Zadruga

Parovi

Zadruga sve haotičnija: Luna van kontorle - Vi mene mrzite, Kija priznala - ljubomorna sam!

U rijalitiju Zadruga nikada nije bilo zanimljivije. Miljana Kulić je žestoko oplela po Slobi Radanoviću ne znajući da će upravo to dovesti do jednog Kijinog priznanja.

Zadruga sve haotičnija: Luna van kontorle - Vi mene mrzite, Kija priznala - ljubomorna sam! Foto: zadruga-uzivo.com




Miljana Kulić više nije mogla da ćuti na celu situaciju Kija-Luna-Sloba, pa je u Zadruzi opširno dala svoje mišljenje:

- Ja sam mislila da je on najnaivniji i komentarisala kao da si ti manipulator, da se zaljubio, da nije lepo to što ti je uradio na početku. Sada kad sam videla situaciju i sve, pa on je prevazišao i tebe i Jelenu Golubović u svojim manipulacijama i lažima i režisere on može da snimi film. - rekla je Miljana.

- Ljubomorna sam na njegov uspeh manipulacije. To je moje, to bi trebalo da bude moj tron. Preuzeo mi je. - dodala je Kija Kockar smeškajući se.

- A ljubili ste se iza škode, to i ja znam. Nije bilo jezikom, ali je bilo ovako usnama - nastavila je Miljana.

- Jeste bilo jezikom, osećam se kao tinejdžerka, jao ljubila sam se sa svojim mužem - otkrila je Kija.

- A Mića i ja sinoć kažemo “da, ljubila se sa svojim mužem”, a Luna: “Vi mene mrzite, šta više imate protiv mene, što me napadate, što sam ja ovde bolna tačka, pogledajte malo njega”. Boli istina.

Ti si najveća budala Kija. Ja ću tebe da okarakterišem kao budalu broj 1, ne u Srbiji nego u svetu, ako ovu popularnost koju imaš, novac koji si zaradila ovde, radna si žena, sposobna, svaki muškarac bi te poželeo. Ako se budeš pomirila s ovim buzdovanom… Kakva treća šansa-peta.

Budi srećna što je ušao u rijaliti, što si skinula bedu s vrata. Tebi treba neko 7-8 godina stariji. Kakav Slobodan, majka možeš da mu budeš. Postao je isti kao Miki Đuričić. Jedva čekam da ga više ne vidim u životu. Smučio mi se čovek. - završila je Miljana.

Viber

Autor: J.G.
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>