Svet

Region

Bela i Sebastijan, avantura se nastavlja: Na RTS-u 19. juna!

"Bela i Sebastijan", avantura se nastavlja, na RTS-u 19. juna u 10 časova! Ako ste gledali prvi deo ovog filma, bez sumnje ćete se radovati da pogledate nastavak druženja dečaka i psa.

Bela i Sebastijan, avantura se nastavlja: Na RTS-u 19. juna! PromoVisoko u Alpima, gde planinski vrhovi miluju oblake, a na bujnim pašnjacima cveta jagorčevina okupana sunčevim sjajem, život teče mirno i nepomućeno bistro, iako je u jeku Drugi svetski rat. Desetogodišnji dečak Sebastijan i njegov pirinejski planinski, ili kako ga često zovu "džin dobrog srca" u nastavku obožavanog prvog dela filma "Bela i Sebastijan", nastavljaju svoje avanture zajedno i protiv svih u nadi da dobro uvek pobedi.

Septembar, 1945. Sebastijan nestrpljivo čeka na povratak svoje drugarice Angeline koju niije video već dve godine. Kada se na putu do malog sela, avion u kome se ona našla, sruši uspred visokih planina, Sebastijan zajedno sa svojim psom Belom, kreće na neustrašivu avanturu u potrazi za drugaricom za koju veruje da je živa...

Uloge: Feliks Boset, Čeki Karjo, Margo Čatilijer...
Režija: Kristijan Dugua

Ne propustite, RTS 2 19. jul u 10 časova!

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>