Svet

Region

Preminuo Entoni Burden! Pronađen mrtav u hotelskoj sobi! (VIDEO)

Preminuo Entoni Burden, poznati američki kuvar, pisac i televizijsko lice. Pronađen je mrtav u hotelskoj sobi! Uzrok smrti je samoubistvo, kako prenosi CNN.

Preminuo Entoni Burden! Pronađen mrtav u hotelskoj sobi! (VIDEO) Print screen / Instagram



Poznati američki kuvar, pisac i televizijsko lice Entoni Burden pronađen je mrtav u 62. godini, prenosi CNN. CNN je potvrdio ovu vest, kao i informaciju da je uzrok smrti samoubistvo:

"Sa velikom tugom potvrđujemo smrt našeg prijatelja i kolege, Entonija Burdena. Njegova ljubav prema sjajnoj avanturi, novim prijateljima, finoj ishrani i piću i izvanrednim pričama o svetu učinila ga je jedinstvenim pripovedačem. Njegovi talenti nikada nisu prestali da nas oduševljavaju i on će nam mnogo nedostajati. Naše misli i molitve su sa njegovom ćerkom i porodicom u ovom neverovatno teškom trenutku."

Burden je u Francuskoj radio na novoj epizodi svoje emisije. Njegov prijatelj Erik Ripert, francuski kuvar, pronašao je Burdena u njegovoj hotelskoj sobi. Burder, nije krio svoje mentalne probleme, kao ni činjenicu da je koristio heroin u velikim količinama i to pri radu kuhinji. Brian Stelter sa CNN ipak kaže da ne zna šta je moglo da dovede do ovog događaja.
 
 
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>