Style

Ljubav & Sex

Dnevni horoskop za 07. jun 2018. godine! Dnevna doza Lune!

Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 07. jun 2018. godine na portalu Svet Plus, koji za vas piše astrolog Nataša Paunovski.

Dnevni horoskop za 07. jun 2018. godine! Dnevna doza Lune! Foto: Svet PlusDobar dan, danas je pred nama kvadratura Sunca u Blizancima i Neptuna u Ribama koja donosi ogromnu idealizaciju života, ali proces nalaženje vere jer ćemo biti pod malo senzibilnijim aspektima koji nas mogu odvesti u potpuni psihološki haos ili odluke da sami preuzimamo odgovornost za sebe.U pojačanju haotičnost, neorganizacija, loša psiha, lako predavanje i pesimizam, ili vera, nada i unutrašnji optimizam da možemo danas sve.

Zavisno, kako gledate na stvari, univerzum će vam danas slati poruke, ali od vas zavisi da li želite da idete linijom manjeg otpora ili da budete dovoljno mudri da izbegnete zamke koje danas mogu biti popločane manipulacija, lažnom slikom svega oko nas.Na vama je izbor.Mesec će putovati znakom Riba dajući unutrašnji smisao i emocije, potrebu za nežnošću sve do 23:27 kada ulazi u prazan hod i u strastveniji i brži znak Ovna koji mnoge možete probuditi i dati im potrebu za akcijom.

Danas je dobro znati: Veoma osetljiv dan za eksperimentisanje lekovima, hemikalijama, opreznost sa vodom( posebno čuvati decu od vode), pojačanje eksplozija, zemljotresa, vulkana, jer će Mesec od 10:50 biti na zvezdi Markab, a od 22:45 i na zvezdi Šeat koje mogu lošije uticati na generalne dogadjaje, ali i psihu.Umesto da menjate svet, menjajte danas sebe, svoje navike i životne poglede.Idealan dan za medicinu, psihoterapiju, ples, putovanja, kreativni i stvaralački rad, posebno humanitarne ustanove.

Treba obratiti pažnju na organizaciju, vreme, čuvati se i dalje podvala, laži, nerealne idealizacije sebe, obećanja bez pokrrića, grešaka.U pojačanju i veći emotivni strahovi jer će se Venera kretati preko zvezde Gomeisa(22,12 Raka).Lični odnosi mogu imati veze sa nepoštenjem, a porast skandala, podvala, tajnih afera jeste u prvom planu.Ipak, meditacije, masaze, more, pozitivna razmišljanja mogu pomoći da se ne oseti ovaj loš aspekt.Pre svega čuvajte energiju i usmerite je na ono što osećate da možete i da vam je važno.Ako želite pomoći slabijima od sebe nemojte im se podsmevati, već ih naučite da budu bolji, korisni.Plemenitost je danas vrlina.


„Čudno je kako je malo potrebno da budemo sretni i jos čudnije, kako nam često baš to malo nedostaje.“
Ivo Andrić


Ovan 21.3.- 20.4.

Ovnovi mogu osećati danas unutrašnje nemire i ranjivost, ali od 21h kao da pokreću akciju na koju su navikli i strast i počinju da se bude i kreću u realizaciju.Polje komunikacije i finansija može doneti greške, nervozu, opravdanja i dalje usporenja, medjutim nešto lakša situacija Ovnove očekuje od večernjih sati kada bi mogli da se opuste.Preporuka je da danas ne uzimaju veće projekte ili obaveze i da prate svoje šesto čulo.

Može biti napetosti kroz poslovne odnose, kao i grešaka, osećaja krivice, osetljivosti kroz medjuljudske odnose.Ovnovi danas do 19h treba mir, izolacija, muzika, punjenje baterija i nikakvo veće forsiranje.Mogu biti razočarani tudjim obećanjima i manipulacijama i prosto moraju danas više voditi računa o sebi i svom zdravlju.Manje brige i nesigurnost otvorena preko prijatelja i dogovora.Danas treba disati punim plućima i ništa planirati.U povećanju umor i nesanice.


Bik 21.4.-21.5

Bikovi danas mogu računati na trošenje novca i preosetljivost kroz polje dece, doma, potreba porodice.Moraju biti umereniji u trošenju i energije i finansija, i skloni mudrijim i strpljivijim odlukama.Ne preporučuju se novčane pozajmice, a svi vidovi online plaćanja, finansijskih dokumenata moraju se dobro proveriti.Bikovi vezani za samostalni posao, posebno trebaju obratiti pažnju na okruženje, posebno inspekcije i kontrole.

Bikovima će danas posebno značiti lepa reč i podrška.Mogu biti skloni neorganizaciji na polju doma, a preporuka je da se danas ne sele ili nešto rade bitnije imovinski.Na emotivnom planu mogućnost oscilacija, razočarenja, nerazumevanja.Bikovi trebaju biti jasniji u komunikaciji i skloni da kažu šta ih muči, to će biti lakši put da izbegnu danas i emotivne zamke.Povoljan dan za učenje, putovanja, posete prijateljima van zemlje, nešto nepovoljniji za timski rad.Mogućnost briga ili problema kroz prijatelje.Na polju zdravlja pripaziti na ishranu i polje vida.


Blizanci 22.5.- 21.6.

Blizanci bi na pet strana, ali ne znaju zapravo od čega da krenu.Danas posebno moraju paziti na zdravlje, energiju, kao i čuvati se da obećavaju više nego što mogu, kao i da izbegavaju površnost.Mogućnost mentalne magle, kao i konfuznosti otvorena.Blizance danas jako može zamarati učenje, ispiti, mediji, javni govor, posebno telefoni.Obratite pažnju na tom delu o greškama, jer vam mogu doneti pad raspoloženja.Mogućnost briga ili nerazumevanja više nesporazuma oko rodjaka.Na profesionalnom nivou je preporuka da pokažu veći autoritet, ali da izbegavaju popustljivost.

Emotivno Blizanci mogu biti krajnje nemirni i neorganizovani, ali će imati podršku voljenih osoba pa može biti lakše.Pad mogu osetiti Blizanci koji su tek započeli veze ili slobodni Blizanci jer može doći do tenzije kroz sms poruke, komunikaciju.Probajte da danas ponovite stvari više puta.Ne žurite, dišite, završite koliko ste u mogućnosti.Sagledajte sebe, i pokušajte posebno danas da menjate navike.Opreznost je potrebna i u saobraćaju.Koristite šarm, ali se trudite da budete posvećeniji i koncentrisani.Danas je vaše učešće i energija veoma važno.Trudite se da ne propuštate stvari, prilike.Na profesionalnom nivou posebno izbegavajte lenjost i lako odustajanje.


Rak 22.6. - 22.7.

Rakovi danas mogu biti dobri savetnici i psiholozi, ali se lično mogu osećati iznutra veoma promenjivo( kao plima i oseka), pa će čas biti ljuti, čas veoma dobro raspoloženi.Hiljadu ideja im je u glavi, ali danas će sve što je u vezi sa poslom, finansijama ići kroz veliko strpljenje i guranje.Može biti neke zabrinutosti oko nekih poziva, ali problemi danas mogu delovati i veći nego što zapravo realno izgledaju, pa je veoma važno da zadržite pozitivan stav i razmišljanje.U pojačanju strahovi, lupanje srca, znojenje, trema mogu smetati do večernjih sati koji mogu doneti pojačane prolazne migrene.

Nemira može biti preko polja inostranstva, studija, ali se na kraju sve može završiti dobro.Rakovi danas uz motivaciju prema drugima mogu biti ispunjeni.Posebno će biti skloni plemenitim delima.Ne bi trebalo da se danas povlače u sebe, a takodje bi sebe trebalo da nateraju da budu malo više disciplinovani po pitanju ishrane.Emotivni deo bez promene, osim prolaznih oscilacija oko komunikacije.Pazite na koncentraciju, ne žurite.Probajte da ne preuzimate i previše obaveza jer to može doneti pad imuniteta i neraspoloženje.Pokušajte da štedite reči i da krenete korak po korak u tekućim poslovima.

Posebno se važno izbegavati sažaljivost i nepotrebna samoispitivanja sebe.Na emotivnom planu ne prihvatati nešto što i sami znate da ne prija vašoj ličnosti.Trebalo bi pripaziti na brodove i avio saobraćaj.Posebno rećno vreme za meditaciju, kao i sve vidove alternativnih tehnika do 22h.

Lav 23.7.- 22.8.

Lavovi danas posebno moraju čuvati energiju, ali paziti na autoritet, kao i odnose sa decom jer tu može biti dodatnog trošenja energije više nego prethodnih dana.Posebno je važno danas čuvati psihu, paziti na stopala, a posebno na lekove i terapije!U pojačanju reumatski hronični problemi i unutrašnji strahovi za bliske članove porodice. Preporuka je da Lavovi budu oprezni sa finansijskim odlukama.

Pojačana nostalgija i senzibilnost mogu se osetiti u prvom delu dana, dok popodnevni i večernji sati donose nagli rast energije i akciju.Lavovima može prijati uredjenja doma, plivanje, rekreacija, ali mirnije prijateljsko okruženje.Lavovima danas mogu imati malo problema sa dogovorima, ali i problema u grupnom radu i u kontaktu sa državnim ustanovama.Na polju finansija mogućnost neplaniranih troškova, ali povoljnih ideja kroz večernje sate.

Nije preporuka danas operacija jer Lavovi mogu biti posebno senzibilni.Povoljno vreme za obrazovanje, pedagogiju i sve vidove edukacija i hobija.Lavovi danas posebno mogu biti osetljivi na podsmevanje i kritike.Na emotivnom planu sreća, zadovoljstvo i veoma pojačana plodnost.


Devica 23.8. - 22.9.

Device mogu biti sklone velikim oscilacijama na relaciji karijera-dom, okruženje i mogu osećati jake nemire i strahove.Ono što može da im ide na ruku je njihova prirodna ssposobnost da prepoznaju prioritete, pa danas i mogu završiti više poslova u odnosu na početak dana.Emotivna udaljenost, strahovi, blokade mogu ih mučiti, kao i neki osećaj neizvesnosti.Devicama je poseban akcenat na braku, javnosti gde mogu biti pogodjene i ranjive.Na polju zdravlja posebno se trebaju čuvati posekotina, mentalnog iscrpljenja.

Pripaziti na papirologiju, kao i na medjuljudske odnose i rokove! Emocije mogu uticati na zdravlje, ali pošto će Device zaposliti sebe kao da će same bežati od problema.Moguće meteropatske promene, pa je ishrana i odmor danas prioritet.


Vaga 23.9. - 22.10.

Vage imaju jak kreativni i duhovni podsticaj, ali mogu danas bolje raditi individualno.Povećana usporenost i osetljivost stomaka.Mogućnost briga i nervoze preko polja škole/fakulteta.Teško će im padati postupci okruženja i nekako moraju danas raditi na balansu, pratiti svoj poslovni osećaj.Danas mogu biti sklone potištenosti, ali ih može voditi osećaj da će sve biti u redu.Muzika, knjige, razni hobiji mogu pomoći boljem raspoloženju.

Na emotivnom nivou mogu malo više brinuti za voljenu osobu, ali slobodne Vage mogu imati veoma neobične susrete preko posla.Pazite na krvnu sliku, unosite više kalcijuma.Danas treba izbegavati kupovine, a pokrenuti mentalni mir, veće razumevanje u poslu.Opraštanje je jako važno danas.


Škorpija 23.10.- 22.11.

Škorpije mogu prolaziti neku svoju „ karmičku fazu“ danas kada ništa neće biti slučajno, nemoguće.Danas mogu računati na sreću preko finansija, ali da mogu imati mogućnost važnih razgovora na koju su čekali jako dugo.Mogu se osećati zaljubljeno,inspirativno, strasno, krajnje romantično i osećati posebnu želju za decom.Intuicija jako važna kroz ljubav.Trudnicama ovog znaka se danas posebno preporučuje mirovanje.

Treba obratiti pažnju na papire ukoliko budete planirali finansijsku podelu.Pazite na telefone, parking, saobraćaj, potrebna bolja koncentracija.Škorpije mogu imati utisak da ne razumeju najbolje svoje bliske osobe i da ne mogu da im pomognu trenutno.Mogu računati na nešto turbuletniji dan, ali ipak na zadovoljstvo na kraju dana.Period večernjih sata može im nositi dosta neočekivanih obaveza.Ceo dan savetuje da se pazi na zube.


Strelac 21.11.- 21.12.

Strelčevi su rešili da se više ne nerviraju i da puste da stvari idu spontano...Današnji dan im može nositi iskušenja na polju partnerskih odnosa, dece, jako puno obaveza i jurnjave, ali Strelčevi mogu početi više da se smeju i planiraju stvari od popodnevnih časova osećajući da imaju više energije i elana.Još uvek mogu biti skloni usporenosti na polju finansija, ali danas uz veću opuštenost mogu računati da završe nešto što ih je dosta opterećivalo jer će se osećati smirenije.

Danas je važno da paze na stomak, kao i na polje roditeljskog autoriteta.Odmor im je preko potreban, ali ukoliko imaju mogućnost da danas uzmu free, mnogo bi mi značilo jer u večernjim satima mogu imati više snage.Posebno je danas važno paziti na policiju, kazne u saobraćaju! Može im prijati da vide stare prijatelje i da izlaze prema mestima vezanim za vodu.Strelčevi koji planiraju maturu, posebno mogu biti u žiži javnosti.


Jarac 22.12.- 19.1.

Jarčevi i dalje imaju malih problema sa koncentracijom i organizacijom što nije njihova osnovna osobina.Mogu očekivati da budu „ lekarima“ svima i da ih jako umara telefon i sklonost da popravljaju poslove koji nisu njihovi.Mogu biti malo mentalno senzibilniji i skloni da odlutaju i razmišljaju o stvarima koje su im potrebne.Muzika, pisanje ih može odmarati.Mogu očekivati veoma aktivan poslovni dan, ali dan kada će ostajati duže na poslu i kada mogu biti u pokretu.Medjutim, to ih neće danas ispunjavati jer će im trebati emotivne jače reakcije i veća pažnja.Idealan dan za godišnjice, šetnje, sitnije kupovine ili sklonost da prirede iznenadjenje svojim najmilijama.Prevoz i vožnja im neće prijati.Mogu imati sitniju neprijatnost koju će rešiti.

Ukoliko imaju odredjena potpisivanja, posebno je bitno da sve provere.Nešto osetljivije vreme za davanje ispita, prijemne i završetak školske godine.Nešto osetljiviji dan za odnos i dogovore sa komšijama.Mogućnost skrivenih razočarenja kroz rodjake.Ipak, Jarčevi mogu osećati da je pred njima nešto veoma važno.Mogu danas doživeti nešto što će ih navesti da drugačije razmišljaju.


Vodolija 20.1.- 19.2.

Vodolije se mogu teško buditi, ali imati danas osećaj“ ni na nebu ni na zemlji“.Mogu im se vratiti stari strahovi, sumnje, uspomene pa prvi deo dana mogu provesti izolovanije, dok nešto lakše aspekte mogu osetiti u kasnijim večernjim satima.Posebno treba danas paziti na novac, kućne ljubimce, tehniku, najvise na odnose sa roditeljima, jer tu može biti promenjive i nerazumljive energije.

U povećanju lenjost i greške kroz finansije.Zato ako danas nešto prodajete/kupujete povedite računa.Lakše učenje, lakši period za putovanja može se osetiti od 19:30.Na emotivnom nivou mogu osećati istovremenu zahvalnost, ali i tugu zbog nekog.Mogu skriveno patiti za nekim prošlim vremenom.Na polju zdravlja biće danas potrebna disciplina kroz ishranu, a posebno paziti na bubrege, noge, posebno pluća.Vodolije koje su u braku treba se čuvati mešanja drugih.Poteškoće moguće preko porodičnih poslova, razvoda, završetka poslova od početka nedelje.


Ribe 20.2.- 20.3.

Ribe će danas biti aktivne u domu, i mogu biti sklone čišćenju i izbacivanju nepotrebnog, kupovini novog.Deluju romantično, saosećajno, ali umorno.Ipak danas mogu biti veoma popularne i sklone da dobro prikriju svoje slavosti, mane.Biće posebno zavodljive i sklone lakom konektovanju sa drugima.Mogu jako brinuti za roditelje i imati mogućnost kontakta sa medicinskim ustanovama kroz posete.

Ribama je danas jako pozitivan period za decu, ljubav, izlaske, ali Ribe koje su u zajednici trebaju obratiti paznju na dogovore sa voljenom osobom jer može biti kritičnih momenata.Na polju zdravlja posebna pažnja obratiti na vid, kapilare, krvne sudove, imunitet i alergije.Na polju finansija veći troškovi, mada Ribe danas mogu imati rešenja iz rukava.Bilo bi dobro izbegavati emotivne odnose u poslu! Ribe danas imaju smisao za otkrivanjem, istraživanjem, pa lako mogu doći do istine.


Nedeljni, mesečni i godišnji Horoskop takođe možete pročitati na našem sajtu OVDE.

 

Viber

Autor: Astrolog: Nataša Paunovski
Izvor: Svetplus.com


>