Style

Ljubav

Dnevni horoskop za 9. jun 2018. godine! Dnevna doza Lune!

Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 9. jun 2018. godine na portalu Svet Plus, koji za vas piše astrolog Nataša Paunovski.

Dnevni horoskop za 9. jun 2018. godine! Dnevna doza Lune! Svet Plus



Dobar dan, vikend je pred nama, a nebo se usijava i pokreće jednu krajnje energičnu energiju danas, dok sutra možemo da se opustimo uz neku dobru hranu i muziku i pustimo mozak na odmor. Ali bitan nam je današnji dan. Naučila sam zahvaljujući mojoj najboljoj prijateljici koja je Ovan u horoskopu da dan započinjem rečenicom “ Danas je nov dan” i to bi vam preporučila jer je pred nama jedna sveža, nova, prikrivena osetljiva energija praćena večernjim konfliktnim aspektom izmedju Meseca u Ovnu i Venere u Raku, kada je potrebno uneti vedrinu i izbegavati subjektivnu ozbiljnost, dok energija Meseca u Ovnu kroz ceo dan u sekstilu sa Suncem nosi pozitivno vreme za putovanja, druženja, igru, opuštenost. Može biti porasta nasilja i kriminala, uvreda i destrukcije oko 14h kada Mesec napravi kvadrat sa retrogradnim Plutonom u Jarcu i pojačava preosetljivost, ali veći deo dana donosi dobre vesti, odlično vreme za pisanje, govor, medije, rodjake. Emotivna strana je danas u malom sukobu izmedju srca i jakih podsvesnih želja, a Venera kao planeta ljubavi i zadovoljstva će nam se pomeriti oko ponoći do zvezde Prokion koja može doneti mudra rešenja, lak dolazak do pravde, ali da mnoge od vas nebo nagradi. Pisala sam vam da je Ovan ratnički znak, borben, otvoren, impulsivan što će u njegovoj prirodi posebno biti pojačano u popodnevnim časovima.

Danas je dobro znati: Da ono što treba da se desi, desiće kad se pokrenu uslovi za to. Zato ne žurite i malo primirite ego, jer ćemo danas najveći broj kriza imati upravo iz razloga” ja sam u pravu, a ti ništa ne vrediš/ ne znaš”. Večernji sati jesu praćeni suznim aspektima i preosetljivošću ali trebate znati da svaki aspekt možete izmeniti u svoju “ korist” tako što ćete uneti više flegmatičnosti i optimizma. Danas treba poštovati tudje vreme, ali raditi više na sopstvenom strpljenju. I dalje je savet da treba izbegavati rivalitet, osvete, opsesije. Danas treba paziti na vid, a migrene mogu biti i znak unutrašnjih nezadovoljstava i okolnosti da nešto ne možete odmah i sad promeniti. Naučite da poštujete i volite vreme koje je pred vama. Naučite da je današnji dan samo vaš i da vam ga niko ne može pokvariti. Naučite da volite sebe. Vreme od 15:40 nosi uticaj Meseca na zvezdi Baten u sazvežđu Cetus koja posebno može doneti generalne provokacije sve do sledećeg 10.06 jutarnjih časova ( posebnu usporenost i jače krize oko ponoći jer će Mesec preći u prazan hod) kada je jako važno uneti mir i manje brižnosti.

“Od čega žive oči tvoje
Kad stalno iz njih isijava san?”
 Enes Kišević



Ovan 21.3.- 20.4.

Ovnovi mogu u toku prepodnevnih časova rešavati neke pravne i administrativne poslove, dok popodnevni časovi im traže odmor i punjenje baterija pošto vreme oko 17h može doneti nagli pad. Ovnovi danas mogu puno toga uraditi za sebe.Treba malko pripaziti na stomak koji može biti razlog pojačanog unutrašnjeg stresa. Komunikacija, putovanja, prevodjenje, učenje može biti pojačano današnjim aspektima, ali i emocije koje će tražiti konkretne odgovore i obostrane reakcije. 

Ovnovi koji su u braku trebalo bi posebno u večernjim satima da obrate pažnju na komunikaciju sa voljenom osobom jer može dolaziti do nesporazuma. Danas se treba distancirati od destrukcije, gorčine, isključivosti! Danas je važno mirnije upravljati energijom i biti strpljiviji sa decom. Pozitivan dan za takmičenja, sportske aktivnosti, šetnje. U pojačanju samoanaliza, ali kreativnost. Preporuka je više šetnje u uzimanja tečnosti. Potrebna veća opreznost u saobraćaju.


Bik 21.4.-21.5.

Bikovi danas neće baš imati strpljenja I mogu “ pucati” na sitnicama.Jako ih može opterećivati šta drugi misle, ali dosta ranjivi mogu biti u odnosu sa rodjacima I bliskim okruženjem.Mogu biti I naprasno nestrpljivi, tvrdoglavi I skloni da se zatvore. Bilo bi dobro da se danas izbegavaju veće kupovine, jer neće uticati na raspoloženje. Odmor, meditacija, mirna mesta, životinje mogu lakše uticati na psihu. 

Na polju zdravlja trebalo bi obratiti pažnju na predeo glave, pritiska I sna. Bikovima je danas naklonjen aspekt kontakta I rada sa strancima, dok na polju učenja ne trebaju brzo da odustaju. U poslovnim odnosima potrebno strpljenje. Pripaziti na govor, auto, koncentraciju, danas Bikovi mogu imati pojačan bes I nesmotrenost. Bikovima danas treba veselije okruženje I sloboda u svim sektorima da bi lakše fukcionisali. Bilo bi dobro izbegavati sumnje I nepoverenje na polju emocija. Bikovi koji putuju mogu očekivati neočekivane ljubavne promene. Bikovima je danas akcenat na porodičnoj komunikaciji gde je potrebno mnogo strpljenja i mudrijih rešenja.


Blizanci 22.5.- 21.6.

Blizanci su danas u pojačanoj konfuziji pa je potrebno da se dobro naspavaju I krenu u akciju. Biće rasporedjeni na više strana I skloni osetljivosti kroz kritike koje su moguće sa prijateljskog okruženja. Danas mogu biti skloni nerazumnim finansijskim trošenjima, ali I sklonosti da više troše nego što zarade.Osetljivost otvorena I kroz finasijske dogovore i potpisivanja. 

Blizancima je danas pojačan dan kroz ljubav I mogu očekivati neočekivane susrete, čak I ljubav na prvi pogled I izvesnu dozu strasti.Mogu biti veoma okrenuti deci.Mogu biti u većem pokretu, ali pod pritiskom porodične odgovornosti.Treba obratiti pažnju na odnose sa ženama, posebno na prijateljstvo, jer tu može biti blokada I nemira.Na polju zdravlja u povećanju alergije, osetljiv imunitet I problem sa očima.Blizancima je danas povoljan dan za odmore, studije, mogu očekivati plodne kontakte sa inostranstvom, ali se mogu osetiti neshvaćeno od strane prijatelja gde je potrebno da unesu više energije, razgovora jer im najbliži mogu zamerati.


Rak 22.6. - 22.7.

Rakovi mogu imati malo veće pritiske na poslu, ali su I u fazi da žele da reše poslovne aktivnosti što pre da bi mogli da budu sa porodicom. Rakovi su malo sentimentalniji I danas mogu biti skloni da zaplaču za čas. Mogu da uspešno vode druge I mogu biti skloni da zaštitnički pomognu drugima, ali će im jako značiti da to drugi cene, pa iz tog razloga danas može biti naglih promena raspoloženja, ljutnje I povlačenja. 

Rakovi koji su vezani za zakonske ili državne institucije posebno mogu biti na udaru iscrpljenosti.Pojačane brige otvorene preko jednog od roditelja, problema prijatelja/kumova.U pojačanju su jače migrene I osetljivost mokraćnih kanala.Rakovima danas treba voda, mir, ćutnja, šetnja, muzika da bi se psihološki opustili I ne neki teži fizički poslovi.Rakovi će biti veoma odgovorni, skloni jakoj ljubavi prema deci I željni pažnje.


Lav 23.7.- 22.8.

Lavovi mogu imati jake oluje na polju braka i partnerskih odnosa, pa je jako važno da probaju da smire energiju i naprave kompromise. Sa druge strane mogu biti skloni fantastičnim poslovnim ponudama i izuzetnim ambicioznim poduhvatima. Pojačana nostalgija i jaka razmišljanja o prošlosti, porodici mogu Lavovima doneti skrivenu osećajnost u večernjim satima. Na polju zdravlja problem sa zglobovima i kostima mogu biti pojačani. Lavovi mogu profesionalno biti odgovorni i sposobni da stave stvari na svoje mesto, medjutim privatno mogu biti skloni preosetljivosti I uvredljivosti. 

Lavovi danas trebaju da teraju sebe da izlaze, a manje budu u domu.Na emotivnom nivou je potrebno da naprave promene I pokrenu inicijativu.Pojačana usamljenost može biti u prvom planu. Lavovima je danas veoma otvorena edukacija, putovanja, okrenutost nauci, kompjuterima. Mogu dobiti vesti koje mogu doneti nagla ushićenja.


Devica 23.8. - 22.9.

 Device danas mogu biti veoma produktivne i mogu očekivati veoma povoljne poslovne mogućnosti I napredak. Device će danas uspešno raditi po dva posla istovremeno I posao ih može pokretati u dobrom pravcu. Na polju finansija mogu biti sklone skrivenoj štednji, ali I naglim ličnim troškovima. Device danas posebno mogu imati “ nos” kako da dodju do istine I povežu stvari. 

Odličan dan za psihoterapiju, turizam, ugostiteljstvo, javne nastupe. Posebno mogu imati uspeha sa mladim osobama. Na polju zdravlja je preporuka da povedu računa o glavi, licu, ali da pripaze na moguće probleme sa sinusima, posebno da paze na genitalije. Ukoliko rade sa prijateljima može biti skrivenih razočarenja. Device bi danas mogle imati uspeha ako se oslone na sebe.Na polju bračnih I emotivnih odnosa potrebno je uneti promenu, jer sve deluje kao po navici.


Vaga 23.9. - 22.10.

Vage još uvek imaju mali udar na polju partnerskih odnosa, ali danas uz šarm I dovitljivost mogu imati mogućnost opraštanja, izvinjenja, rešenja zakonskih stvari, kao I mogućnost otvaranja nečeg što ih je jako dugo mučilo. Ljubav je deo koji je Vagama najbitniji, ali još uvek se osećaju veoma neshvaćeno I okrenute su prošlosti, pa nisu najbolje spremne da idu ni napred ni nazad. 

Vage koje prolaze kroz duži I lošiji bračni period, posebno je važno da danas budu malo opreznije. Vagama su danas dobro postavljeni javni nastupi, obrazovanje, poslovno –porodična putovanja I kontakti sa porodicom. Mogu dosta brinuti za roditelje. Zdravlje je dobro, osim psihe koja je u vezi sa emocijama. Nije preporuka danas ulaska naglo u vezu, jer se može pokazati potpuno pogrešnim izborom.


Škorpija 23.10.- 22.11.

Škorpije se danas trebaju čuvati neprijatnosti na poslu, žurbe, kao I poslovne sramote, skandala I nervoze. Tekući poslovi traže da se sve radi korak po korak I polako, bez tenzije. Na polju zdravlja treba pripaziti na predeo želuca, glave I zuba. Škorpije imaju dosta nezavršenih poslovnih obaveza, ali kroz emotivni mir mogu dobiti snagu da se danas suoče sa nizom provokacija. Posebno Škorpije vezane za zakon moraju biti oprezni, jer mogu biti skloni I udarcima. 

Opreznost sa vatrenim oružjem ili oštrim predmetima! Škorpije mogu očekivati danas dosta posla u kući, ali nešto više račune I troškove za dom. Prijaće im voda, meditacija, joga. Studenti ovog znaka ne trebaju da žure I potrebno je da se temeljno posvete studijama. Škorpije danas mogu biti sklone jakim podsećanjima I susretima koji im mogu doneti osećaj da su nešto izgubile što trebaju vratiti.


Strelac 21.11.- 21.12.

Strelčevi mogu osećati jaku euforiju I imati mogućnost emotivnih važnih dešavanja, ali I odlične rezultate na polju sporta, umetnosti, pedagogije, nauke. Danas je važno donositi praktične odluke. Moguća važna potpisivanja. Povoljno vreme za proširenje stambenog prostora, gradnje, porodične proslave. Strelčevima će danas prijati da idu u mirnije delove grada I da malo budu bez telefona, kompjutera, jer će im trebati regeneracija. Na polju finansija I dalje je u porastu aspect odricanja, ali usporenja, posebno za Strelčeve koji se bave privatnim biznisom.

Strelčevima je preporuka danas da ako rade ne unose previse lični odnos u posao, jer mogu biti nezadovoljniji. Potrebno je da odvoje posao od privatnih stvari. Na polju zdravlja potrebno je malo paziti na polje kičme I predeo krvnih sudova. Strelčevi ne odustaju, ali se danas mogu boriti I sa intezivnim emocijama. Može biti oscilacija kroz bračne odnose, ali i pojačanih emocija u večernjim satima.


Jarac 22.12.- 19.1.

Jarčevi mogu biti pod pritiskom porodice, domaćih poslova, ali mogu imati veće promene raspoloženja I borbu da sve završe. Danas može biti udara na polju braka, ali I nerazumevanja I egoističnih faza  kroz emotivne dogovore I razgovore. Jarčevi neće danas tolerisati neposlušnost, ali će biti veoma brzi I skloni da zavše sve započete poslove. Mogućnost neočekivanih poseta, ali pritiska starijih osoba. Moraju se čuvati mešanja drugih u svoj privatni život. Posebno je važno da čuvaju sebe od preuzimanja nepotrebne odgovornosti za druge, jer to može lošije uticati na organe za varenje.

Danas mogu da se opuste uz hranu koju vole, ali je potrebno da imaju vreme I prostor za sebe.Jarčevi danas mogu dobiti dobre savete od prijatelja, ali imati I zanimljiva upoznavanja preko interneta.Ipak, Jarčevi se mogu susretati sa jakim emotivnim pritiskom I potrebno je da se smire I probaju da reše stvar uz mir I harmoniju. Posebno je važno da danas budu strpljiviji sa svojom decom. Kreativne sposobnosti donose uspeh.


Vodolija 20.1.- 19.2.

Vodolije će danas žuriti na pet strana I biti sklone brzom razmišljanju, učenju, ali I impulsivnosti I pravljenju grešaka. Posebno je bitno da ne donose nagle odluke I da izbegavaju žustrost! Vodolije nose danas I popularnu I ubedljivu crtu, mogu imati uspeha I sreće preko dece, danas mogu očekivati puno neočekivanih ponuda I rešenja, ali mogu biti pod jakim pritiskom I stresom, pa trebaju čuvati nervni sistem. Posebno je važno da paze na zakon I pripaze na volan.

Izvesnih opterećenja može biti na poslu, a mnoge Vodolije danas mogu imati mogućnost da prekinu saradnju I krenu u nešto sasvim novo. Biće sklone eksperimentisanju I originalnosti. Odnosi sa porodicom osetljivi, posebno za Vodolije koji su jedinci ili su najstariji u porodici. Posebno popodnevni sati mogu doneti prolazne neprijatnosti, strahove i pojačanu nervozu kroz komunkaciju I poslovne dužnosti, posebno kroz nekretnine...Ako je moguće sve završiti do 14h. Na emotivnom nivou treba pripaziti na komunikaciju, jer današnji dan može doneti razdvajanja.


Ribe 20.2.- 20.3.

Ribe danas mogu da budu veoma konstruktivne I dobri autoriteti kada je posao u pitanju, ali takodje sklone da nadju odlična rešenja po pitanju finansija. Preporuka da danas izbegavaju finansijske dogovore sa bliskim osobama, jer može biti nesporazuma. Manja osetljivost moguća kroz emocije I prolazna kriza.Treba danas obratiti pažnju na aparate u domu. Dobar period za nekretnine, prodaju I trgovinu, kao I veće majstorske poslove. Zdravlje uglavnom dobro osim pojave gorušice( izbegavati jake začine). Ribe u večernjim satima mogu biti pritisnute starim problemima pa je bitno da ništa ne forsiraju na silu i dobro procene situaciju.

Nedeljni, mesečni i godišnji Horoskop takođe možete pročitati na našem sajtu OVDE

Viber

Autor: Astrolog: Nataša Paunovski
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>