Region

Svet

Emina Jahović se razvela, a sada su poznati detalji vezani za podelu imovine!

Pevačica Emina Jahović posle deset godina braka, razvela se od Mustafe Sandala i zvanično 6. juna, a tom prilikom su i do detalja određene stvari kao što je alimentacije i podela imovine.

Emina Jahović se razvela, a sada su poznati detalji vezani za podelu imovine! Foto: InstagramPosle deset godina braka, Emina Jahović i Mustafa Sandal su se zavanično razveli 6. juna. Tom prilikom je, kako to obično i biva došlo do određivanja alimentacije i podele imovine. Kako pišu turski mediji, par će njihovu porodičnu kuću u Istanbulu prodati, a Mustafa će dve trećene prihoda od prodaje dati Emini. Vrednost vile se procenjuje na čak tri miliona dolara. 

Emina Jahović će od bivšeg supruga dobiti i kuću u Srbiji, jer se Mustafa obavezao da kupi dom u vrednosti od najmanje 250 hiljada dolara, dok će za njenu alimentaciju svakog meseca izdvajati oko 2800 evra. Mustafa će Emini takođe plaćati i nešto više od 900 evra mesečno za svako njihovo dete, a sinovima će finansirati i obrazovanje i odmor, zbog čega se procenjuje da će njegovi dodatni troškovi na godišnjem nivu iznositi oko 11.000 evra. 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>