Style

Ljubav

Dnevni horoskop za 11.06.2018 – Dnevna doza Lune!

Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 11. jun 2018. godine na portalu Svet Plus, koji za vas piše astrolog Nataša Paunovski.

Dnevni horoskop za 11.06.2018 – Dnevna doza Lune! Foto: Svet Plus




"Život je uvek sada. I to je to" - E. Tolle

Dobra noć, dobar dan, pred nama je jako zanimljiva nedelja sa Mladim Mesecom u sredu kroz veseliji znak Blizance koji će pokrenuti kofere, završno učenje, mature, igru, pesmu, izuzetno srećne aspekte preko polja dece, pisanja, medija i puno novosti. Pre toga, u utorak imamo i ulazak Merkura planete komunikacije i razmišljanja u vodeni, ženski znak Rak pa će nam misli biti okrenute ka porodici, domu, izrazitoj zaljubljenosti, posebno prošlosti. Sreda donosi i jako zanimljiv ulazak Venere u znak Lav pa će ljubav biti velika u svim okvirima, sva teatralna i željna pažnje. U petak je pred nama izuzetno dramatičan aspect Venere u Lavu i Urana u Biku gde će oni koji se ne vole više otići u zaborav na dramatičan način, ali kada se svi moramo uzdržati od preteranog luksuza i privlačenja pažnje, dok u subotu mnogi mogu biti pod totalnom blokadom, pa je preporuka da se pokrene mudrost, ali veći optimizam jer briga i strahovi mogu biti praćeni opozicijom Merkura i Rx Saturna koji može doneti potpuni kolaps u saobraćaju, ali povećanje mentalnih kompleksa i negativnosti. Ipak, nedelja koja je pred nama bice praćena emotivnijim mislima, ali većom željom za ljubavlju i zaljubljivanjem, pa očekujte i od sredine i malo neočekivane stvari. Dela mogu biti jača od reči, a reči će za trenutak stati i otići na odmor. Sve može biti po principu” prepoznaj misli” i pretoči ih u dela. Kraj nedelje savetuje opreznost u saobraćaju, kontrolisanje misli, ne padanje u apatiju. Ova nedelja nudi izbor ili ćete se pokrenuti ili ostati u mraku ne želeći da menjate svoje navike.

Danas: Mesec u Biku kroz ceo dan i dalje nudi potrebu za uživanjem. Danas i obećanjima bez pokrića zbog opozicije sa Rx Jupiterom, ali i davanjem, trošenjem na pogrešnoj strani. Emocije mogu oscilirati od ponoći, ali od 10:30 sekstil sa Neptunom i period od 17:32 trigon sa Rx Plutonom doneće intuiciju, srećne okolnosti, ozbiljnija rešenja, bolje emotivno – finansijske mogućnosti, regeneraciju i hrabrost.Iako dan može početi bez energije, žaleći se na vreme, ipak prvi dan ove nedelje je krajnje produktivan, plodan i sklon dobrim realizacijama.


Ovan 21.3.- 20.4.

Ovnovi su danas okrenuti ishrani, uživanju, ali mogu očekivati bolje materijalne mogućnosti i uplate koje su duže stajale. Može biti pojačanih troškova u prepodnevnim časovima, ali oscilacija i nepotrebne nervoze na emotivnom planu. Puno novosti, smeha, pokreta, srece preko rođaka i prijatelja ipak danas donosi osećaj sigurnosti kod Ovnova.

Danas je dobar dan za imovinu, a Ovnovi mir mogu naći u kupovinama, ali domaćim poslovima. Veoma povoljan dan za trgovinu, prodaju, obrazovanje, kratkotrajna putovanja. Ovnovi danas mogu imati super ideje i mogu biti prilagodljivi. Na polju zdravlja treba malo pripaziti na vid, kičmu i genitalije. Smisao za psihologiju i sklonost pomaganju drugima danas Ovnovima može ići. Na polju braka izbegavati isključivost i pokušajte da pronađete strpljenje i napravite kompromise. Povoljan dan za važna potpisivanja i pokretanje starih ideja u nov posao.


Bik 21.4.-21.5.

Bikovi mogu biti veoma produktivni i skloni odličnim finansijskim rešenjima, idejama, ali i zaradi. Ipak, u jutarnjim satima mogu osećati emotivne napore, osećaj “gušenja” kao i sklonost mazohizmu. Bikovi danas moraju raditi više na kontroli emocija, posebno Bikovi koji su duže zajedno jer mogu biti skloni većim nezadovoljstvima i osudama voljene osobe što ih više može udaljavati od emocija. Pojačana prolazna uvredljivost kroz porodične odnose.

Bikovi danas moraju biti mudriji sa pravnim rešenjima, dok će profesionalno napredovati i biti skloni da im stvari idu lako. Dobar period za zaposlenja i promene poslovnog statusa. Neočekivana pomoć prijatelja. Dobre prilike preko inostranstva.
Na polju zdravlja paziti na mokraćne kanale, grlo i predeo bešike. Ipak, na emotivnom nivou potrebno je dobro razmisliti o svakoj odluci. Bikovi danas mogu biti skloni plodnosti, ali nepotrebnim opterećenjima oko dece. Na polju emocija izbegavati preteran ponos!


Blizanci 22.5.- 21.6.

Blizanci mogu biti opterećeni finansijama, ali mogu biti skloni neumerenosti pa je preporuka da danas budu skromniji i da se koncentrišu na dnevne obaveze korak po korak. Osetljivost stopala, nesanice, pojačana ljubomora, nervosa iznutra danas može smetati Blizancima i zbog toga je veoma važno da se okrenu svom telu, unutrašnjem miru, da na stvari gledaju šire. Blizance dosta vadi šarm i lak prolaz, ali mogu danas imati nerazumne materijalne i emotivne želje. Izbegavati lenjost i samopopustljivost! Dobar dan za selidbe, upoznavanja, javne nastupe, hobije.

Na poslu se čuvati propuštenih prilika! Na emotivnom nivou veće oscilacije i razmišljanja između prošlosti i sadašnjosti. Posebno studenti ovog znaka ne smeju se danas opuštati, jer nebo traži discipline i rad. Blizancima danas neće stvari padati sa neba i potrebno je da u svemu učestvuju na temeljniji i bolji način.

Na polju braka razlike u mišljenju, ali nepotrebne sumnje mogu loše uticati na raspoloženje, zato je potrebno danas uzeti stvari u svoje ruke i pokrenuti sam dan.


Rak 22.6. - 22.7.

Rakovi mogu biti skloni praktičnijem povezivanju stvari i dobrim međuljudskim odnosima. Intuicija im posebno može pomoći u novčanim procenama. Mogu uživati u pažnji, druženjima. Mogu imati sreće sa preporukama. Rakovi danas imaju jaku maštu, dobru organizaciju i ništa ne prepuštaju slučaju. Prijaće im mir, životinje i razgovori sa prijateljima.

Na emotivnom nivou mogu biti skloni od potpune euforije do melanholije. Biće potrebno da rade na kontroli emocija. Rakovima je danas lep dan za kupovine, uređenja doma, ali povoljan veoma dan za sopstvene kreacije. Na polju braka izbegavati osećaj navike i nepotrebnu kritičnost prema voljenoj osobi.

Sa decom ne treba biti preterivanja. Rakovi koji su započeli veze mogu biti danas ljubomorni i skloni napetosti iz nepotrebnih razloga. Danas treba smiriti energiju i okrenuti se stvarima koje vam idu. Stvari nisu onakve kako izgledaju u vašoj glavi, pratite svoje šesto čulo. Na poslu izbegavati nepotrebna trošenja i trudite se da skratite vreme za odmor.


Lav 23.7.- 22.8.

Lavovima treba odmor, a mogu biti skloni da brinu više za porodicu. Mogucnost preteranog trošenja za roditelje/decu, ali odsustva humora, kao i pojačane svojeglavosti na sopstvenu štetu. Izvesna opterećenja (usporenja) moguća preko polja karijere. Lavovi danas treba da obrate pažnju na želudac, debelo crevo. Mogu biti skloni haosu kroz domaće poslove i započinjati više poslova bez realizacije.

Izvesna dramatika moze ih kočiti pa je bitno da danas sve rade polako i koliko mogu. Lavovima danas treba dobra pomoć od drugih. Na emotivnom nivou pojačana zatvorenost, ponos, ali principijalnost. Mogu biti skloni da sve trpe u sebi, ali da ne žele da priznaju. Lavovi danas trebaju raditi na oslobođenju kočnica. Ima mogućnosti u popodnevnim satima da realizuju neki dugo očekivan projekat. U pojačanju manji kvarovi i slabljenje koncentracije u ranim jutarnjim časovima.


Devica 23.8. - 22.9.

Devicama je danas veoma naklonjen poslovni plan, a mogu biti sklone da odrade i više nego što su planirale. Privatno će im značiti podrška prijatelja, a mogu biti sklone da emotivnije doživljavaju život svojih najbližih. Ipak, Device danas imaju dobar autoritet, pažnju, prodorne su i sklone da reše i najteže poslove.

Na polju emocija mogu biti nežnije i sklone da im je potreban razgovor i bliskost. Danas je potrebno da se manje troše na telefon, internet i da se okrenu samo pokretu. Na polju saobracaja se čuvati nepotrebnih trošenja novca. Danas nije najpovoljniji dan za davanje pozajmica! Device su okrenute emotivnom miru, dugim odnosima i to će im prijati. Ipak, i Device koje su dugo same mogu imati neočekivan preokret.

Devicama koje su u braku je potrebno da se više otvore i da naprave transformaciju. Večernji sati posebno plodni, dok u jutarnjim satima mogu biti sklone nepotrebnim strahovima i samoispitivanjima, lošoj organizaciji. Na polju zdravlja pažnja je potrebna kroz polje pritiska, lupanja srca, kolena.


Vaga 23.9. - 22.10.

Vage mogu biti sklone većem trošenju novca, ali malo boljem apetitu danas. Vage danas zele puno toga, ali kao da neće imati dovoljno energije, pa pratite svoje želje, jer popodnevni časovi mogu biti malo lakši. Vagama je danas dobar dan za porodicu, a mogu imati dosta posla preko polja dece. Danas mogu očekivati nešto povoljnije emotivne epizode, ali odlične aspekte preko polja hobija, zabave i druzenja sa prijateljima. Posebno mogu prosperirati Vage koje imaju samostalni položaj.

Popodnevni časovi lakši kroz posao. Vagama pomoć danas stiže od starijih osoba. Danas je veoma važno šta govore, obećavaju i planiraju jer mogu dosta menjati planove. Povoljan dan za obrazovanje, putovanja. Poseban akcenat je na porodici. Mogu naći nešto što su dugo tražile. Na polju zdravlja treba poraditi na imunitetu, a posebno voditi računa o koži i alergijama.


Škorpija 23.10.- 22.11.

Škorpije ne znaju na koju će stranu. Mogu biti u malo većem haosu između želja, mogućnosti, emocija i dnevnih obaveza, pa malo skloni da se nerviraju bez ikakvog razloga i da prebacuju bes i nepravdu ceo dan. Ipak, popodnevni i večernji sati donose da mogu biti korisniji, skloni ozbiljnijem radu, učenju, istraživanjima. Na polju doma im treba sloboda i prostor za sebe.

Na polju emocija oscilacije, ali neočekivani pozivi i mogućnost da odnos koji su započeli malo uozbilje. Škorpijama danas nisu baš naklonjeni sudski pozivi, pravne stvari, ali mogu uz pomoć mašte stvarati sjajne stvari. Potrebno je da se malo opuste u emotivnim odnosima jer mogu staviti zid i smišljati u glavi problem.

Danas je važno da puste maštu na volju i unesu malo više samopouzdanja. Na polju zdavlja opreznost jer postoji sklonost infekcijama genitalija, ali i osetljivosti kostiju. Škorpije danas posebno trebaju da rade na sebi, svom telu.


Strelac 21.11.- 21.12.

Strelčevi su danas zaduženi za slanje pozitivne energije iako se lično ne osećaju najbolje, rešili su da budu krajnje pozitivni pa gde stignu. Svesni da ih nebo voli, Strelčevi danas mogu da maštaju, idealizuju, ali najbolje stvari stvaraju u izolaciji i u miru. Prijaće im manje gužve, više rada. Mogu imati dosta posla i imati dan koji donosi povoljnije aspekte preko polja finansija, poslovnog napretka, ali I veću poslovnu popularnost što će im prijati.

Mogu biti u planovima oko novih, većih projekata. Imaju Strelčevi snage, jer su više radili na sebi prethodnih nedelja koje su mogle biti paklenije. Strelčevi danas mogu biti skloni da pomažu porodici, ali da obavljaju i sitnije kućne obaveze. Na polju zdravlja paziti na grlo, vid, vrat, hormone. Povoljan dan za poslovna putovanja. Strelčevima malo teže može ići učenje i disciplina, ali danas mogu biti dobro raspoloženi i skloni da se pomeraju sa mesta.

Na emotivnom planu moguća lutanja, ali akcenat je na komunikaciji koja može biti osetljivija posebno u večernjim satima, kada je potrebno paziti na novac.


Jarac 22.12.- 19.1.

Jarčevi danas mogu imati dosta izazova na polju finansije/ljubav, ali mogu pokazati izuzetno strpljenje i hrabrost da sve što započnu, preokrenu u svoju korist. Pojačani troškovi, neplanirani pozivi, sastanci i posete moguće u drugoj polovini dana. Noć mirnija. Jarčevi su senzitivni danas i trebaju im veći dokazi ljubavi, ali mogu računati na veću strast i polodnost. Potrebno je da budu malo strpljiviji i uporniji sa decom.

Na polju posla mogu očekivati dinamiku, ali ih može malo brinuti novac koji će samo prolaziti. Uz veći mentalni autoritet i uslove ipak mogu završiti nešto što ih je kočilo prethodne nedelje.

Na polju zdravlja pripaziti na ishranu, najviše psihu. Jarčevi danas lako uče, skloni su pozitivnoj radoznalosti i lakom povezivanju ljudi, ali im je potrebna veća emotivna podrška. Danas je povoljan dan za emotivna upoznavanja, važne susrete, ali i proširenje porodice. Intuicija im može pomoći ukoliko budu imali važna potpisivanja i putovanja. Studenti ovog znaka se ne smeju opuštati.


Vodolija 20.1.- 19.2.

Vodolije mogu osećati i dalje malo veću tenziju i neshvaćenost na polju doma. Povoljan dan za punjenje baterija, samostalni rad, porodicu, nekretnine, roditelje. Povoljan dan da se okrenu sportu, kreativnom radu. Ipak, trebalo bi obratiti pažnju na moguće veće troškove kroz porodicu, kao i neorganizaciju na polju posla. Danas Vodolije sve mogu raditi sa zakašnjenjem.

Vodolije zahvaljujući Marsu imaju energije ali dana im treba potvrda i aktivnost drugih. Vodolije koje su vezane za medicinu, uslužne delatnosti mogu imati uspeha.

Na polju zdravlja pripaziti na stomak, grudi. Jaka podsvesna strana. Veća okrenutost prošlosti. Danas se treba aktivirati i izbegavati vraćanje na prošlo vreme. Staviti tačku i krenuti napred. Idealan dan za muziku, kuvanje, životinje, prirodu. Poslovno može biti pritisaka u večernjim satima. Pokušajte da ne žurite i da se usmerite na buduće projekte i planove. Emotivno dan koji može doneti nagla uzbuđenja.


Ribe 20.2.- 20.3.

Ribe danas mogu biti pod uticajem drugih i malo zbunjene i umorne od svega. Ribe danas mogu biti posebno umorne od vožnje, učenja, telefona pa će im trebati manji odmor, mada će imati puno obaveza. Probajte da ne forsirate sebe i da pokušate da sve radite polako.

Popodnevni časovi lakši za porodicu, papirologiju. Na polju emocija oscilacije, pojačani strahovi, preuveličavanje, povlačenje. Ipak, danas je odličan dan za ulepšavanje, kontakte sa inostranstvom, estetiku. Na polju zdravlja pripaziti na disajne organe, grlo i žuč. Večernji sati Ribama mogu doneti odlazak na mesta koja su dugo čekali, ili da vide neke drage ljude.

Idealan dan za mature, godišnjice. Idealan dan za masaže. Ribama danas treba lepa reč, mir, sloboda govora i manje obaveza. Na polju emocija pojačana senzitivnost, ali veća podrška porodice u večernjim satima.

Viber

Autor: Astrolog Nataša Paunovski
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>