Lepota

Ljubav

Trepavice: Kad ekstenzija krene po zlu!

Svaka žena želi da ima lepe i guste trepavice i zaista one daju sasvim drugačiji sjaj očima i lepotu čitavom izgledu lica ali često odlazimo u krajnost, pa radimo stvari za koje smo od nekoga čuli, odlazimo kod neproverenih "stručnjaka" i napravimo sebi ogroman problem. Kad ekstenzija krene po zlu!

Trepavice: Kad ekstenzija krene po zlu! Foto: Facebook



Ko ne želi duge i guste trepavice?! Za to se borimo raznim serumima za rast , maskarama, pa poslednjih godina i ekstenzijom. Verujte da cena može biti previsoka ali sreća je što ovakva loša iskustva nisu baš tako česta. 

Ekstenziju ima mnogo žena i uglavnom raspravljamo o tome kako izgledaju, jesu li prenapadne i iz aviona se vidi da to nisu naše trepavice ili deluju baš prirodno, kao da zaista imaš prelepe duge trepavice, zatim koliko koštaju, nakon koliko vremena ih treba skinuti ili "dopuniti", smetaju li nam dok spavamo, kako ih negovati, u kom salonu je najbolje uraditi ih...

Najmanje se govori o tome šta se događa ako ti ih stavlja nevešta osoba, radi sa lošim materijalima, u nehigijenskim uslovima... Jer, ako se ekstenzije ne izvode profesionalno, po svim merilima, može imati jako ružne posledice.

Jedna Australijanka nedavno je na Facebooku podelila svoje loše iskustvo sa ekstenzijama trepavica i podsetila sve koliko je važno otići u ozbiljni kozmetički salon sa visokim higijenskim standardima. U krajnjoj liniji, reč je o proceduri koja se odvija jako blizu našeg vaznog i osetljivog organa.  Ona je dobila jaku upalu oka, odnosno očnih kapaka jer pinceta za lepljenje lažnih trepavica nije bila sterilisana. Posledica je takođe i otpadanje lažnih ali i pravih, njenih trepavica.

Budite oprezne! Ako nešto pođe po zlu, to može imati ozbiljne i jako bolne posledice. 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>