Region

Svet

Ceca Ražnatović progovorila o Anastasijinoj karijeri!

Svetlana Ceca Ražnatović progovorila je o Anastasijinoj karijeri! Nakon dugog čekanja, Anastasija Ražnatović će uskoro objaviti svoj prvi singl "Savršeni par". Bitno je da pokuša, kaže njena popularna mama.

Ceca Ražnatović progovorila o Anastasijinoj karijeri! Foto: InstagramPripreme za Anastasijino debitovanje na muzičku scenu su uveliko u toku, a sada je na tu temu progovorila i njena majka Svetlana Ceca Ražnatović. Ceca se raduje što će njana ćerka uskoro predstaviti svoju prvu pesmu, i ne krije zadovoljstvo što Anastasija ipak nije odustala od pevačke karijere. Njenu naslednicu već dugo svi nagovaraju da snimi pesmu ali nakon potrage koja je trajala nekoliko godina, sigurna je da su se sada poklopile sve kockice:

"Svaki trud se isplati na kraju. Ako uspeš, uspeš, ne uspeš, ne uspeš, ona je obrazovana, mlada, lepa, zdrava devojka i naći će se u nekoj drugoj profesiji, ali je jako bitno da pokuša, da se sutra ne bi kajala, a imala je velikih mogućnosti da nešto uradi i po pitanju muzike."

Pesma "Savršen par" najavljena je za kraj juna, tačan datum još uvek nije poznat. 
 
 

achieved my perfect tan ☀️

A post shared by 🔱 A N A S T A S I J A 🔱 (@raznatovicanastasija) on

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>