Zadruga

Parovi

Zadruga: Kija Kockar bila trudna sa pilotom. Za to je znala i njegova žena!

Takmičarka rijalitija "Zadruga" Kija Kockar bila je trudna sa pilotom. Za to je znala i njegova žena! Radanović i Kockar od očiju javnosti vešto kriju krizne momente kroz koje su prolazili pre nego što su stupili u brak.

Zadruga: Kija Kockar bila trudna sa pilotom. Za to je znala i njegova žena! Foto: Instagram



Nakon što su isplivale informacije o navodnoj aferi zadrugarke Kije Kockar sa oženjenim pilotom u Dubajiu, sestra pilota je progovorila. Navodno, njegova sestra je otkrila šta se dogodilo od trenutka kada su počeli da se viđaju Kristina i pilot:

"Moj brat je taj pilot koji je imao aferu sa Kristinom. Ne želim da se zna njegovo ime, dovoljno je već toga prošao sa njim. Mi smo normalna porodica, uopšte nismo želeli da da budemo upleteni u ovakav skandal. Istina je da je moj brat prevario suprugu sa Kristinom, ali ta devojke je tek posle pokazala koliko je bolesna.  Brat mi je rekao da mu se sviđa stjuardesa Kristina Kockar. Pokazao mi je njene slike i rekla sam mu: "Da li si ti normalan, mala, nikakva, kakvu bombu od žene imaš kod kuće, batali to". On je rekao da ima hemije i da se stvarno zaljubila i počeli su da se viđaju. Ona je tada bila sa Slobodanom, bilu su maltene pred brakom. Nakon nekoliko meseci čulo se za njih. Odjednom devojka je počela da se ponaša sumanuto, pretila mu je, slala milion poruka, nabavila je broj moje snaje, njegove žene i navnodno rekla da je trudna. Bukvalno joj je rekla: "Rodiću ja tvom mužu dete". Posle toga joj je rekla: "Rasturiću ti brak, ne znaš sa kim se tvoj muž zakačio". Bilo je strašno, pošto se nije zaustavljala, moj brat je odlučio da je prijavi policiji. Svašta se tu dešavalo."

Navodno Kija zbog ovoga više ne radi ni u jednoj agenciji, a njen brat i snaja su morali da promene broj telefona, nakon čega je Kija odustala. Ona dodaje:

"Neću da grešim dušu, ali mislim da Sloba nije znao da je trudna i da ju je savetovao da izvuče novac kada je već ostala bez novca."

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com/ Alo

Povezane vesti:


>