Region

Svet

Sinana Sakića na počinak nije ispratio jedna od NAJBLIŽIH osoba

U ponedeljak je sahranjen Sinan Sakić koji je preminuo u svom porodičnom domu na Dorćolu, a na večni počinak ispratile su ga mnoge kolege. Naravno, tu je bila I porodica, ali se ipak nije pojavio jedan član.

Sinana Sakića na počinak nije ispratio jedna od NAJBLIŽIH osoba Foto: youtube




Medo Sakić, sin Sinana Sakića iz prvog braka, nije došao na sahranu svog oca, sa kojim nije u dobrim odnosima poslednjih godina.

Na dan kada je legendarni pevač ispraćen na večni počinak, sve oči javnosti, ali i brojnih novinara, bile su uprte u njegovog naslednika Rašida Sakića, koji je 12 godina bio na robiji zbog ubistva čoveka, zbog čega nije bio u dobrim odnosima sa ocem. Sinan je više put govorio kako ga ne posećuje u zatvoru i da mu sve to teško pada, ali po svoj prilici njih dvojica su izgladili odnose poslednjih mesec dana Sakićevog života, pa je Rašid prisustvovao očevom poslednjem ispraćaju.

Jedini od Sinanove dece koji nije došao na sahranu jeste Medo, njegov najstariji sin, niti se njegovo ime nalazi na umrlici među ostalim ožalošćenim članovima porodice. Kako Kurir piše, kontaktirali su Meda Sakića, koji je samouvereno tvrdio kako je sve vreme stajao pored sanduka i da su tu fotografiju objavile čak i novine.

Nisu vam dobre informacije, ja sam bio na sahrani. U novinama je izašla moja slika, stojim pored sanduka na groblju. Evo, sad se spremam da idem na groblje, znate, danas je drugi dan od sahrane i porodica ide na grob pokojnika”, rekao je Medo.


Viber

Autor: B.P.
Izvor: Svetplus.com/Kurir

Povezane vesti:


>