Zadruga

Parovi

Zadruga: Luna i Sloba u svađi zbog pice! Ignorisanje na maksimumu! (VIDEO)

Posle igre istine zadrugari su kao i svaki put dobili picu kao nagradu za svoju iskrenost. U jednom trenutku Sloba se naljutio, jer je pomislio da nema svoj deo, zbog čega se osamio u dvorištu, a zatim su se Luna i on posvađali kao deca. Ignorisanje na maksimumu!

Zadruga: Luna i Sloba u svađi zbog pice! Ignorisanje na maksimumu! (VIDEO) Screenshoot / Youtube



Luna je sinoć rekla da je donela odluku da na kraju nastupa sa Slobom na Zadrugoviziji 4. Đoganijeva je zatim otišla do njega kako bi mu odnela hranu, koju je on na kraju odbio, zbog čega je došlo do nove svađe između ovo dvoje zadrugara. Luna mu je zamerila da se ponaša kao neko dete ali Sloba nije prestajao da se inati, na šta mu je Luna rekla:

"Zašto nećeš? Tražio si uvek ovu picu. Koji ti je k*rac? Boli me uvo! Ja te još ubeđujem da jedeš! Treba da te molim? Kome se inatiš? Sebi, nikome više! Uzmi to i jedi! To je tvoja pica koju si dobio!"

Sloba je na kraju uzeo picu ali nakon svega ovoga njih dvoje su počeli da ignorišu jedno drugo. Sreli su se u garderobi, Luna se presvlačila, dok je on tražio svoje stvari. Ni reč nisu progovorili u tim trenucima kada su bili sami. Nakon svega Sloba i Luna izašli su zajedno iz garderobera, posle čega su nastavili svako svojim putem. 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>