Region

Svet

Eva Ras mislila da će doživeti srčani udar! Pijanac joj upao u stan!

Glumica priznaje da nije znala šta ju je snašlo kada je jednom prilikom zaboravila da zaključa vrata stana. Eva Ras mislila da će doživeti srčani udar! Pijanac joj je upao u stan tražeći berberina!

Eva Ras mislila da će doživeti srčani udar! Pijanac joj upao u stan! Foto: FacebookNaša glumica Eva Ras preživela je pravu dramu kada je u njen stan u Beogradu upao nepoznati čovek, a njena prijateljica je otkrila je šta se tada tačno dogodilo:

"Ona sama živi u tom stanu i kada je primetila muškarca odmah je zaključlila da je provalnik koji će pokušati da je opljačka. Nema ona neki novac kod sebe, ali ipak u toj situaciji, prvo joj je to palo na pamet. Stajala je kao ukopana, a kako mi kaže, čovek je tada počeo da priča neke nepovezane stvari. Tad je shvatila da je on u alkoholisanom stanju. Dodatno se uplašila šta može da joj uradi. Mislila je da će doživeti srčani udar. U trenutku kada je krenuo ka njoj potpuno se izbezumila i nije mogla da se pokrene. Čovek je gledao po stanu, pričao nebuloze i zateturao se. Zamalo nije pao na nju. Kada je pomislila da beži, on je izašao."

Sve ovo potvrdila je i Eva Ras koja priznaje da nije znala šta ju je snašlo:

"Zaboravila sam da zaključam vrata i čula sam da je neko ušao. Mislila sam da je provalnik, videla sam ga kako stoji u hodniku. Sve se dobro završilo, bio je to neki pijani čovek, tražio je berberina. Mnogo sam se uplašila."

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com/ Novosti

Povezane vesti:


>