Zadruga

Parovi

Zadruga: Kija u suzama izletela iz kuće! (VIDEO)

Sloba priznao da je njegova priča sa Lunom počela mnogo pre rijalitija "Zadruga". Kija u suzama izletela iz kuće! Radanovićevo priznanje jako je povredilo, pa nije mogla da iskontroliše emocije.

Zadruga: Kija u suzama izletela iz kuće! (VIDEO) Screenshoot / Youtube



Zadrugari su gledali snimke najaktuelnijih događaja iz protekle nedelje, a nakon što je izbila svađa zbog raznih izjava o tome šta se zapravo dogodilo tokom Kijinog i Slobinog razgovora iza auta, ukućanima je pušten i snimak u kojem Luna Đogani u razgovoru sa nekolicinom zadrugara priča o njenom i Slobinom susretu na jednoj svadbi u julu 2016. godine. 

"Mi smo se gutali pogledima" - izgovorila je Luna na snimku, da bi na pitanje da li je "gutanje" bilo obostrano, ona je potvrdno odgovorila, što je učinio i Sloba:

"Ja sam bio u šoku kad mi je njena majka prišla i pitala me da igram sa Lunom. Ne mogu da kažem da mi nije prijalo. Ona je i tad bila lepa, dopala mi se."

Kija je odmah nakon njegove izjave u suzama izletela iz kuće i otrčala kod rehabilitacije, gde je sama plakala pola sata. Nešto kasnije, kada se malo primirila, Kija se vratila u kuću i započela razgovor sa Lepim Mićom koji joj je rekao:

"On se okrenuo tu noć posle kazina, kad je pričao sa Filipom."

Kija je besno odgovorila:

"Ma on je bre odradio to što je odradio 13. septembra ovde, a ne posle Kazina. Ja se vrlo dobro sećam gde sam ja bila tad kad je bila svadba - radila sam, Mićo, zbog njega! Radila! I nisam mogla da dođem na svadbu tad, zato što sam imala let."

Mića se pitao zašto je to povređuje, a ona mu je odgovorila:

"Povređuje me prvenstveno kao čoveka, kako može tako. Samo neka ka drže što dalje od mene, vidiš da je on to radio i pre svega ovoga."

 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>