Svet

Region

Marvel film: Glumci koji su odbili da glume u njima!

Sa pojavom superherojskih filmova, Holivud je uspeo da napravi potpuno novi filmski žanr, koji je trenutno najpopularnjiji i najisplativiji na svetu. Marvel film i glumci koji su odbili da glume u njima! 

Marvel film: Glumci koji su odbili da glume u njima! Foto: Instagram



Glumci koji su nekada bili poznati po raznoraznim ulogama, sada jedva čekaju da budu uključeni u deo neke superherojske franšize. Naravno, Marvel filmovi su ubedljivo najpopularniji i filmovi ove kompanije su neverovatno posećeni i prihvaćeni i svaki put ovi filmovi obaraju rekorde za koje se mislilo da nikada neće biti oboreni. Iz ovog razloga većina glumaca mašta da bude deo ovih filmova, ali verovali  ili ne, postoje i oni koji su odbili da u njima učestvuju. 

- Dikaprio je trebao da bude prvi Spajdermen, ali on je odbio da glumi u ovom filmu. Film je trebao da snimi Džejms Kameron, ali zbog raznih nesuglasica, ovaj film nikada nije napravljen.

- U prvoj filmskoj interpretaciji Spajdermena, Nikolas Kejdž je trebao da glumi negativca, Zelenog Goblina. On je odbio ovu ulogu koja je posle pripala genijalnom Vilijemu Defou.

- Pre nego što je Robert Dauni Junior postao Ajronmen, Tomu Kruzu je ponuđena uloga popularnog milijardera, ali on je odbio ulogu jer mu se nije sviđao scenario i kraj prvog dela filma.

- Metju Mekonohej je trebao da glumi Igoa, živu planetu u filmu „Čuvari Galaksije“, ali je odbio ulogu jer nije hteo da se upliće u superherojsku franšizu.

- Rasel Krou je bio prvi izbor za Volverina u X-men franšizi, ali on je ovo odbio da bi glumio u filmu „Gladijator“.

- Mel Gibson je otkrio da je treba da glumi Odina u filmu Tor, ali da je odbio, pa je uloga pripala Entoni Hopkinsu.

- Met Dejmon je ogroman fan Daredevila i kada je dobio priliku da ga glumi, on je odbio jer se plašio da neće moći lepo da predstavi svog omiljenog lika. Zato je ulogu prihvatio njegov najbolji ortak Ben Aflek.

- Pre Krisa Preta, Marvel je hteo da Star Lorda glumi Džosef Gordon Levit, ali talentovani glumac je odbio ulogu.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com/Muški magazin

Povezane vesti:


>