Zadruga

Parovi

Zadruga: Luna videla Kijine suze! Reakcija će vas zaprepastiti! (VIDEO)

Sloba Radanović i Luna Đogani odneli su pobedu od strane glasova publike na četvrtoj po redu "Zadrugoviziji" organizovanoj u sklopu rijalitija "Zadruga" dok su Kija Kockar i Ana Korać dobile najveću podršku od strane novinarskog i stručnog žirija, kao i od pratilaca na društvenoj mreži "Fejsbuk". Luna videla Kijine suze u toku njenog i Slobinog nastupa! Reakcija će vas zaprepastiti!

Zadruga: Luna videla Kijine suze! Reakcija će vas zaprepastiti! (VIDEO) Screenshoot / YoutubeNakon okončanja "Zadrugovizije", zadrugarima su pušteni nastupi, a oni su sa oduševljenjem odgledali sve. Sloba se našalio sa Jovanom Tomić:

"Matora, ti si najženstvenija žena u kući po pokretima."

Učesnici su pohvalili izvedbu Sare Reljić kao i Nadežde Biljić koje su zasijale u punom svetlu prethodne noći. Radanović je pohvalio i svoju suprugu, a nije krio ni oduševljenje njenim ukrasima i trilerima koje je pokazala u pesmi "Dobrodošao u klub". Luna je sa velikim uzbuđenjem čekala da na ekranu ugleda sebe i Slobu, ali se iznenadila kada je videla da je Kija, za vreme njihovog izvođenja, plakala u bekstejdžu:

"Ne sviđa mi se uopšte, niti su snimali, niti šta. Ok, plače i šta..."

Detalje pogledajte u video snimku.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>