Style

Ljubav & Sex

Astro ličnost meseca juna - Vlado Georgijev! (VIDEO)

Astro ličnost meseca juna - Vlado Georgiev rodjen je  6. juna 1976. godine u Dubrovniku u znaku Blizanaca sa podznakom na 28 stepenu Bika. Merkur, vladaoc njegov znaka smestio se u plodan, čulan i nadasve umetnički znak Bik u blizini ascedenta na zvezdi Algol koja je Vladi dala prirodan, specifican i dubok glas, ali potrebu da se osami i stvara muziku.

Astro ličnost meseca juna - Vlado Georgijev! (VIDEO) Foto: InstagramVlado Georgijev je veoma temeljan u stvarima koje mu se dopadaju, ali veoma vizuelan tip kome je lepota i duhovne vrednosti nadasve ono što ga može inspirisati. Bik je znak prirode, životinja, a poznato je da je veliki ljubitelj pasa. On je kompozitor, producent i čovek za sve zahvaljujući svom perfekcionističkom Mesecu u znaku Device. Srećan Jupiter u Biku u konjukciji sa Južnim čvorom donose da je Vladi jako važna unutrašnja sloboda stvaranja, izolacija u radu i nije slučajno što je tako vezan za svoj studio.

Jupiter mu donosi zaštitu, pre svega na polju zdravlja, kao i veru u najtežim momentima.Ova planeta donosi da Vlado verovatno voli noć kada je izuzetno motivisan da radi. Materijalna sigurnost mu je izuzetno bitna. Zvezda Algol donosi izrazita iskušenja, ali veoma jaku umetničku stranu i harizmu, posebnu istrajnost u teškim momentima, ali da je veoma realan i da je s godinama naučio da bude strpljiv. Postoji potreba da dugo traži sebe i svoje ostrvo sreće,ali da ostane dosledan sebi u muzici. 

More mu posebno daje regeneraciju i inspiraciju. Može imati mogućnost da zrelije godine dočeka na ostrvu opušten i sklon da stvara izmedju dva kontinenta. Vlado je izraziti Blizanac koji voli društvo, ne drži ga mesto i krajnje je radoznao za sve što ga okružuje, veliki hedonista, vernik, opušten, ali veoma duhovit, talentovan i za glumu zahvaljujući i vladajućoj planeti svog podznaka - Veneri smeštenoj u znaku Blizanaca i Neptunu koji se sudaraju na putu izmedju njegovih želja i vizija koje stvaraju romantičnu melodiju na koju svi padamo, ali izuzetan smisao za transformaciju, fotografiju, reklame i imitaciju. 

Sunce u prvom polju donose izraziti šarm, pokretljivost, sklonost idealizaciji i podsvesnoj vezanosti za roditelje (Vlado je veoma sklon predosećanjima kada su njegovi najbliži u pitanju), ali ljubavi prema istoriji (Saturn na nultom stepenu Lava). Podznak Bik donosi odlične kuvare, pa ćete primetiti da Vlado često stavlja svoj kulinarske čarolije na instangram. 

Venera u Blizancima u opoziciji sa njegovim Neptunom u Strelcu donosi poseban muzički status stvaranja najboljih hitova u haosu, ali pod neobičnim okolnostima. Mesec u Devici u veoma srećnom trigonu sa njegovim Merkurom i Jupiterom, ali moćan trigon Plutona u Vagi sa Suncem i Venerom u Blizancima u 5 polju jasno ukazuje da je Vladi predodredjeno da bude tata devojčicama, ali da može imati proširenje porodice do avgusta 2020, ali imati mogućnost da njegova deca idu njegovim umetničkim putem. 

Kod Vlade se ništa ne dešava bez razloga, ali je sposoban da prepozna znakove pored puta i da ih preokrene u praktičnu svrhu. Ovo je jedan od jačih kreativnih položaja i ukazuje na visoku intelegenciju i duhovne vrednosti. Pozicija Urana i Severnog čvora u Škorpiji kroz polje poslovne strane ukazuje na originalnost, buntovnost, samostalnost i jak identitet. Prolazak tranzitnog Jupitera u Škorpiji od 10.10.2017. preko Vladinog 6 polja povećali su poslovne mogućnosti koje su donele dva sjajna koncerta u Sava Centru 24/25.12  prošle godine, ali izbacivanje jedne od dugo spremanih pesama  „Tebe žedan“. Vlado je u prethodnom periodu imao opterećenja pod uticajem Saturna u Strelcu u poslednje 2,5 godine gde je mnogo naučio, ali mu je Saturn doneo i veću odgovornost i okrenutost porodici.

Solarna karta za 2018 ukazuje na posebnu maštovitost, puno putovanja i veliku umetničku inspiraciju zahvaljujući uticaju Meseca u Ribama u 9 polju. Veoma pozitivan trigon Neptuna i Rx Jupitera ukazuje da će imati želju da plovi, ali snima spotove u inostranstvu. Uran u polju karijere donosi nagli napredak i neočekivane profesionalne promene. Mars koji će tranzitno prolaziti sedmim poljem donosi ponovno vraćanje u javne pohode i novi album gde Vlado može prilično iznenaditi i jednim zanimljivim duetom.

Nešto staro dugo čuvano, nešto novo, uz krajnju inspiraciju, ali prejaku intuiciju vodiće Vladu ove godine na putu do zvezda. Sunce i Merkur u kazimi u konjukciji ukazuju na puno nastupa, druženja, ali da će ostati dosledan svojim stavovima. Ipak, mediji će mu biti bolje naklonjeni, a može imati mogućnost da učestvuje u dosta humanitarnih manifestacija, ali pozvan na jednom novom projektu koji može biti izuzetno interesantan.

Povoljan trigon Jupitera i Neptuna donose i zaštitu na polju doma, imovinskih stvari i promena nabolje. Porodica, posebno njegove ćerkice će mu davati veliku snagu, ali 2018. godina je godina duhovne i unutrašnje regeneracije i ćišćenja kada će Vlado mnogim stvarima koje su ga kočile reći zbogom. Omiljenost kod suprotnog pola, ali i velika popularnost van granica naše zemlje je ono što ga posebno očekuje. U ovoj godini mu se može ispuniti jedna velika želja koju dugo čeka.

Astrolog: Nataša Paunovski

 

Viber

Autor: Astrolog: Nataša Paunovski
Izvor: Svet Plus


>