Region

Svet

Megan Markl pošlo za rukom ono što je Kejt Midlton trebalo godinu dana!

Kraljica Elizabeta je uradila nešto što je potvrdilo da Megan Markl jako brzo prilagodila kraljevskoj porodici, a mnogi će protumačiti da joj je ona draža od Kejt Midlton.

Megan Markl pošlo za rukom ono što je Kejt Midlton trebalo godinu dana! Foto: youtube




Samo nekoliko dana nakon što se vrati sa medenog meseca, vojvotkinja od Saseksa uputiće se na prvo službeno putovanje sa kraljicom Elizabetom II, što će ujedno biti i njeno prvo javno pojavljivanje bez supruga, princa Harija.

Megan će s kraljicom 14. juna otputovati do Čestera gde će otvoriti kulturni centar Storihaus, a nakon što prerežu traku na ceremoniji, zajedno će se uputiti na ručak. Uz sve to, njih dve će provesti dosta vremena zajedno jer će putovanje kraljevskim vozom biti noćno.

Prestižna pozivnica same kraljice još je jedna potvrda toga kako se Megan Markl brzinski prilagodila kraljevskoj porodici, ali i to da je, osim što joj je Hari omiljeni unuk, otkrila i da joj je vojvotkinja od Saseksa puno draža od vojvotkinje od Kembridža, odnosno Kejt Midlton.

Naime, Kejt je morala da čeka punih godinu dana da s kraljicom otputuje sama na neki događaj.

Trenutak kog ću se uvek rado sećati bio je beg na jedan dan u Lečester. Išla sam bez Vilijama i zbog toga sam bila poprilično prestrašena, ali kraljica mi je bila velika podrška. Činjenica da se brinula da li je sa mnom sve u redu i pazila na sve dokazala je koliko je brižna”, izjavila je svojevremeno Kejt u dokumentarcu za Kraljičin 90. rođendan.

Viber

Autor: B.P.
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>