Zadruga

Parovi

Zadruga: Nadežda pobegla preko ograde! (VIDEO)

Nadežda Biljić je svojevoljno napustila rijaliti "Zadruga", odnosno pobegla preko ograde ekonomskog dvorišta. Nju nisu uspeli da smire cimeri ali nije reagovala ni na mnogobrojna upozorenja obezbeđenja.

Zadruga: Nadežda pobegla preko ograde! (VIDEO) Screenshoot / YoutubeBurna noć je iza učesnika rijalitija "Zadruga". Pored mnogih svađa i okršaja dogodila se i jedna potpuno neočekivana situacija. Naime, Nadežda Biljić je svojevoljno napustila luksuzno imanje nadomak Beograda tako što je preskočila ogradu u ekonomskom delu dvorišta. Nju je navodno  pogodilo nervno rastrojstvo Lune Đogani koja je fizički nasrnula na svog bivšeg dečka Slobu Radanovića. Nakon ovoga, Biljićeva se posvađala sa Borom Santanom, koji je Nadeždu izbacio iz takta spominjanjem njenog verenika, Mikija Đuričića.

Nadežda je vikala:

"Pusti mi nogu! Zato što sam po*izdela i pun mi je ku*ac više Lune Đogani! Pusti mi nogu! Praviš mi problem da mi se cela kuća smeje, i ovako mi se smeje. Je*eni Bora Santana koji ne podnosi Mikija, mene pod*ebava."

Obezbeđenje je na sve načine pokušavalo da je odgovori od ove namere, a i Milan Milošević je odmah došao kako bi je urazumio. Nije vredelo, Nadežda je bila van sebe od besa:

"Ljudi pustite mi noge! Pustite mi je*ene noge! Boli me ku*ac! Neću da se maknem odavde dok mi ne pustiš nogu."

Drama se ubrzo okončala a Biljićeva se našla sa druge strane ograde. Ona je svojevoljno napustila rijaliti i zbog toga je kažnjena sa 50 hiljada eura. Kažnjena je i Marija Ana Smiljanić i to tromesečnim honorarom zbog vređanja Bore na nacionalnoj osnovi. 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>