Zadruga

Parovi

Zadruga: Luna briznula u plač, Zadrugari je napali!

Kao što to obično bude nedeljom popodne, učesnici rijalitija “Zadruga” dobijaju pitanja od bivših učesnika na koja odmah odgovaraju. Zanimljivo pitanje dobila je Luna Đogani koje ju je mnogo potreslo.

Zadruga: Luna briznula u plač, Zadrugari je napali! Foto: youtube




Iako je Saška Karan napustila rijaliti ona pomno prati dešavanja u Beloj kući, pa je imala veoma neobično pitanje za svoju bivšu cimerku Lunu.

Da li je tačno da si znala da je crno jaje koje si dala za Uskrs Slobi omađijano kod baba Stoje iz Obrenovca da bi ga vezala sa sebe?”, upitala je Saška blogerku.

Ja ne znam o kakvom jajetu se radi. Mi za Uskrs smo imali svetlucava jaja. Saška, ne znam koji si ti rijaliti gledala, to se ovde nije desilo”, odgovorila je Luna.

Zbog ovog pitanja Đoganijeva je ostala u šoku, ali je uspela stojički da se izbori sa ovim provokacijama, sve do momenta kada je Lepi Mića izneo svoje viđenje, kada su joj oči bile pune suza.

Kada je Radanović primetio da se Đoganijva rasplakala i da se loše oseća zbog provokacija svojih cimera, on je prišao da je smiri, ali bezuspešno.


 

Viber

Autor: B.P.
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>