Zadruga

Parovi

Zadrugari u bioskopu! Pogledajte kako su se proveli! (VIDEO)

Bilo predviđeno da dvadeset takmičara učestvuje u igri, oni su jedan po jedan polako odustajali, oni koji su bili uporni nisu se pokajali. Ovo je za njih bila najbolja nagrada! Zadrugari u bioskopu! Pogledajte kako su se proveli!

Zadrugari u bioskopu! Pogledajte kako su se proveli! (VIDEO) Screenshoot / Youtube



Veliki šef je za sve zadrugare juče imao veliki izazov, a to je da jedni drugima dobacuju loptice ustima, što se nekima uopšte nije dopalo. Bilo je predviđeno da dvadeset takmičara učestvuje u igri,  ali ipak oni su jedan po jedan odustajali. Jovana Tomić Matora, Nemanja Đerić Đekson, Andrijana Radonjić, Teodora Džehverović, Anđelo Ranković, Luna Đogani, Radosav Žuti, Bane Čolak, Milan Milošević i Marko Miljković bili su hrabri da prihvate ovaj izazov, a zbog toga su i bili nagrađeni. Dobili su privatnu projekciju u najmodernijem bioskopu u zemlji - Cineplexx BiG Beograd.

Gore navedeni zadrugari otišli su u pratnji obezbeđenja, tako da nisu imali nikakvog drugog dodira sa spoljašnjim svetom osim sa osobljem bioskopa koje ih je uslužilo. Pre ulaska kupili su kokice, sokove, čips, a onda su uživali u filmu "Book Club".

Pogledajte fotografije kako je sve to izgledalo OVDE

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>