Style

Ljubav

Dnevni horoskop za 10. jun 2018. godine! Dnevna doza Lune!

Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 10. jun 2018. godine na portalu Svet Plus, koji za vas piše astrolog Nataša Paunovski.

Dnevni horoskop za 10. jun 2018. godine! Dnevna doza Lune! Foto: Svet Plus




Dobar dan, period od ponoći pod ranjivim aspektima Meseca I Venere nosio je pojacanu preosetljivost I emotivne krize.Posebno vreme oko 5am moze doneti povecanje samoubistava, ranjavanja, davljenja.Mesec u praznom hodu  danas do 14:30 moze doneti odlaganja na finansijskom nivou, zakasnjenja na polju zarade, usporenost na polju trgovine, ali I preosetljivost na polju disanja.Mesec od 6:05am prelazi u zemljani, mirniji, stabilniji znak Bik.

Danas imamo energiju jakih cula, hedonizma, potrebe za uzivanjem I emotivno –materijalnom sigurnoscu.Od 8:15am Mesec u Biku u opoziciji sa Uranom u Biku može doneti naglu  prolaznu uznemirenost, adrenalin, ali pojačane sukobe oko novca, neprijatna iznenadjenja, dok nam ipak vreme druge polovine dana nudi mir, resenja, stabilnost, zaljubljenost, srecne okolnosti preko polja imovine, emocija, kao I smer oslonca I pomoci.

Dobro je iako je nedelja da u popodnevnim satima planiramo nesto trajno, ponavljamo nesto sto nije islo ili napravimo neki raspored za sledecu nedelju.

Danas je dobro znati: Mesec u Biku pojacava probleme sa grlom, desnima, genitalijama I hormonima.U povecanju dobar apetit I potreba za slatkisima I mesom.Ljubavni odnosi na relaciji “ volim te-mrzim te”.Vreme posebno u popodnevnim satima kao da sporije može prolaziti, a danas mozete imati vremena I za sitnije poslove koji su duze stajali.Jutarnji casovi turbuletniji.Vreme 19:22 zbog kvadrata Meseca I Marsa moze doneti povrede, upale I osetljivost vida.

U to vreme treba izbegavati brze troskove, emotivne razgovore, ali I brzu voznju!Porodica, neki lep rucak, mir, setnje, uzivanje u prirodi danas mogu biti in.Veoma srecno vreme za veridbe, vencanja, sadnju biljaka posebno kuvanje.Pozitivan dan za putovanja osim preporuke mogucih manjih problema na aerodromima u periodu od 19h-21h.Danas se ne treba upustati u svadje jer mogucnost losih reakcija.Iako je nedelja dan za odmor, treba izbegavati potpunu lenjost I treba se pokrenuti u poslovima koji su stajali.

Povoljno vreme za plodnost, muziku, nekretnine.Mesec u 12:53 na stepenu svoje egzaltacije I zvezdi Seraton koja posebno povecava hrabrost I nagle odluke, vazne dogadjaje, ali I pojavu mogucih zemljotresa.Ipak, danas mozemo malo da iskuliramo I punimo baterije smeseci se I stavljajuci problem malo sa strane.Dan pojacanih emotivnih dogadjaja I veoma vaznih odluka.

“Jednostavnost je krajnje savršenstvo.”
Leonardo da Vinci
 

Ovan 21.3.- 20.4.

Ovnovi danas mogu imati super ideje kroz zaradu, ali mogu imati mogucnost finansijskog naglog napretka.Ovnovi danas mogu pokazati svoje kulinarsko umece, ali malo smiriti emocije I naci ravnotezu.Ne gajite danas tvrdoglavost, nego probajte da nadjete balans.Danas je pozitivan dan za uzivanje, ali odlicne poslovne odluke mozete imati u pokretu I potpuno neocekivano.

Srećan dan za porodicu, roditelje, porodicne proslave, nekretnine, ali dan pojačanih strasti I mnogi Ovnovi danas mogu osetiti strast I jaku zaljubljenost I privlacnost.Idealno vreme za hobije, ali bitnija istrazivanja.Ovnovi su danas puni plodnih ideja, ali I okrenuti pravim vrednostima.Na polju zdravlja izbegavajte hladna pica! Vecernji sati mogu doneti veca trosenja oko dece, prijatelja, potrebno je da danas vise mislite na sebe!


Bik 21.4.-21.5

Bikovi pod uticajem Meseca u njihovom znaku danas mogu biti veoma originalni, okrenuti promenama, plodni, culni, ali malo nestrpljiviji, pa je potrebno da broje do 100.Ipak, nagla popularnost, dosta komunikacije, opustenost kroz pijace I zivotinje, manje brige oko prijatelja u toku veceri.Bikovi posle ponoci mogu biti skloni porocima, ali I nesanicama.Danas mogu imati podrsku rodjaka I dobar dan za porodicna putovanja, ucenje.

Bilo bi dobro izbegavati avio saobracaj, letenje jer moze biti neprijatnosti.Na polju zdravlja treba izbegavati iskljucivost I vece analize, jer moze dolaziti do krakotrajne ljutnje.Bikovi se danas mogu osloniti na starije osobe, porodicu, I mogu imati mogucnost da se posvete sebi sto bi I trebalo raditi.Na polju zdravlja malo pripazite na vid, grlo, vrat.


Blizanci 22.5.- 21.6.

Blizancima period od ponoci moze da donese dosta akcije preko prijatelja, kao I nagla upoznavanja I dosta zabave.Mogu imati mogucnost tezeg budjenja, ali danas I pojacanih nepotrebnih troskova.Mogu biti skloni I lenjosti, apatiji, I tek u popodnevnim satima sklonosti da pocinju da fukcionisu I da pokrecu planove za danas.Danas je vazno da izbegavaju novcane svadje , tvrdoglavost I preteranu povrsnost u stvarima koje su vazne.

Blizancima je danas pozitivan dan za porodicu, opustanje, kao da nece biti sposobni za nesto veliko, pa je najbolje da odmaraju na svoj nacin I izbegavaju ishitrenost koja im moze doneti nagle napade, neprijatnosti posebno na polju medjuljudskih odnosa.Nije preporuka putovanja van zemlje, jer mogu imati dosta blokada I problema, ali inace danas kontakti sa inostranstvom mogu biti usporeni.


Rak 22.6. - 22.7.

Rakovi ce biti okrenuti prijateljima, preporukama, nekoj finoj hrani I opustenosti.Vreme od ponoci trazi poseban mentalni odmor jer mogu biti skloni jakim migrenama I nerazumevanjima bliskih osoba.Povoljno vreme za finansijsku zaradu I kontakte sa inostranstvom u vecernjim satima.Rakovi danas mogu da stignu da zavrse I neke bitnije poslove, a mogu imati srece I preko polja doma I nekretnina.Mogucnost poklona I paznje.Rakovi danas imaju plodne ideje koje treba da stave na papir.Na polju zdravlja pazite na jetru, kontrolisite apetit.


Lav 23.7.- 22.8.

Lavovi danas mogu biti okrenuti starijim osobama, ambicijama, autoritetima, ali mogu osecati gusenja, manjak kiseonika sto moze biti razlog pojacanog unutrasnjeg stresa ili prevelikih ocekivanja od strane drugih.Lavovi danas treba da slusaju intuiciju, ali bi bilo dobro da se okrenu prijateljima I probaju da se malo opuste jer mogu biti pod jacim pritiskom.Mogu biti sposobni za teze fizicke poslove.

Danas treba kontrolisati ego, ali smirivati partnerske odnose jer moze dolaziti do ljubomore I osecaja posedovanja.Lavovi se mogu osecati posebno osetljivi u vecernjim satima kada mogu osecati osetljivost kicme I licne napore.Danas je jako vazno da prate svoj bioritam I zelje I da nista ne rade protiv sebe.


Devica 23.8. - 22.9.

Devicama je danas odlican dan za obrazovanje, kontakte sa inostranstvom, regeneraciju, meditaciju, alternativnu medicine, nauku.Device ne bi danas trebalo da trose energiju kroz neki vid opravdanja( porodicni odnosi) a preporuka je da obrate paznju na troskove( automobile, internet, telefon).Potrebno im je da promene sredinu, mesto, da malo odlutaju u svoje misli I da se vrate.

Device danas mogu pokazivati izuzetan dar za glumu, medijalnost, a mogu imati uspeha sa strancima.Izvesna idealizacija otvorena preko polja braka.Na polju finansija mogucnost povoljnih dogovora.Device bi trebalo da danas izbegavaju principijalnost, teatralnost, vec da se okrene jednostavnim resenjima.Na polju zdravlja preporuka je da paze na krvnu sliku I kontrolisu hormone.


Vaga 23.9. - 22.10.

Vage mogu imati pojacane krize I napore posle ponoci, dok jutarnji casovi im donose mir, ravnotezu I bolje raspolozenje.Danas mogu ocekivati bolje materijalne mogucnosti, ali mirnija emotivna resenja.Na polju zdravlja treba izbegavati prepustanje situacijama, apaticnost I sklonost pesimizmu.

Na polju zdravlja posebno paziti na genitalije.Vagama je danas aktivan dan za porodicu, porodicne dogadjaje, odmore, putovanja sa rodjacima, dok emotivno mogu biti na relaciji da im nista nije jasno I ne znaju nista.Povoljan dan za sport, koncerte, kao I trazenje usluga od prijatelja.Povoljan dan za uzimanje pozajmica I kontakt sa osobama koje dugo nisu videle.


Škorpija 23.10.- 22.11.

Škorpijama je danas pozitivan dan za javne nastupe, poslovno –porodicne poslove, ortakluk.Ono sto je vazno da izbegavaju su bracne krize, posesivnost, ljubomora, neki vid rivaliteta na emotivnom nivou, pa je preporuka da Skorpije danas smire emocije I razmisljaju malo pozitivnije.Mogu biti sklone velikoj akciji I odlicnoj energiji, ali I veoma destruktivnim I impulsivnim ispadima.

Skorpije bi danas trebalo da izbegavaju selidbe, ali I razgovore sa porodicom o starim problemima jer moze biti svadje.Mogu imati nenajavljenih poseta, ali I pojacanih tenzija kroz potpisivanja.Treba obratiti paznju I na kupovine, jer mozete kupiti ono sto vam ne treba! Na polju zdravlja pojacan bes I osetljivost glave moze biti razlog losih emotivnih reakcija.Danas treba ici ka smirenju I izbegavanju zurbe!


Strelac 21.11.- 21.12.

Strelcevi danas mogu uzivati u druzenju, hedonizmu do kraja, mogu biti veoma aktivni I spremni da nesto novo probaju.Njihov avanturizam danas posebno dolazi do izrazaja, ali mogu pokazati veliku hrabrost I smisao za rizik.Idealno vreme za sport, ali turizam, ugistiteljstvo, trgovinu, prodaju.Posebno Strelcevi koji imaju svoj biznis danas mogu napredovati.Vecernji sati upozoravaju da izbegavaju brzopletost(dokumenta, saobracaj, okruzenje, a posebno da paze na emocije jer mogu imati pojacane sukobe I napetost).Na polju zdravlja preporuka je da paze na predeo stomaka, I paze na kilazu.

U povecanju osetljivost vida I krajnika.Strelcevi danas mogu imati jake vizije I predosecanja koja im mogu pomoci.Trebace im neki adrenalin I na polju emocija.Dosta flertova, ali neplaniranih obaveza kroz jutarnje aspekte.Strelcevima danas moze biti plodan dan za rad.


Jarac 22.12.- 19.1.

Jarcevi mogu biti skloni vecem trosenju novca u popodnevnim casovima, ali ipak u periodu emotivnog smirenja I stabilnosti u odnosu na prethodna dva dana.Prijace im knjige, istorija, stare fotografije, cvece, dobra hrana I mogu se opustiti.Danas je pozitivan dan za decu, plodnost, intimnija druzenja, ali I emotivnu harmoniju.Period od ponoci moze Jarcevima doneti pad raspolozenja I duboka pesimisticna razmisljanja koja ih mogu voditi menaholicnosti.Nece im prijati veca okruzenja I bice im potrebno da ih neko saslusa.

Jarcevima danas idu laksi aspekti kroz brak, decu, porodicu, posebno slobodni Jarcevi mogu organizovati sastanke I neka druzenja uz dobru hranu.Jarcevi danas mogu pokazati odgovornost, ali mogu imati prilike da zavrse manji projekat od prosle nedelje.Na polju zdravlja posebno je vazno da paze na vrat, ruke, ramena.


Vodolija 20.1.- 19.2.

Vodolije danas moraju biti uvidjavnije prema clanovima porodice I sklone mudrijim razgovorima.Danas jeste povoljan dan za ciscenje doma, kuvanje, posete, uzivanje u svom prostoru, ali Vodolije mogu biti sklone svojeglavim potezima I neslaganjima sa najblizima, pa je preporuka da nadju drugaciji pristup.Period od ponoci do 8am moze nositi kazne, mentalne napore, ali odlicne ideje u vezi sa buducim projektima.

Pojacana radoznalot, ali potreba za mirom.Na emotivnom nivou nemiri, ali ipak I pojacane emocije I mogucnost povecane bliskosti.Na polju zdravlja bilo bi dobro pripaziti na stomak I danas izbegavati slatkise I testa.Vodolije danas nece koristiti svoje znanje I mogu biti sklone da se mnogo trose oko osoba koje im nisu prijatelji, preporuka je da vode racuna o izboru prijatelja, ali da budu okrenutiji prakticnijim stvarima.

Povoljno vreme za kucne zabave, pozorista, proslave.Vecernji sati nose gnev I suze, mazohizam, sklonost samopovredjivanju, dramatici I potrebno je da smanje detinjasto ponasanje.


Ribe 20.2.- 20.3.

Ribe danas imaju jako plodan dan za dom, nekretnine, private poslove, vazne porodicne investicije, ali I ljubav.Ribe mogu biti veoma zaljubljive I sklone velikim planovima, posebno danas.Odlican dan za trgovinu, dolazak do novca, rodjake, familiju, kupovinu auta I tehnickih stvari.Ribama je danas veoma plodan dan za roditeljstvo, kao I srecan dan za decu I vencanja.

Njihova suptilnost, miroljubivost I prakticnija strana donece odlicne rezultate.Idealan dan za fotografiju, umetnost.Odlicno vreme za studije.Ribe mogu delovati mirno, flegmaticno, ali danas imati dan prepun finesa I odlicne procene.Mogu imati veoma zrela rasudjivanja I nekako se naci na dobrom mestu u pravo vreme.Na polju zdravlja mogucnost alergijskog kaslja I manjih problema sa vidom.


 

Viber

Autor: Astrolog: Nataša Paunovski
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>