Region

Svet

Belgreat festival: Cristian Varela i wAFF ovog leta na Lidu!

Ove sezone pripremite se za jedinstvenu avanturu, neobuzdano leto, neobuzdana muzika i neobuzdana priroda čekaju vas 27. i 28. jula na Velikom ratnom ostrvu. Belgreat festival: Cristian Varela i wAFF ovog leta na prelepom Lidu! 

Belgreat festival: Cristian Varela i wAFF ovog leta na Lidu! PromoBliži se jul i najveća letnja žurka u Beogradu! 27 i 28. jula Belgreat vas vodi u egzotično srce prestonice, na prelepu, osunčanu plažu Velikog ratnog ostrva - na Lido. Autori koje smo dugo priželjkivali da vidimo za pultom uslišili su nam želju - zajedno sa drugim tvorcima sjajnog zvuka kao što su Vinicius Honorio, Felix da Housecat, Goldie, Wise D & Kobe, Andrew Meller, Coeus i Ilija Đoković, ovom prilikom na avanturu kroz beogradsko leto povešće vas legenda tehna i jedan od utemeljivača scene, spektakularno talentovani pionir španskog elektro zvuka, Cristian Varela, ali i dugo iščekivani, unikatno šarmantni Britanac wAFF, koji po prvi put u Srbiju dolazi upravo na Belgreat! Vareline i wAFFove trake, tako potpuno različite, a tako potpuno neponovljive, uvući će nas u bit noći, spajajući neukrotivu muziku sa neukrotivom divljinom Velikog ratnog ostrva.

 Early bird akcija je u toku - festivalske ulaznice već su u prodaji, po ceni od 1490 dinara, na svim Eventim prodajnim mestima, kao i online OVDE. Kupi svoju kartu na vreme i - usudi se da zakoračiš u džunglu!

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>