Style

Ljubav

Dnevni horoskop za 04. jun 2018. godine! Dnevna doza Lune!

Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 04. jun 2018. godine na portalu Svet Plus, koji za vas piše astrolog Nataša Paunovski.

Dnevni horoskop za 04. jun 2018. godine! Dnevna doza Lune! Foto: Svet Plus




Mesec danas ceo dan putuje kroz znak Vodolije.Venera na zvezdi Vasat može danas biti naklonjena osoba koje se bave farmacijom, naftom, poljoprivredom. Neka generalna preporuka danas je da se vodi računa o ishrani jer imamo pojačane aspekte trovanja, ali da je jako važno povesti računa o poslovanju jer može biti prevara I manipulacija. Nije neobično da imamo nagle promene vremena praćene olujama, munjama, grmljavinom jer znakom Vodolije vlada Uran zadužena planeta za to. Danas je bitno sve pisati, jer može dolaziti do preopterećenja u
organizaciji.

Venera se približava I trenutnoj opoziciji sa Rx Plutonom u Jarcu pa su ove nedelje u porastu jake, ali I fatalne, pomalo opsesivnije emocije. Potrebno je smiriti energiju I naći balans. Mesec će u većem delu dana biti u praznom hodu pa može doneti probleme na polju internet, mreža, kompjutera, ali I osetljivosti kroz psihu. Danas je potrebno duboko disati I misliti na pozitivne stvari. Treba se distancirati od neumerenosti. Trigon sa Suncem u Blizancima pojačava radoznalost, ali I mentalnu samouverenost.

“Rađaj sebe iz sebe i tako sobom povećavaj dostojanstvo života.”
Mika Antić


Ovan 21.3.- 20.4.

Ovnovi su puni ideja I energije I danas trebaju da se usmere na detalje u poslu I pokrenu nove poslove.Ovnovima je danas odlican period za zaradu, ali će se dosta davati I biti na telefonu, kompjuteru. Imace topao I srdačan odnos prema drugima, a mogu uz svu guzvu ipak naci vremena da nesto konkretno dobro urade za porodicu. Preporuka je danas mala opreznost sa lekovima, I ako je moguće da više spavaju jer će im trebati energije posebno za ovu nedelju I dan koji nosi dosta neplaniranog posla, ali I njihove lične želje da naprave nešto konkretno.Vreme od ponoći do 4 ujutru im je posebno naklonjeno za karijeru, status, pisanje, prijatelje I zanimljive izlaske.

Vreme od 17 časova može im doneti I mogućnost rešavanja veoma važnih pitanja. Ovnovi danas imaju mogućnost dobrih preporuka I podrške prijatelja. Period od 6-10h neće prijati Ovnovima koji imaju problema sa pritiskom I srcem. Slobodni Ovnovi mogu računati na veoma srećan dan za emocije I neočekivana poznastva. Danas nikako ne treba praktikovati posesivnost, jer može pokvariti nešto dobro.Večernji sati posebno interesatni.


Bik 21.4.-21.5

Bikovi bi danas trebalo da obrate pažnju na partnerske I ortačke odnose, ali može biti većih napora kroz javne poslove I emocije.Kao da će sve morati da se objašnjava, ali da se uloži mnogo više nepotrebno energije u najobičnije poslove.Zbog toga, Bikovi trebaju da se usmere danas samo na konkretne stvari I komunikaciju. Može biti mogućnosti u sredjivanju važne finansijske dokumentacije, ali I mogućnosti neočekivanih novosti preko šefova I bitnijih poslovnih autoriteta.

Djaci I studenti ovog znaka danas moraju vise da se koncentrišu I ulože energije, jer su suprotnom mogu imati problema. Povoljan dan za nabavke, važne kupovine ili pokretanje pitanja odmora. Na emotivnom nivou paziti na dogovore I kontrolu emocija, jer može biti nepotrebnih izliva besa I ljutnje! Na polju zdravlja danas treba čuvati psihu I ne shvatati stvari emotivno I lično!


Blizanci 22.5.- 21.6.

Blizanci su I dalje puni energije, iako danas mogu imati jako dobre ideje u vezi sa zaradom, imovinom, finansijama što bi trebalo koristiti.Povoljan dan za kupovinu tehničke opreme I uredjaja. Danas bi trebalo izbegavati novčane pozajmice I uzimanje kredita! U porodičnim odnosima novčane dogovore ostaviti za kasniji period.Blizanci danas treba da koriste duhovitost, slobodu govora, mentalnu snalažljivost.

Mogu biti dosta vezani za porodicu, ali skloni I krakotrajnoj osetljivosti I uvredljivosti zbog sitnica.Na emotivnom nivou danas treba obratiti paznju na komunikaciju I emocije, jer Blizanci mogu imati utisak da ne dobijaju ljubav koliko žele.Blizancima koji su u braku sledi mirniji period, veće okrenutosti ka deci I porodici.Danas je povoljan dan za vaznije poslovne kontakte sa inostranstvom I obrazovanje. Odličan dan za karijeru I sve vrste pokretanja alternativnih tehnika. Blizanci mogu biti skloni da dosta pomažu prijateljima I da nalaze spasonosna rešenja za druge. Ipak, na emotivnom nivou im treba neka veća promena.Trebalo bi da izbegavaju da se porede sa drugima ili da imaju uticaj drugih na svoj privatni život.


Rak 22.6. - 22.7.

Rakovima danas mnogo može pomoći priča, podrška prijatelja jer ulaze u posebno osetljiv period nerazumevanja I ozbiljnih nesporazuma.Iako u veoma aktivnom period ideja, Rakovima nedostaje vreme pa će im trebati veća podrška drugih. Mogu biti posebno analitični, ali skloni da reaguju na najmanju sitnicu koja ih može voditi uznemirenju.Danas treba kontrolisati apetit koji može biti povezan sa unutrašnjom tenzijom, ali malo paziti I na predeo donjeg stomaka I jetre.

Dobar dan za finansijke dogovore, putovanja I kontakte sa drugim kontinentima I ostrvima, ali Rakovi neće imati dovoljno vremena za dom, kućne poslove, decu, pa im to može stvarati pojačan stress.Preporuka je da sve rade polako I koliko mogu.Misliti danas najviše na zdravlje.Sve vrste meditacija, molitvi I preporuka prijatelja mogu im dodatno pomoći.Izuzetna preosetljivost pojačana kroz lični izgled pa je važno da izbegavaju samokritičnost.


Lav 23.7.- 22.8.

Lavovima jutarnji sati mogu doneti senzibilnost I odredjena lična nezadovoljstva.Lavovi moraju stedeti energiju I izbegavati sklonost nestrpljenju posebno kroz bračne odnose.Mogu imati burne snove, ali I skrivene emotivne brige, kao I prevelik zastitnicki odnos prema drugima. Danas im može nedostajati energije, pa je bitno da provode vise vremena na suncu, pored ljudi koje vole I stvari koje im prijaju da bi se regenerisali.

Lavovi nemaju problem da privuku paznju, ali imaju osećaj da nemaju trenutno tačan smer u kom pravcu bi krenuli. Lavovima danas nisu losi aspekti kroz dom I porodicu samo da obrate paznju na troskove, a mogu biti skloni da lako dolaze do istine I jače predosećaju stvari I misli drugih. Na polju zdravlja je preporuka da pripaze na kičmu, kolena, posebno reumatske probleme.Lavovi će danas biti posebno skloni meteropatskim promenama.Popodnevni časovi im mogu biti lakši preko poslovne strane I vremena koje mogu odvojiti za sebe.Nostalgija I razmišljanje o prošlosti je ono što bi trebalo kontrolisati.


Devica 23.8. - 22.9.

Devicama je danas savet da obrate paznju na poslovno –finansijske dogovore sa prijateljima ili porodicom jer može biti nezadovoljstava.Bilo bi dobro danas izbegavati sniženja ili neke veće kupovine jer mogu imati mnogo više troškova nego što su planirali.Device su danas posebno prodorne, mentalno ubedljive, sklone miru u domu, ali većem trošenju energije na voljene osobe I decu.

Na poslovnom nivou danas može biti odličnih mogućnosti za veće promene I projekte.Na polju zdravlja trebalo bi malo pripaziti na kolena I centar za
ravnotežu.Device danas može nervirati površnost I pasivnost drugih, ali će imati moć da preuzimaju važne odluke I da sve menjaju u kratkom vremenskom roku.Mogu biti posebno odlične u prenošenju znanja I edukaciji.

Nešto nepovoljniji dan za poslovna putovanja I carine.Studenti ovog znaka mogu imati uspeha.Izrazita povredljivost može biti pojačanija preko polja druženja, pa je potrebno informacije preneti jasnije I ako je potrebno više puta.


Vaga 23.9. - 22.10.

Vage danas trebaju da ulože energiju jer mogu imati smisla za I veće finansijske transakcije.Izuzetna borbenost im može pomoći u plaćanju I rešavanju bitnijih računa.Vage mogu biti raspoložene za nove promene, ali mogu imati posebno plodne ideje u vezi sa poslom što bi trebalo praktikovati.Akcenat je danas na odnosima sa rodjacima, ali I domu. Danas može biti povoljan dan za selidbe,posebno uredjenje enterijera, kupovinu novih stvari, majstorske poslove.

Vage koje su vezane za medicine, kreativne poslove mogu imati odličnu energiju. Na emotivnom nivou oscilacije, ali mogućnost naglih transformacija I dešavanja.Na polju zdravlja pripaziti na hormone, štitnu žlezdu, glavobolje. Na bračnom nivou mogu imati odlične ideje u popravljanju odnosa ili pozitivnim promenama u vezi sa domom I budućim planovima. Vagama danas neće prijati čekanja u redu, saobraćaju, ali će biti izuzetno motivisane nečim novim.


Škorpija 23.10.- 22.11.

Škorpije danas mogu imati hiljadu planova, ali manjak energiju da sve realizuju, zbog toga moraju sebi dati svo strpljenje ovog sveta.Sve deluje krajnje polovično, da može al ne mora I mogu izgubiti dosta vremena čekajući druge. Zbog toga je bitno da se oslone na sebe I svoje magične mogućnosti.Preporuka je boljeg razumevanja u odnosu na brak porodicu jer tu može biti varnica.Danas je povoljan dan za promenu navika/ishrane.

Posebna preporuka Škorpija vezanim za obrazovanje da nadju optimizam I veru da bi završile ono što je pred njima. Škorpije mogu osećati u toku većeg dela dana manjak interesovanja za posao, pa se treba čuvati grešaka.Potrebno je naći danas nešto što vas može više probuditi ukoliko imate bitnijih poslova.


Strelac 21.11.- 21.12.

Strelčevima bi danas jako prijala izolacija, mir, priroda, sport, boravak u prirodi da bi se regenerisali za bitnija pitanja ove nedelje.Strelčevima danas nikako neće prijati sabraćaj, gužva, ali je preporuka da pripaze malo I na zakon I pravila u saobraćaju.Potrebno je da danas isključe telefon, odmaraju I razmišljaju o nečem novom.Rad od kuce ili druženja sa prijateljima im posebno mogu davati optimizam I veru koju stalno traže.

Strelčevi će danas lako dolaziti do suštine stvari, ali im neće odgovarati pravila.Mogu posebno biti skloni strasnim I jakim emocijama, ali naglim upoznavanjima.Veze na daljinu posebno mogu biti veoma važne.Na polju finansija se mogu danas pokretati stvari, mada Strelčevi ne znaju šta pre da plate.Na polju
zdravlja bilo bi dobro malo pripaziti na grlo, ali I genitalije.


Jarac 22.12.- 19.1.

Jarčevi danas mogu imati fanastične nove ideje, mogu biti veoma napredni, skloni da prave velike poslove, ali takodje da nalaze odličan način zarade.Jarčevi kao vazan kardinalni znak danas imati zacrtane ciljeve kojih se moraju držati. Mogućnost dužeg ostajanja na poslu.Jarčevi koji planiraju odmore mogu se opustiti uz porodicu, a posebno mogu imati mogućnost I pozitivnih ponuda I dešavanja preko internet emotivno.

Odličan dan za sajtove, blogove, kupovine preko interneta. Jarčevi koji su u braku moraju imati malo vise strpljenja I zastitničkog odnosa prema voljenoj osobi koja može biti veoma senzitivna danas.Posebno Jarčevi koji su u privredi, naučnim projektima, obrazovanju danas mogu imati uspeha, kao I Jarčevi koji su vezani za politiku.


Vodolija 20.1.- 19.2.

Vodolije su danas u akciji, mogu biti veoma popularne I okrenute poslovima na vise strana.I dalje ih muče neke sumnje iz proslosti, ali im drugi mogu davati pozitivan elan da nestaju I samo stvaraju.Vodolije danas mogu imati značajne razgovore za posao, ali nešto osetljiviju stranu emocija koju će dobro prikrivati.Mogu nalaziti nove načine zarade, iako im se novac neće
zadrzavati.

Okrenute brzim I konkretnim razmišljanjima, danas mogu imati manje propuste kroz dogovore I sastanke.Kontrola emocija, mir, strpljenje je danas posebno važno u emotivnim odnosima.Vodolije mogu računati na povoljne porodično –imovinske poslove.Strahovi, prošlost, mogu ih muciti podvesno, pa sebe samo trebaju zaposljavati.Manja osetljivost stomaka I sklonost neredovnoj ishrani moguca. Danas je bitno pratiti svoju maštu I instinkte.


Ribe 20.2.- 20.3.

Ribe danas mogu biti na malom udaru obaveza, prethodnih poslova koji su stajali, pa moraju biti bolje organizovane.Pojačana razočarenja, zablude, nejasnoce mogu biti u porastu. Medjutim, narednih dana mogu dolaziti do istine I sve se može lakše rešiti. Danas je bitno da prate svoj osećaj I da ne odustaju, a posebno da vode računa o poslovnim medjuljudskim odnosima.

Malo veća senzitivnost jeste otvorena kroz hobije, decu, takmičenja, ljubav, ali dajte sebi malo vremena da odlučujete I ne žurite. Stvari ne moraju biti onako kako trenutno izgledaju, probajte da vidite stvari danas ipak šire I intuitivnije. Ribama su danas pozitivni aspekti preko obrazovanja, inostranstva, religije, filozofije, sporta. Ribe će imati podršku bračnih partnera, I potrebno je da samo smire unutrasnju stranu I da sa osmehom započnu dan.


Nedeljni, mesečni i godišnji Horoskop takođe možete pročitati na našem sajtu OVDE.



 

Viber

Autor: Astrolog: Nataša Paunovski
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>