Zadruga

Parovi

Zadruga: Sloba nije znao koliko su mu roditelji upleteni u ceo slučaj!? (VIDEO)

Priznao je u rijalitiju "Zadruga" da mu je teško što njegovi roditelji brinu. Sloba nije znao koliko su mu roditelji upleteni u ceo slučaj!? Objasnio je šta znači to što njegova majka Draginja pominje advokata.

Zadruga: Sloba nije znao koliko su mu roditelji upleteni u ceo slučaj!? (VIDEO) Screenshoot / Youtube



Sloba je pre nekoliko dana dobio poziv sa svojom majkom Draginjom, kada mu je ona spomenula da se kloni svoj supruge Kije i posveti se Luni. Pored toga, ona mu je spomenula da mu je njegova porodica obezbedila advokata koji će se pobrinuti da se pokrene proces okončanja njegovog braka, ukoliko on to želi. On je konstantno prekidao svoju majku u toku pomenute teme, i uvek okretao priču na drugu stranu, novinari koji su gostovali u studiju nisu mogli da odole, a da mu ne postave pitanje zbog čega je njegovo ponašanje tokim razgovora sa Draginjom bilo takvo:

"Gosopođa Draginja ti je nekoliko puta spomenula da imaš advokata, negde je delovalo da ti nije prijatno zbog toga. Da li je to dokaz da Kiju ne prihvata kao snaju više ili zbog nečeg drugog i šta je u pitanju?"

Slobodan Radanovićje pokušao da razjasni situacijua:

"Nisam znao da su se toliko upetljali u to. Ja sam ih nazvao da ih pitam da li su dobro. Ja sam video da se ona mnogo uzbudila. Ja sam rekao da sam odlučio da to ne bude ovde. Ona je meni to naglasila zato što su me isprozivali zato što ja nemam advokata, ona je meni rekla: "Imaš advokata, ako želiš to, sve je spremno". Ja sam rekao: "Ako sam ja odlučio da ne bude to, nemojte ni vi, ja ovde bijem svoju bitku". To nije bila neprijatnost. Osam minuta sam je smirivao dok plače. Znam koliko brinu, oni su stari. Njima ovo strašno izgleda. Nisam uopšte hteo da potežem tu temu. Ja sam odluke uvek donosio sam."

Sloba je priznao da on ništa ne krije već da je na sve načine pokušavao da smiri svoje roditelje, koji se previše brinu za njega gledajući rijalitiji "Zadruga". 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>