Region

Svet

Marko Janketić: Nema na svetu pravde! Borba za nju je besmislena!

Glumac Marko Janketić, postao je jako zanimljiv javnosti nakon uloge inspektora u seriji "Ubice mog oca". On smatra da nema na svetu pravde da pravda nema mnogo veze sa stvarnim svetom i plaši se da je borba za nju besmislena. 

Marko Janketić: Nema na svetu pravde! Borba za nju je besmislena! Foto: Instagram



Marko Janketić, jedan od najangažovanijih i najtraženijih glumaca mlađe generacije kaže, da je na početku snimanja serije "Ubice mog oca" bilo neizvesno hoće li je publika prihvatiti. On kao tajnu uspešnosti i gledanosti serije vidi u  tome što je prepoznatljiva i u našem društvu i dodaje:
 
"A, i sve se profesionalno sklopilo: scenario, glumci, snimatelji, reditelj... "

Opisujući lik koji glumi u seriji kaže da igra tipa koji je poštenjačina i koji pokušava da ispravi "krive Drine", pa dodaje:

"Nema na svetu pravde. Smatram da pravda nema mnogo veze sa stvarnim svetom. I plašim se da je borba za nju besmislena. Ali, dobro, treba se boriti."

Marko smatra da su serije popularnije od filmova jer se u njih više ulaže. Kaže da voli pozorište i da mui ono mnogo znači. Inače, igra u devet naslova u pozorištu. Po njegovom  mišljenju pozorište se raspada:

"Primera radi, u nacionalnom pozorištu ne radi pult za svetlo. Onda nastane mrak a glumac ostane sam na sceni, u tami."

Što se tiče planova, Marko kaže da mu je plan da preživi, da se bori da napravi veliku porodicu, pa da zajedno preživljavaju. A, planovi za ovo leto su mu:

"Ako bog da, otići ću jedno mesec dana u selo Tomaševo, kod Bijelog Polja, odakle moja porodica vuče korene. Da se najedem skorupa, da lovim ribu, da spremam jagnjetinu i teletinu ispod sača. Da spavam i da šetam."

Pogledajte kako je Marko Janketić izgledao kao tinajdžer.
 
 

Matursko veče 😂

A post shared by Marko Janketić Mrčilo Brčak (@mrcilobrcak) on



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com/ Novosti

Povezane vesti:


>