Lepota

Ljubav

Lak za nokte: Koje to boje vladaju ovog leta?!

Došla je sezona golih prstića, sandala, papuča ... To nam govori da je pravi trenutak da isprobamo nove nijanse. Lak za nokte je nešto što svaka žena ima sigurno u više boja i sigurno ima svoju omiljenu ali koje to boje vladaju ovog leta?

Lak za nokte: Koje to boje vladaju ovog leta?! Foto: Instagram



Leto je vreme kada nosimo sandale i papuče pa nam stopala više dolaze do izražaja i treba im više posvetiti pažnje. Boje laka za nokte neke dame biraju u zavisnosti i od garderobe koju imaju na sebi, neke čak i od raspoloženja, a ovo su boje koje su u trendu ovog leta.

Sve nijanse boje peska

Ove nijanse fantastično izgledaju uz preplanuli ten ali ponekad mogu delovati pomalo bezlično. Zato se ove sezone poigrajte sa onim lakovima koji imaju šljokice ili metalik efekt, jer će noktima dati drugu dimenziju. One će biti dokaz da neutralno nije uvek i dosadno!


Kremaste i prljavo bele 

Dakle, boja marcipana je nešto što biste mogle ubaciti u kozmetičku torbicu! Ovakve nijanse stoje svima i daju efekt kao da ste potamnele više nego što zaista jeste.


Sočne narandžaste

Boja ceđene narandže, ledenih štapića, lizalica ili smutija su nijanse koje biste mogle preslikati na nokte. Te sočne narandžaste nijanse mogu se gledati i kao boja lososa. Izgledaju istovremeno jarko i pastelno, pa ako mislite da su previše ekscentrične za vas, možete ih koristiti u nail artu.


Chartreuse zelena

Boja koja vuče ime od istoimenog vina jedan je od neočekivanih letnih trendova ali statistike pokazuju kako se upravo one sve više kupuju. Dobar odabir su nijanse boje limete i električne zelene, boje koje definitivno nisu za svakoga. Ako vam je ovo prevše, a želite dati šansu zelenoj, probajte pastelnu limeta nijansu ili zelenu sa primesom maslinasto zelene.


Pink u znaku osamdesetih

Drečave, neon boje koje upadaju u oči. Svakako, ove boje i nijanse ne pristaju svakome, pa odaberite same šta je to što pristaje vama i vašem temperamentu.
  

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>