Region

Svet

Anastasija Ražnatović snimila prvi singl!

Ćerka Svetlane Cece Ražnatović, Anastasija, krenula je majčinim stopama i snimila prvi singl! U ovome je snage udružila sa Reljom Popovićem jer smatra da je taj pravac muzike trenutno najaktuelniji na domaćoj muzičkoj sceni.

Anastasija Ražnatović snimila prvi singl! Foto: InstagramMesecima se spekuliše da će Anastasija Ražnatović krenuti majčinim stopama i početi profesionalno da se bavi muzikom. Taj dan se konačno bliži, jer je Cecina ćerka nedavno snimila svoju prvi pesmu.

Anastasija će svoju karijeru započeti pesmom čiji je autor Relja Popović. Iako su mnogi mislili da će srađivati sa Cecinim timom, ona se ipak odlučila za Relju jer je taj pravac muzike trenutno najaktuelniji na domaćoj muzičkoj sceni. Izvor za VIP tvrdi:

"Anastasija je oduvek volela da peva i svi su bili ubeđeni u to da će se kad-tad baviti muzikom, s obzirom na to da joj je to u krvi. Poznato je da na gotovo svim veseljima zapeva, zbog čega svi pričaju da je prava Cecina naslednica, a sada je definitivno odlučila da se ozbiljno posveti muzici. Ona je dugo razmišljala o tome koju vrsku muzike će pevati i odlučila je da prvi pesmu za nju napiše Relja Popović."

Izvor još kaže da je pesma ali i spot za nju već snimljen, kao i da je numeru dobila na poklon od Relje. On je bio oduševljen kada mu se Anastasija obratila za poslovnu saradnju :

"Mislim da će pesma dopasti publici, jer je bržeg ritma, a Anastasija je ujedno snimila i spot. Ona je sa Reljom mesecima pregovarala o najsitnijim detaljima jer joj je važno da bude potpuno zadovoljna prvom pesmom. Najveće iznenađenje je usledilo kada joj je Relja rekao da je to njegov poklon i da mu ništa nije dužna. Anastasija je u stidio došla sa Cecom i Relja im je rekao da mu je čast da sarađuje sa njima i da ne želi da im naplati."

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>