina supruga Kija Kockar i ona, pa istakla da je Kija u odnosu na nju dostojanstvena žena i da je samo ona na gubitku. Ovo je prokomentarisala i Kija:

"Ja sam saglasna sa Lunom da sam stekla ovde prijatelje, podršku. Drago mi je da su mnogo pred kraj promenili mišljenje. Jesam dobila mnogo štošta, ali sam izgubila muža, ono što mi je bilo najvrednije u životu."

Luna joj je dobacila:

"Da je bilo najvrednije ne bi ga izgubila..."

Slobina supruga se sa ovime složila:

"Sve to stoji, ali to je osoba sa kojom sam mislila da ću provesti ceo život. Jesu mnoge stvari koje je on uradio odvratne, ali bih rekla da očigledno da su ovo sve bili božiji znakovi da treba da se sklonim od njega, ali da sam izgubila svog muža izgubila sam ga na najodvaratniji način, javno. Teško mi je da živim ovde sedam meseci i da trpim ovo što trpim. Kad smo pričali Slobodan i ja on je mene milion puta pitao: "Možeš li da pređeš preko toga", ja bih želela, ali ja sam realna, nema teorije. Moje dostojanstvo to ne može da izdrži. Naivno sam poverovala u milion stvari koje smo pričali poslednjih mesec dana... Da sam izgubila, izgubila sam nešto što je meni najvrednije u životu, ali sam dobila neke druge stvari, a videćemo kako će se sve odvijati ."

Voditeljka Dušica Jakovljević upitala je Kiju da li bi sve to menjala jedno za drugo, a ona je kao iz topa odgovorila: 

"Naravno da bih!"

Luna se ponovo uključila u konverzaciju i ponovila da Kija može izaći uzdignute, a ona spuštene glave zbog toga što je dobila etiketu "ljubavnice". 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>