Style

Ljubav & Sex

Dnevni horoskop za 13. jun 2018. godine! Dnevna doza Lune!

Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 13. jun 2018. godine na portalu Svet Plus, koji za vas piše astrolog Nataša Paunovski.

Dnevni horoskop za 13. jun 2018. godine! Dnevna doza Lune! Foto: Svet Plus
Dobra noć, dobar dan nadam se da ste spremni za prvi New Moon u ovom mesecu koji preciznije imamo večeras po lokalnom vremenu 13.06. u 21:44, Sunce i Mesec u konjukciji na 22,44 stepenu Blizanaca izmedju zvezde Mintaka, El Nat, Ensis, Hatsja sve do zvezde Betelgez( čak 8 fiksnih zvezda na ovom Mladom Mesecu).Mlad Mesec je uvek dobar znak za nov početak, za nešto novo, ali pošto će boraviti u vazdušnom, muškom, promenjivom znaku Blizanaca pred nama je jedna krajnje aktivna, zanimljiva energija prepuna komunikacije, promena i jakih utisaka, reči, pisanja.

Sklonost otkrivanju novih stvari, nauci, jakom povezivanju stvari, dobrih vesti.Vladaoc Merkur od sinoć ušao u emotivniji znak Rak, pa misli i zaljubljive, romantičnije i sentimentalnije, sve u energiji ajde da pričamo o ljubavi.Šta vi mislite o tome? Ono što je još zanimljivije da danas imamo i sekstil Merkura u Raku i Urana u Biku i pred nama je dan prepun pozitivnih misli, inicijative, odličan za trgovinu, odličan za pomirenja, sastanke, pregovore, kupovine.

Dobra vest je: Venera od 23:55 ulazi u vatreni, dramatičniji znak Lav sve do 10.07. imamo energiju lakog privlačenja pažnje, luksuza, jakog dopadanja, jakih dokaza ljubavi, većeg emotivnog samopouzdanja.Efekti Mladog Meseca posebno mogu biti jaki do Pomračenja Sunca 13.07.( Solarne Eklipse na sledeci Mlad Mesec).

Mlad Mesec će imati najači uticaj na zvezdi Mintaka u azvežđu Oriona što može doneti pojačano samopouzdanje, samo savet da se pazi na vid i povrede.U povećanju može biti globalnih trovanja, ali i oluja koje mogu oštetiti poljoprivrednike.Vreme kada možete zaboraviti na dosadu, i kada se svašta nešto smisliti i uraditi.Vreme kada može dolaziti do fantastičnih ideja, upoznavanja, ali jedne krajnje ponosne i dostojanstvene energije.Ne zaboravite da pratite i svoju intuiciju.

“Poslaću ti poljubac s vetrom i znam da ćeš to osetiti, okrenueš se i nećeš me videti, ali ja ću biti tamo.”
Pablo Neruda

Danas je dobro znati: Prepodnevni časovi mogu biti krajnje umorni, konfuzni i „ bolesni“, skloni lagarijama i idealizaciji zbog aspekta Meseca i Neptuna gde će biti teže pomeriti se.Medjutim od 13:42 može dolaziti do akcije, novosti, bitnih dešavanja.Večernji sati spremni za žurku, osmehe, sreću i emotivne ponude, ali veće planove.Ukoliko ne znate gde ćete na odmor, planirate bitne proslave danas je vaš dan.Pozitivan dan za potpisivanja, davanje ispita, učenje, promocije.Udvaranja i emocije na pomalo teatralnom nivou ali ljubavi se može dati značaj.Misli emotivne, ali srce veliko.Srećan dan)


Ovan 21.3.- 20.4.

Ovnovima Mlad Mesec vrši uticaj na dosta komunikacije, saobraćaja, pisanja, medija, puno priče, sms poruka i akcije na društvenim mrežama.Ovo može biti odličan period za kupovinu auta, krakotrajna putovanja, dosta kontakta i dogovora sa bliskim rodjacima.Ulazak Venere u znak Lav doneće vam odlično vreme za ljubav, decu, zabave, ali da ćete samouvereno privlačiti pažnju gde god da se pojavite.Danas možete imati dosta kontakta sa porodicom i povoljnosti kroz potpisivanja imovinskih papira.Ovnovi koji imaju svoj biznis mogu računati na dobre prilike.

Probajte da manje reagujete impulsivnije i da budete strpljiviji sa članovima porodice.Na polju zdravlja pripazite  na disajne organe, stomak.Danas je odličan dan za porodicu, ljubav, upoznavanja i proslave.Na polju posla možete biti topli i šarmom dobijati sve što ste zacrtali.Uticaj Venere u Lavu donosi srećno vreme za brak, veridbe, ali veoma jak emotivni ponos i dostojanstvenost.Pojačana sklonost luksuzu i trošenju.Ipak, danas možete računati na plodne ideje, puno osmeha i akcije.


Bik 21.4.-21.5

Bikovima uticaj Mladog Meseca donosi srećne okolnosti kroz zaradu, dosta kupovina, ali i dosta potpisivanja na polju novca, povoljno vreme za igre na sreću, kao i odlične ideje kako da dodju do novca.Bikovi će imati velike želje, malo pojačaniji apetit, a mogu biti skloni jakim emocijama, utiscima i ostavljanju pažnje na druge.Jaka povezanost sa bratom/sestrom.Sreća kroz porodična putovanja.Venera u Lavu posebno podstiče pozitivne aspekte preko polja doma, porodične reputacije, nagrada.Na polju emocija dosta okrenutosti prošlosti, komunikacija i emotivni dogovori veoma bitni.

Bikovi mogu računati na veze preko interneta, ali i upoznavanja preko putovanja.Danas mogu računati na povoljnosti preko kredita, ali nešto veće troškove oko saobraćaja.Na polju braka sreća.Na polju emocija veća brižnost oko dece, ali i analitičnost i sumnje u odnosu na voljenu osobu.Na polju posla posebno Bikovi koji planiraju samostalni rad ili zaposlenje mogu imati sreće.Opreznost sa autoritetima, uniformisanim osobama.


Blizanci 22.5.- 21.6.

Blizanci su danas „ glavni“ i mogu da polete.Mlad Mesec je definitivno dobar znak za rad na sebi, lične transformacije, promene i ulepšavanja.Blizanci mogu imati mogućnost rešenja finansijskih pitanja iz prošlosti, ali obnove i nekih kontakta koji u prethodnom periodu nisu bili najbolji.Ulazak Venere u znak Lava doneće im jaku popularnost i fotogeničnost, medijalnost, privlačnost i odlično vreme za javne nastupe.Blizanci mogu posebno imati smisao za modu,strane jezike, prevodjenje, saobraćaj, ali mogu imati smisla za imitaciju i glumu.Dom im neće prijati iako će brinuti za najbliže.

Na polju emocija izbegavati prejak ego i vraćanje na prošle greške.Pokrenite samopouzdanje.Ljubav može dolaziti na više strana.Poslovno malko naporan dan jer možete osećati manjak energije i negativniju energiju u toku prepodneva, ali popodnevni i večernji sati su vaši.Posebno obratiti pažnju na stomak, posebno predeo ruku i debelog creva, ali pojačano lupanje srca.Blizanci su prepuni ideja, ali moraju biti i strpljiviji da rade jedno po jedno.Mogu biti na telefonu po ceo dan, ali od jedne apatije ući u naglu euforiju.Posebno danas mogu biti popularni i skloni da lako privlače pažnju.


Rak 22.6. - 22.7.

Rakovi će danas imati izuzetan dar za psihologiju i nikad jaču intuiciju i snove.Trebaće im prostor i vreme za rad i regeneraciju, ali mogu biti veoma zapaženi kroz finansije, posao.Na polju emocija mogu imati dosta flertova, ali mogu biti osetljiviji i skloni da traže veću pažnju.Veći dokazi ljubavi i potvrde mogu im dati samopouzdanje posebno preko porodice i roditelja.Na polju zdravlja treba obratiti pažnju na hormone i vodu u organizmu, posebno stopala.Na polju emocija neočekivane okolnosti i puno neplaniranih susreta.Rakovi kriju zaljubljenost.Na polju zdravlja mogu očekivati uspešne lekarske preglede i mogućnost produktivnosti na poslu samo se moraju bolje koncentrisati i organizovati do 14h.

Posebna sklonost luksuzu, kupovinama iznad njihovog budzeta i poruke“ nek ide život“ biće prisutna u narednih 15 dana, ali i danas.Rakovi mogu imati malih problema u komunikaciji sa okruženjem, ali u popodnevnim časovima mogu biti efikasniji.Može ih iznenaditi vest u večernjim satima i ponuda.Trebalo bi da izbegavaju da drže sve u sebi, i da čuvaju u memoriji stvari koje su se desile.


Lav 23.7.- 22.8.

Lavovi danas mogu imati hiljadu obaveza i planova, ali pre svega druženja sa prijateljima i puno energije za kreativne poslove.Odlično vreme za preporuke, žurke, timske aktivnosti, promocije, poslovna putovanja.Lavovi dobijaju i pomoć Venere u njihov znak pa mogu imati period kada se mogu okrenuti sebi, svom telu, ulepšavanju, javnosti i veoma važnim ličnim odlukama.Lavovi mogu imati tajne i skrivene razgovore.U poslu mogu očekivati odgovornost iako u jutarnjim časovima i zakašnjenja( koja ih malo mogu nervirati).Mogu imati veću podršku prijatelja, ali mogu biti vodje velikih projekata.

Lavovima koji u braku danas može biti stresniji dan.Danas moraju malo smanjiti želju za kontrolom i opustiti se.Gde god da se pojave privlačiće pažnju.Na polju zdravlja malo pripaziti na zube i vid.Na emotivnom nivou treba izbegavati posesivnost i težiti kompromisima.Pozitivan dan za grupna potpisivanja i važne sastanke i dogovore.Puno smeha, Lavovi treba da izlaze napolje jer se mogu osećati sigurnije.


Devica 23.8. - 22.9.

Devicama Mlad Mesec može doneti mnogo obaveza, posebno na profesionalnom nivou.Mogućnost osetljivost preko dece, posebno konfuzije i udaljenosti kroz polje braka.Device mogu imati problema sa emocijama, tajnim egom i nervozom kroz komunikaciju.Danas je potrebno pokrenuti stvaralački potencijal, znanje jer to može pomoći boljem raspoloženju.Dobro za poslovne projekte sa rodjacima.Manje brige moguće oko novca, pojačani kvarovi.

Na polju zdravlja pripaziti na srce, pritisak, osećaj gušenja.Device danas treba da dišu, meditiraju i probaju da smire svoje unutrašnje želje.Dobro za finansijske dogovore sa prijateljima i pokretanje starih projekata.Mala pažnja potrebna u čuvanju stvari i na polju banaka.Opreznost sa lekovima!


Vaga 23.9. - 22.10.

Vagama je danas idealan dan za kontakte sa inostranstvom, odmore, studije, nauku, razne vrste istraživanja i važnih i plodnih odnosa sa strancima.Odličan dan za dolazak do istine.Vage mogu biti odlični organizatori prijateljima, a mogu biti uspešni u organizaciji dogadjaja.Mogu doneti sreću drugima( posebno na emotivnom nivou).Vagama je danas i pozitivan period za nastavak obrazovanja, ali i sport iako nisu poznate po fizičkom naporu.

Manje prolazne oscilacije moguće preko polja doma( dece).Na emotivnom nivou kroz izlaske sa prijateljima mogu upoznavati važne osobe.Na polju zdravlja treba pripaziti na imunitet, posebno na polje alergija i osetljivosti pluća.


Škorpija 23.10.- 22.11.

Škorpije su u nekim previranjima, ali imaju danas veoma jako šesto čulo i procenu drugih.Mogu računati na uspeh preko berzi, ekonomije, pozajmica i većih imovinskih procesa.Imaće problem sa autoritetom, a danas i dosta nestrpljenja preko polja saobraćaja, okruženja pa je bitno da imaju više strpljenja.Mogu „ podsvesno“ dozvati nekog.Na polju zdravlja je preporuka da pripaze na debelo crevo i ishranu.

Na polju braka mogućnost ćutnje, preteranog ponosa ili previše formalnog odnosa.Kontakti sa bliskim osobama koji žive daleko od njih danas im mogu pomoći da vrate samopouzdanje.Škorpije danas mogu biti veoma ranjive, ali to mogu primetiti samo osobe koje ih dobro poznaju.Ples, sport, šetnje, životinje mogu pozitivno uticati.Imaju mogućnost da završe deo obaveza, ali je potrebna regeneracija.Povoljan dan za sve vrste operacija i intervencija.Opreznost sa alkoholom i cigaretama.


Strelac 21.11.- 21.12.

Strelčevi danas mogu imati transformacije na polju partnerskih odnosa, ali važne odluke.Venera u Lavu im može pojačavati emotivne želje i idealizacije.Strelčevi danas moraju obratiti pažnju na komunikaciju jer mogu nesmotreno nekog povrediti rečima.Izvesna opreznost je važna kroz polje saobraćaja( posebno motociklisti), ali i nemiri na polju doma.U popodnevnim časovima pojačanje gužve i mnogo obaveza.

Strelčevi će biti optimistični ali će imati i osećaj da je pred njima nešto važno i da dolazi njihovih 5 minuta.Imaće i osećaj da ne mogu da se bore sa starim duhovima prošlosti i da moraju nešto preseći da bi se bolje osećali.Na polju emotivnih odnosa potrebno je strpljenje u govoru, kao i više strpljenja kroz odnos sa decom.Na polju posla mogu imati hiljadu planova, ali neka konkretna inicijativa otvorena u narednim danima.


Jarac 22.12.- 19.1.

Jarčevi mogu biti malo senzibilniji kroz partnerske odnose, ali se mogu ponašati suprotno od onoga kako je realno jeste.Mogu se vraćati na neki srećan period, ali im misli mogu lutati, i nešto bolja misao i ideje mogu se pokrenuti od popodnevnih časova.Treba danas obratiti pažnju na povećanje novčane troškove, ali gubitke stvari.Može biti sitnijih grešaka u radu, kao i osetljivosti u domu kroz polje struje.

Ipak, uticaj Mladog Meseca Jarčevima je odličan za poslovne aktivnosti , i mogu uporedo raditi više uspešnih poslova.Intuicija im danas neće biti jača strana, ali zdrava logika da.Na polju zdravlja osetljivost psihe, nervnog sistema, prehlade, alergije mogu biti u povećanju.Povoljan period kroz finansijske transkcije preko banaka, a posebno poslovna putovanja.Jarčevima danas moguć manjak energije kroz učenje, potpisivanja pa je bitno da sve dobro provere, a takodje da vode više računa o kolima, ličnim stvarima.


Vodolija 20.1.- 19.2.

Vodolije imaju uticaj Mladog Meseca preko polja emocija, hobija, takmičenja, dece pa mogu biti puni energije.Preporuka je da ne gube danas vreme i da se okrenu konkretnim stvarima.Mogu biti malko skloni mazohizmu i trošenju energije na nepotrebne stvari.Na polju zdravlja trebalo bi pripaziti na grlo, zeludac, ali više na polje stopala.Vodolije danas mogu biti u gužvi, ali mogu izuzetno brzo učiti i biti veoma spretni.

Mogu se naći na pravom mestu u pravo vreme.Na poslu se mogu osećati pasivnije i trebaće im nešto da ih „ podigne“.Venera ulazi u njihovo prirodno sedmo polje pa mogu računati na srećnije bračne momente, ali mogu imati period važnih emotivnih odluka.Vodolije koje planiraju zajednicu posebno mogu biti zaštićene.Na polju finansija potrebno su danas mudrije odluke i izbegavanju većih kupovina.


Ribe 20.2.- 20.3.

Ribama je jako dobar period za imovinu, selidbe, nekretnine, goste, uredjenje doma, privatni posao, samo bi mogle dan početi maglovito i dalje sa hiljadu planova.To može voditi prolaznoj apatičnosti i nezadovoljstvu.Meditacija, molitve, češće tuširanje danas posebno može prijati.Jaka povezanost sa decom, zaštitnički odnos prema voljenim osobama, jača briga za roditelje.

Ipak ulazak Venere preko 6 polja donosi im mogućnost veće okrenutosti modi, poslovnom jačoj volji i radu na sebi.Ribe malko deluju „ izgubljenije“ u govoru i danas jače mogu biti na delu.Mogu biti sklone menjaju planova, ali i kontaktu sa ljudima koje dugo nisu videle.Danas im je odličan dan za umetnost, ali sve vidove alternativnih metoda.Posebno je važno da danas obrate pažnju kome se poveravaju.Potrebno više sna.


Nedeljni, mesečni i godišnji Horoskop takođe možete pročitati na našem sajtu OVDE


 

Viber

Autor: Astrolog: Nataša Paunovski
Izvor: Svetplus.com


>