Region

Svet

Željko Joksimović: Trudio sam se da mi posao ne bude gospodar!

Željko Joksimović iskreno o finansijskoj situaciji i onome zbog čega ostaje budan celu noć. "Sledio sam svoj put i trudio se da mi posao ne bude gospodar, već obrnuto."

Željko Joksimović: Trudio sam se da mi posao ne bude gospodar! Foto: Instagram



Jedan od naših najpopularnijih pevača, Željko Joksimović otvorio je dušu, pa je naveo sve ono manje prijatno što mu se dogodilo, a nema sumnje da će njegove reči iznenaditi mnoge koji prate lik i delo Željka Joksimovića:

"Svaki posao traži žrtvu i odricanje. Mislim da nisam pravio velike kompromise u tom smislu. Sledio sam svoj put i trudio se da mi posao ne bude gospodar, već obrnuto."

Željko dodaje da uvek kada je primećivao da postaje žrtva onoga što radi, odustajao je i povlačio se jer želi balans u svakom aspektu, u poslu, porodici, životu. Smatra da nije podnosio velike žrtve. Što se tiče finansijske situacije, priznaje da je na početku bilo teško. Od nemaštine do činjenice da je od kuće otišao veoma mlad kako bi se školovao za muziku:

"Teško je kada posao obavljate u večernjim časovima, pa morate da budete budni celu noć.  Danas radim drugačije, kvalitetnije, sa velikim timom. Mislim da sam život doveo u balans u meri koja mi prija."

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com/Helou

Povezane vesti:


>