Zadruga

Parovi

Bilo ih je više: Kija progovorila o Slobinim prevarama - ne može da se pomiri…

U rijalitiju Zadruga je Sloba Radanović prevario svoju suprugu Kiju Kockar sa ćerkom Anabele Atijas, Lunom Đogani. Međutim, upravo u rijalitiju je Kija saznala da to nije bila prva Slobina prevara.

Bilo ih je više: Kija progovorila o Slobinim prevarama - ne može da se pomiri… Foto: Youtube Printscreen




Iako se trudi da bude iznad cele situacije, Kristina Kockar s vremena na vreme zapadne u neku melanholiju, a tada potraži podršku iz kuće. Ovaj put joj se našao Lepi Mića, a Kija je otvorila dušu o prevarama njenog muža Slobe Radanovića:

- Ja sam mislila ok, desilo mu se ovde, osetio je emociju, zatvoren prostor... Bilo bi mi lakše da je to uradio samo u ovom slučaju. Onda se setim svih tih stvari koje su se dešavale kada smo mi bili srećni. Razmišljam šta sam ja tad radila, u tom trenutku dok je on to radio. Da li sam mu ja poslala poruku tad, da li smo možda bili zajedno tog istog dana - rekla je Kija.

- To je bilo pa prošlo, ne možeš ništa da vratiš. Prošlo vreme, šta god bilo, bilo je. Moraš da shvatiš da živiš sa takvim čovekom - savetovao ju je Mića.

Tek tokom boravka u "Zadruzi" je Kija saznala da je Radanović imao česte izlete u braku, iako je do tada mislila da on nikako nije sposoban za prevaru.

- Ne vraćam se, nego mi je teško. Normalno je da te tako nešto protrese. Nisam očekivala da će on tako nešto da mi uradi. Postoje muškarci koji to rade, ali od njega nisam očekivala da je sposoban za takve stvari. Miran, miran pa... Sa nekim stvarima ne mogu da se pomirim - žalila se Kristina.

Poslušajte šta su još pričali:

 

Viber

Autor: J.G.
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>