Zadruga

Parovi

Zadruga: Da li su saglasne i oko toga zašto ga ni jedna više ne želi?! (VIDEO)

Kija i Luna su u rijalitiju "Zadruga" otkrile da iz istih razloga vole Slobu. Na prvu ih je oduševio nekim stvarima zbog čega su se i zaljubile u njega. Da li su saglasne i oko toga zašto ga ni jedna više ne želi?! 

Zadruga: Da li su saglasne i oko toga zašto ga ni jedna više ne želi?! (VIDEO) Screenshoot / Youtube Ana Korać je pred svojim cimerkama rijalitija "Zadruga" Kijom i Lunom priznala da joj nije jasno čime ih je Sloba očarao i zbog čega one "gube glavu" i pate zbog njega, jer, kako kaže, ona ne vidi ništa što je vredno njihovog nerviranja. Kija je odmah uzela u odbranu svog još uvek zakonitog supruga i objasnila da on ima ogromne kvalitete:

"Prvenstveno što ga volim i on je moj muž. Nije problem što sam se ja zaljubila već što ne mogu iz toga da se izvučem. Ja sam stvorila sliku da je on moj muškarac koga ću ja gledati u starosti. Kulturan, veran, pažljiv, ima smisao za humor sličan kao ja. Nisam znala da je kreten, odmah sam se zaljubila u njega. Ima ono pozadi, ima ono kao Šar pej, to volim da mazim, eto to je fizički. Ono što smo mi imali, prvi put sam to osetila. Mi imamo iste stavove po pitanju politike, muzike, to je ono što nas je spojilo. Bili smo oboje ostrašćeni nekim stvarima."

Ana Korać je želela da čuje i Lunu, s obzirom da je i ona pala na Slobin šarm, pa je dobila odgovor:

"Ja sam saglasna sa Kristinom, sve što je nabrojala, to sam isto osetila. U to sam se zaljubila. Najviše sam se zaljubila u njegovu skormnost, pričao mi je neke detalje iz privatnog života. Duhovitost, glas, prelepo peva. To je najlepši muški glas koji sam ja čula. Talenat na prvom mestu. Fizički izgled, njegov palac. Lep dečko. On je moj tip muškarca. Bejbi fejs, visok, krupan. Pametan, inteligenta, obrazovan. Ja sam mnogo toga naučila od njega. "

Po njihovim stavovima, reklo bi se da su obe "pale" na iste stvari, ostaje pitanje da li su saglasne i oko toga zašto ga ni jedna više ne želi i pored svih tih kvaliteta koje poseduje?! 

 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com


>