Region

Svet

Sinan Sakić sahranjen na muslimanskom groblju u rodnoj Loznici

Poznati pevač Sinan Sakić preminuo je u petak u porodičnom domu u 62. godini posle duge i teške bolesti. Porodica je donela odluku da njegov večni počinak bude u Loznici odakle je i vodio poreklo.

Sinan Sakić sahranjen na muslimanskom groblju u rodnoj Loznici Foto: youtube




Sinan Sakić, koji je u petak preminuo posle duge i teške bolesti, sahranjen je danas u 14 časova na muslimanskom groblju u Loznici. Povorka sa telom pevača kretala se tiho ka mestu koje će biti večni počinak slavnog pevača.

Pre nego što je krenula povorka, hodže su čitale molitvu koju su prekidale samo tihi jecaji, a nakon toga su uplakani članovi porodice i kolege krenule da isprate legendarnog pevača.

Na večni počinak ispratile su ga brojne kolege: Kemiš i Zorica Brunclik, Kemal Malovčić, Zlata Petrović, Goca Božinovska, ministar Rasim Ljajić, Dragana Mirković, Mile Kitić, muzičari iz Južnog vetra, Saša Matić, Šaban Šaulić, Vanesa Šokčić, Džej Ramadanovski, a prvi od kolega je stigao Dragan Kojić Keba sa suprugom Oljom. 

Podsećamo, pevač Sinan Sakić preminuo je 1. juna, nakon borbe sa teškom bolešću. Jedan od najčuvenijih folk pevača Jugoslavije i Srbije rođen je 13. oktobra 1956. godine u Loznici. Objavio je 29 albuma. Njegovi najveći hitovi do sada su: "Ej od kad sam se rodio", "Sudbina me na put šalje", "Zaljubljen u tebe", "Izađi na pet minuta", "Reci sve želje" i još mnogo drugih pesama. Pesmu "Sabina" posvetio je svojoj ženi Sabini.

Viber

Autor: B.P.
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>