Style

Ljubav

Dnevni horoskop za 14. jun 2018. godine - Dnevna doza Lune!

Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 14. jun 2018. godine na portalu Svet Plus, koji za vas piše astrolog Nataša Paunovski.

Dnevni horoskop za 14. jun 2018. godine - Dnevna doza Lune! Foto: Svet Plus




Dobra noć, dobar dan, u ciklusu smo Mladine, lunarne faze koja vodi da krenemo od nule i pokrenemo sve ono najbolje u sebi. Mesec u praznom hodu do 15:03 može pojačavati emocije i nagle promene raspoloženja, s obzirom da nam Mesec prelazi u znak svog doma –znak Rak. Osetljivost, jaka potreba za ljubavlju, zaštitom, meteropatske promene, dom kao utočište od svega, ali pojačana lenjost i ostavljanja većeg dela obaveza za naredne sate ili dane biti pojačan. Kada je Mesec u Raku sve je podređeno porodici i ljubavi, imaćemo intezivnu snagu za saosećanjem i pomaganjem drugima, a romantika može biti skrivena. Udobnost, mir, kućni poslovi biće važni. Iskazivanje emocija, toplina u suprotnom i patnja, depresije, melanholije otvorene (zavisno od ličnog horoskopa).

Popodnevni časovi odlični za posete, kuvanje, krakotrajna putovanja, kontakte sa osobama koje dugo niste videli. Večernji sati nose opoziciju Meseca i Rx Saturna pa ponovo može dolaziti do pada emocija, tuge, praznine, nostalgije. Ceo dan imaćemo energiju od euforije do potištenosti, pa se držite. Zaljubljenost će biti u prvom planu, ali i emotivni razgovori i teme. Popodnevni časovi srećni za veće kupovine, nekretnine, uređenja doma. Mesec u Raku nosi i jaku vezu sa decom i roditeljima, ali pojačanu brigu za bliske osobe.

Tamo gde vlada ljubav, nema volje da se vlada.”
 Karl Gustav Jung

Danas je dobro znati: Ne treba operisati grudi, stomak. Pazite na ishranu jer želudac danas može biti osetljiv. Večernji sati nose i pojačanu osetljivost psihe, tugu, ali i osetljivost zuba, kostiju, probleme sa autoritetima. U pojačanju sklonost luksuzu, ali i hirovitijem ponašanju. Suze će danas biti sasvim OK. Mesec od 9:21 u znaku Raka, u periodu od 7:12 naći će se na zvezdi Betelgez u sazvežđu Oriona i zvezdi Menkalinan koja donosi pobedu i osećaj slobode, ali u to vreme udari groma, požari, nesreće i loši vremenski uslovi mogu doneti opasnost. Od 14:10 Merkur će se naći na zvezdi Propus što posebno pojačava intuiciju, kreativne sposobnosti, ali nosi osetljivost kolena i sklonost sramoti, u to vreme je dobro distancirati se od takvog sveta. Od 18h Mesec će se naći na zvezdi Dirah pa porast porodičnog nasilja i povreda može biti povećan.

Ipak, danas se neka prošlost i sadašnjost spajaju u srcu. Mnogi mogu imati ciklus nekog vida emotivnog čišćenja. Ljubav je danas IN. Biće potrebno da kažete šta osećate. Nemojte se zatvarati, danas treba izbaciti sve iz duše. Mesec se raduje. Vraćanje na prethodni bol traži stavljanje tačke.


Ovan 21.3.- 20.4.

Ovnovima je period od ponoci povoljan za rad, učenje i pripremu bitnih stavki za naredni period. Ipak, zbog uticaja Meseca u Raku u toku današnjeg dana Ovnovi mogu biti veoma osetljivi i ranjivi, skloni promenama raspoloženja, dosta okrenuti domu, roditeljima, ali veoma brižni, posebno u večernjim satima kada su moguce blockade, strahovi i veci napori.

Danas je posebno bitno obratiti paznju na autoritet i ne reagovati na prvu loptu. Na emotivnom nivou Ovnovi mogu očekivati iznenađenja i srećne promene, koje su moguce preko polja dece. Odličan dan za kontakte sa inostranstvom i druženja sa prijateljima. Ovnovi danas moraju obratiti paznju na glavu, zeludac i disajne organe vise u toku noci I prve polovine dana. Na poslovnom planu mogu rešavati stare probleme I papirologiju, ali vreme od 16h trazi odmor, punjenja baterija I strpljenje.

Moze dolaziti do pojačanog besa ili nemira, ali podrška okruženja, voljene osobe moze doneti da se Ovnovi brzo naljute, ali vrate u balans. Pozitivan dan za selidbe, putovanja do 15:30. Dobro za porodicne i imovinske dogovore. Večernje sate iskoristiti za odmor, jer osecaj praznine i depresija moze biti povecan.


Bik 21.4.-21.5

Bikovi danas mogu imati malo vece poteskoce sa koncentracijom, dogovorima sa strancima, uvozom, carinama, ali je preporuka da malko obrate paznju i na polje saobracaja! Dosta tezak i stresniji dan kroz bliske rodjake, ali i studije. Međutim, Bikovi uporni i istrajni kao i uvek danas mogu imati mogucnost dobrih ideja kroz novac, porodicu, mogu biti skloni da ipak idu napred I prate neki svoj osecaj. Pozitivan dan za decu, hobije, nesto osetljiviji za porodicne obaveze, dokumentaciju.

Bikovima danas moze lakse ici da urade nego kazu I mogu se bolje izrazavati kroz pisanje. Jako ce ih zamarati stari problem I misljenja drugih. Nepovoljniji dan za kupovine. Pozitivno vreme za ljubav, brak. Neki vid odlaganja i zakasnjenja moguc kroz polje porodicnih obaveza i odmora. Na polju saobracaja cuvati se kvarova i problema sa zakonom. Los dan za registracije. Na polju zdravlja malo pripaziti I na polje grla, posebno pritiska. Večernji sati nose neke nepovoljne vesti, ali podršku najbližih.


Blizanci 22.5.- 21.6.

Blizanci mogu biti posebno aktivni do jutarnjih casova I skloni izvanrednim resenjima i idejama. Danas mogu biti dosta okrenuti ishrani, porodici, imovinskii pitanjima, bankama, zaradi gde ce im trebati malo vise strpljenja jer mogucnost odlaganja, čekanja na neke uplate kasnije I malo zabrinutosti oko clanova porodice može se osetiti u toku dana. Blizanci bi danas trebalo da malo ekonomišu, ali svaku materijalnu odluku donose polako i bez pritiska. Nepovoljan dan za operacije. Inače, zbog uticaja Venere u Lavu mogu biti veoma popularni, skloni šarmu, lakoj komunikaciji, ucenju jezika, I danas imati srecne aspekte kroz ucenje.

Danas je pozitivan dan za vece nabavke, ali nastavak nekih bitnijih poslova koji su stajali od maja meseca. Na polju zdravlja posebno paziti na stomak i zube. Na polju karijere bi trebalo slusati svoju intuiciju. Danas bi trebalo jesti hranu koja pozitivno utice na izbacivanje vode iz organizma. Izbegavati klađenja I davanje pozajmica, kao i majstorske poslove.

Na emotivnom nivou mogu imati puno poziva i ponuda, ali srećnih okolnosti preko dece I braka. Ima mogucnosti da vrate stari dug.


Rak 22.6. - 22.7.

Rakovi danas mogu biti veoma senzitivni, nostalgični, osećajniji nego obično, ali skloni ostavljanju jakih utisaka na okruženje. Rakovi se vraćaju na prošlost, žive od uspomena, ali će danas ipak imati energije da sve što započnu i završe. Mogu u period od ponoći imati fantastične ideje u poslu, smisao za pisanje, kao i bitnije kontakte sa inostranstvom. Rakovi su veoma okrenuti ljubavi, deci, mogu biti vise nego sentimentalniji, ali posebno danas skloni jakim oscilacijama u raspolozenju. Rakovi neće znati da li da krenu nazad ili napred. Intuicija im danas moze pomoci, kao i savet jedne mudre osobe. Večernji sati posebno mogu doneti udare i talase neraspoloženja I neke prolazne emotivne ljutnje ili neraspoloženja. Rakovi danas trebaju paziti na grudi, stomak, posebno genitalije. Biće skloni da se vraćaju na neke uspomene i da podsvesno dozivaju osobe koje su voleli, a nisu pored njih.

Rakovi imaju danas pozitivno vreme za dom, kućne poslove, ali će imati proces čišćenja kroz emocije, pa može biti i pojačanih suza. Posebno srećan dan za plodnost. Mogu biti u jakoj vezi sa roditeljima, ali veoma brižniji u odnosu na prethodni period. Sitnice im mogu smetati.

Potrebno im je da se otvore i bace teret. Svi vidovi alternativne medicine im mogu pomoci, a mogu povremeno imati problema u komunikaciji, posebno skloni greskama. Vise vodite racuna o licnim stvarima.


Lav 23.7.- 22.8.

Lavovi iako imaju pomoc Venere koja im daje injekciju samopouzdanja ipak danas mogu biti skloni jačim unutrašnjim krizama, strahovima, teškim snovima ili nesanicama. Lavovi ne mogu da zaborave prošlost I mogu se vratiti na neki dug period bola. Ipak, Lavovi će imati snage da danas puno stvari završe, ali mogu se osećati usamljenije nego ikad. Zato je preporuka da se više kreću, izlaze, da zaposle sebe jer u suprotnom mogu biti skloni padovima I pojačanim suzama. Lavovi mogu biti skloni jakom unutrašnjem osećaju I predosećanjima. To danas može malo da ih plaši.

Na polju zdravlja pripaziti na kolena, cirkulaciju. Bilo bi dobro da danas koristite udobniju obuću, posebno materijale. Povoljan dan za terapije, lečenje, sve vidove savetovanja. Povoljan dan za operacije. Lavovi mogu lako skretati pažnju, ali u dubini duše mogu osećati da ne mogu da se pomire sa trenutnom situacijom. Sklonost tajnim izvorima prihoda ili veza. Unutrašnji nemiri I ranjivost. Večernji sati nepovoljniji za posao, traže odmor.


Devica 23.8. - 22.9.

Devicama je prvi deo dana dosta dobro profesionalno otvoren, a mogu imati mogucnost da realizuju nesto sto im je delovalo prosto nemoguce. Danas mogu prolaziti sa bliskim prijateljima krize I moraju se spremiti da će danas biti u ulozi lekara, psihologa I pomoćnika. Ima mogućnosti da provedu kvalitetno vreme sa porodicom ili dragim ljudima koje dugo nisu videli. Prijaće im šetnja, voda, mir, izolovanija mesta. Device danas malo mogu mučiti finansije jer mogu biti sklone da I više troše ili prosto imaju veći broj troškova. I dalje mogu računati da dobro vode druge, ali će im danas organizacija ići nešto oscilirajuće.

Mogu biti dosta okrenuti zdravlju clanova porodice. Odličan dan za učenje stranih jezika. U braku mogu imati platonske I romantičnije momente I veću podršku voljene osobe. Ipak, Device mogu podsvesno osećati da mogu više, pa mogu biti nezadovoljne tempom I smerom u kojem su.

Na polju zdravlja preporuka je da se pripazi na grlo, vid I predeo zuca. Izbegavajte da jedete nocu. Moze biti manjih briga oko dece ili bliskih prijatelja u večernjim satima. Danas je potrebno obratiti pažnju na međuljudske odnose I planiranje putovanja van zemlje.


Vaga 23.9. - 22.10.

Vage danas mogu imati izuzetno plodne I neobične poslovne ideje, ali I krajnje slučajne I neuobičajene situacije na poslu. Vagama je danas veoma srećan dan za proslave, posebno veridbe, rođendane I proslave gde mogu da okupe drage ljude. Odlican dan za karijeru I unapređenja, kao I javne nastupe. Vage danas posebno mogu biti fotogenične, uslužne, srećne, ali ništa neće moći same, jako će im biti važna podrška drugih.

Odličan dan za lečenja, terapije, meditacije, molitve, psihoanalizu. Vagama posebno muzika danas može pomoći u koncentraciji kroz učenje I rad. Mogu biti dosta okrenute autoritetima, ali i porodici voljenih osoba. Vagama danas slede suze radosnice, ali niz situacija koje će se prepričavati ovih dana. Danas treba smanjiti fizičke aktivnosti I ništa ne forsirati, ne nositi teško, jer su u povećanju ukočenja. Povoljno za sređivanje ličnih dokumenata I dobijanje tražene robe, povoljno vreme za trgovinu.


Škorpija 23.10.- 22.11.

Škorpije danas posebno mogu biti osetljive na “nepravdu, laž I bezvlašće”, kao I na usporenost I obećanja bez pokrića, pa mogu pokazati oštrinu I direktnost. Ipak, mogu računati na sreću preko mora, važnih porodičnih putovanja, studija, prijatelja van zemlje, carina, kao I finansijskih važnijih akcija.

Na polju posla zahvaljujući njihovoj temeljnosti mogu primetiti veće greške I dosta energije trošiti na ispravke. Mogu biti malo kritičnije, ali sve u pozitivne svrhe. Na polju braka mogućnost manje prekretnice voljene osobe. Danas mogu računati na plodnije emotivne aspekte posebno Škorpije koje su tek započele veze. Danas je pozitivan dan za upoznavanja, dok treba zatvoriti komunikaciju sa prošlošću jer može probuditi veliku ljutnju I bes. Neke SMS poruke danas neće stizati na vreme, a može biti dosta problema sa dogovorima, kao I sitnijih kvarova I nerazumevanja sa rodbinom. Škorpijama će danas trebati istina, pravila, tačnost, ali se malo mogu boriti sa vetrovima.

Škorpije koje očekuju promenu položaja nabolje, mogu računati na podršku neba. Na polju zdravlja paziti na ramena, ali I probleme sa hemoroidima. Večernji sati traže strpljenje u saobraćaju.


Strelac 21.11.- 21.12.

Strelčevima danas ne odgovara energija, pa se mogu okretati ceo dan u krug I imati utisak da ništa ne mogu da završe. Mogu imati sreće sa osiguranjima, pozajmicama, sponzorstvima, reklama, zastitu na polju porodjaja. Ipak, Strelčeve mogu napasti neki stari privatni problem I moraju se dodatno baviti nečim što uopšte ne vole. Večernji sati savetuju da pripaze kako troše ili rukuju novcem. Izvesna sklonost kašnjenjima na polju zarade otvorena.

Strelčevi danas mogu imati lakše aspekte preko polja obrazovanja, ljubavima daleko od sebe, strancima, preko nauke, istraživanja, religije, sporta, ali lično mogu imati utisak da ne znaju na koju stranu da krenu. Jako ih mogu opterećivati drugi I trebaće im mesto I prostor za sebe, a imaće utisak kao da su “ugušeni od svakodnevice”. Strelčevi koji planiraju promenu mesta ili stana mogu očekivati plodne aspekte.

Neki vid zaštite od strane prijatelja može im pomoći u resenju delimično. Pozicija kičme, vida, prostate moze biti u osetljivosti. Na emotivnom nivou fizički odnosi I sklonost idealizaciji će im posebno prijati.


Jarac 22.12.- 19.1.

Jarčevi mogu biti dosta okrenuti braku, ortačkim I partnerskim odnosima, javnosti, ali biti na udaru jer mogu nailaziti na povređivanje I nerazumevanje. Prva polovina dana nije loša za plaćanje računa I zaradu, kao I krakotrajne susrete I poruke sa dragim ljudima, međutim Jarčevi danas mogu biti u blokadama, ličnom problem, nezadovoljstvima, ali na udaru I poslovnih ortaka I osoba za koje su vezane. Na polju emocija može dolaziti do trzavica, usamljenosti I nekog prolaznog haosa. Mentalna konfuznost, ali zaštita od strane nepoznatih može biti neočekivano otvorena. Jarčevi dosta mogu da brinu za decu, posebno najstarije članove porodice.

Podrška prijatelja, društveni događaji, puno planova u popodnevnim časovima može im pomoći, ali iznutra mogu osećati da nešto moraju da rade na silu. Jarčevi se moraju čuvati velikih nezgoda u braku, ali I konflikata.

Na polju emocija, slobodni Jarčevi se mogu osećati sigurnije, a roditelji ovog znaka mogu očekivati nagrade preko dece I dobre rezultate. Na poslovnom nivou Jarčevima mogu biti naklonjene zvezde iako neće biti baš najraspoloženiji za rad.


Vodolija 20.1.- 19.2.

Vodolije trebaju da vode računa danas o zdravlju, porodičnim odnosima (dalji rođaci) ali mogu imati brige preko polja kolega, količine posla, I same atmosfere na poslu. Posebno moraju danas čuvati psihu, stomak, slepom crevu I voditi računa o mogućim nezgodama na poslu. Vodolijama mogu danas pomoći prijatelji, posebno emotivni partneri da nadju red I organizaciju, jer u većem delu dana sve može biti haotično. Češći kontakt sa vodom kao I priroda može im prijati.

Vodolije mogu privlačiti pažnju, imati uspeha preko medija, međutim danas mogu nailaziti na blokade I mogu imati osećaj da sve rade pogrešno u odnosu na druge. Današnji dan donosi mogucnost sitnijih poklona, ali I manjih dobitaka. Pozitivan dan za kupovinu sitnijih stvari za dom kao I garderobe za važne predstojeće događaje. Čuvati kućne ljubimce! Večernji sati mogu doneti jak osećaj umora I potrebu da se osame.


Ribe 20.2.- 20.3.

Ribe danas uz Rakove imaju najjače vibracije I mogu osećati svaki detalj. Ribama je danas srećno vreme za nekretnine, dom, porodicu, ali I ljubav I mnoge Ribe mogu doživeti veliku transformaciju. Ribe mogu delovati pomalo uspavano I flegmatično, međutim mogu danas biti posebno motivisane I sklone unutrašnjem optimizmu, jakim željama koje su ostvarive. Ribe mogu dobro brinuti o drugima I delovati kao “idoli” drugima. Mogu uz mirnija rešenja dolaziti do dobrih prilika.

Na poslu može biti manjih oscilacija preko noci I pocetka dana, ali u toku podneva do večeri odličnih mogućnosti na ličnom nivou. Ribama je danas odličan dan za kupovine, ali važne govore I prenošenje znanja drugima na poslu. Mogu imati važne kupovine koje su dugo iščekivale. Mala opreznost sa strujom I novim aparatima. Večernji sati im traže odmor, pa deo obaveza mogu otkazati.
 

Viber

Autor: Astrolog Natasa Paunovski
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>