Zadruga

Parovi

Zadruga: Luna postavila ultimatum Slobi! Reakcija je nije usrećila! (VIDEO)

Dok su ukućani uživali u zabavi koja im je priređena u rijalitiju "Zadruga", Luna Đogani je iznova pokušavala da ubedi svog bivšeg dečka Slobu Radanovića da joj se pridruži na žurci. Postavila je ultimatum Slobi, a njegova reakcija nije je baš usrećila.

Zadruga: Luna postavila ultimatum Slobi! Reakcija je nije usrećila! (VIDEO) Screenshoot / Youtube



Sloba je Lunu nekoliko puta ignorisao, pa je ona odlučila da ga poseti još jednom, a onda mu je postavila i ultimatum:

"Što si takav prema meni, ja to nisam zaslužila. Sad ćeš da biraš ili ću biti ovakva prema tebi ili ću biti onakva kakva ne želiš."

Sloba je želeo da izbegne svađu, pa je nerado pristao da ide ali je njegov stav Lunu iznervirao:

"Molim?! Slušaj, postoje dve Lune, biraj kakva hoćeš da budem. Ti moraš da me poštuješ, uvek se trudim da budem dobra prema tebi. Ti se foliraš, kao Janjuš si postao! Ja i posle svega gajim neku nadu."

Luna više nije želela da ćuti, prebacila mu je ono što su svi ukućani primetili, a on je svojim odgovorom napao da bi odbranio sebe. Naime, Luna mu je rekla da joj prilazi ali pre toga dobro pogleda da li je Kija u blizini. za kraj je dodala:

"Ja tebi ovde prilazim kao neka paćenica! Ti si kao mala bebica, javno si me ponizio, umesto da ti dođeš mene da zoveš! Svojim očima sam gledala kako ti samo što se nisi pokrio sa svojom ženom!"

Sloba je posle ovih reči pristao da joj se pridruži, ali sa vidno velikim nezadovoljstvom koje možete i sami primetiti ako pogledate video snimke.

 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>