Zadruga

Parovi

Zadruga: Najveća svađa do sada! Luna nasrnula na Slobu! (VIDEO)

Najveća svađa do sada u rijalitiju "Zadruga"! Luna fizički nasrnula na Slobu! Njihova svađa je trajala do jutra, a i obezbeđenje je moralo da reaguje. Njegova žena Kija, bila je šokirana onim što vidi.

Zadruga: Najveća svađa do sada! Luna nasrnula na Slobu! (VIDEO) Screenshoot / YoutubeNakon završetka poslednje žurke u ovoj sezoni rijaliti programa "Zadruga", došlo je do velikog haosa. Luna i Sloba nisu čitavu noć razgovarali, sve dok se nisu oboje našli za šankom. Luna je zahtevala da razgovara sa Slobom, a on to nije želeo. Ona je zatim počela da mu se unosi u lice i da ga vuče,  prosula mu je piće po majici, nakon čega je Sloba izašao iz kazina i otišao u spavaću sobu. Luna mu je govorila:

"Šta sam ja uradila? Šta sam uradila? Reci mi! Odgovori mi! Alo, ti si se meni obratio nisam ja tebi! Šta sam ja uradila? Nemoj da me guraš pi*ko jedna! Nemoj da me guraš! Ništa nisam uradila!"

Luna je krenula za njim u spavaću sobu, a onda se dogodila velika svađa između ovo dvoje zadrugara, kada je Luna i udarala Slobu po leđima:

"Ona je mene udarila! Budala jedna ona će mene da udara! Kreten! Deseti put me udarila! Marš u pi*ku materinu."

Luna je zahtevala da on razgovara sa njom:

"Što si me gurnuo? Ti si se meni obratio! Koliko si ti jadan! Što sam ja jadna? Lepo pričaj sa mnom!"

Ona je zatim otišla na kapiju gde je lupala, govoreći kako ju je Sloba ponizio, posle nekoliko minuta Luna je lupala stvari u radionici, a zatim se uputila na farmu gde je čupala seno i vikala:

"Ponizio me, kao k*rvu me ponizio! On meni da govori da sam jadna? Ma ne zanima me moja mama, treba da zna kakav sam pakao prošla zbog njega. Bilo mi je prelepo veče, što je morao da ga uništi? Pi*ka ti materina, j*bem ti dan kada si se rodio! Šta sam ja uradila? Ne obram mu se celo veče i on mi kaže da sam jadna, alo kao kera me je terao!"

 Otišla je zatim do sobe za izolaciju gde su se nalazili Sloba i Kija koja je bila šokirana kada je videla šta je Luna uradila Radanoviću. Kija mu je govorila:

"Au brate, daj ruku da vidim! J*bote, jesi li normalan? Hoćeš da idem da je prebijem? Rekla sam ti sintetika!"

Luna je bila besna:

"Pi*ko, sada će ona da te teši?"

Kija je pokušala da otera Lunu:

"Skloni se! Ja te u usta nisam uzela. Zamolila bih te da se skloniš. Izađi napolje! Izađi napolje ti si devojko bolesna, ispala ti je pi*ka! Iskulirajte me iz vaših svađa!"

Luna je nastavila da lupa na vrata "Zadruge", uspela da se posvađa sa Nadeždom, a nekoliko ukućana ju je smirivalo. U nastavaku je Đoganijeva plakala u dvorištu, a zatim su je zadrugari odveli na spavanje. Sloba i Kija već su bili u svojim krevetima, a on je čak i čvrsto spavao. Kako je sve izgledalo pogledajte u video snimcima u nastavku. 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>