Zadruga

Parovi

Zadruga: Goca i Milan opleli po Maci! Snima filmove sa krastavcem! (VIDEO)

Kada je Goca ušla niko nije ostao ravnodušan, a nakon pet meseci koliko se već nalazi u rijalitiju ''Zadruga'' svi imaju po koju reč hvale za nju. Postala je pravi rijaliti igrač, to se vidi i po njenim razgovorima sa pojedinim zadrugarima. Ovoga puta Goca Džehverović i Milan Milošević opleli po Maci, pa konstatovali da snima filmove sa krastavcem!

Zadruga: Goca i Milan opleli po Maci! Snima filmove sa krastavcem! (VIDEO) Screenshoot / Youtube



Goca Džehverović i Milan Milošević vole da se osame i prokomentarišu situaciju u kući pa su tako i tokom današnjeg dana pored bazena ogovarali cimere, a posebno Macu za koju nemaju baš ni jednu lepu reč. Novinar je rekao Goci:

"Priča koja je sramotna, belaj... čovek koji je prevario ženu u rijalitiju da bude favorit. Ona, prevarena žena koja ušla u rijaliti i rekla da ima dečka. Luna koja je sa oženjenim čovekom, ova prostitutka koja snima filmove sa krastavcem da budu favoriti. Prljavuša jedna, jesi videla na čemu spava? Nema čaršav... Bruka i sramota."

Ima još dana do 20. juna, tako da će ovaj rat između Milana i Goce i sa druge strane starlete Mace Diskrecije, možda tek buknuti, a o čemu su još pričali ovi zadrugari pogledajte u video snimku.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>