Zadruga

Parovi

Kija Kockar: Nemam kome da se pravdam što sam se ljubila sa mužem! (VIDEO)

Stanari "Bele kuće" u "Zadruzi" su tokom prethodne noći odgovarali na škakljiva pitanja novinara, koja često umeju da izazovu svađe, kao što je to sinoć bio slučaj između ljubavnog trougla. Kija Kockar je iznela svoje mišljenje i izjavila: "Nemam kome da se pravdam što sam se ljubila sa mužem!"

Kija Kockar: Nemam kome da se pravdam što sam se ljubila sa mužem! (VIDEO) Screenshoot / Youtube



Kija Kocakar je priznala pred svim ukućanima da su se ona i njen još uvek zakoniti suprug Sloba Radanović poljubili u dvorištu, iza "škode". Njeno priznanje nije bilo prijatno za Lunu, pa joj je novinar uputio sledeće pitanje:

" Sada je Kiji postavljeno pitanje da li se ljubila sa Slobom, ona je rekla "da", Sloba "ne", kome ti sada veruješ?"

Luna Đogani je priznala da nikome ne veruje i dodala:

"Ja sam ovde u haosu. Pogotovo kada ga vidi da sedi sam kao siroče. Ljudi mogu da kažu da sam debil, da njemam dostojanstvo. Meni je teško, ovde ne mogu da presečem i da mu ne priđem, da ga pitam kako je. Ako on laže, to njemu nek ide na čast."

Kija nije mogla da oćuti i vidno nervozna je rekla:

"Ja nemam kome da se pravdam što sam se ljubila sa svojim mužem. Neka bude da lažem, neka dečko dobije barem nešto odavde."

Sloba Radanović se pravdao, govorio da se nisu ljubili već da je poljubio u glavu, u obraz ali ne u usta, pa je dodao:

"Ja sam rekao u "Amidžiju" da volim Kristinu, ali da ne mogu da objasnim na koji način. Kada su me pitali da li postoji šansa za pomirenjem, prvi put do tada sam rekao da mislim da postoji šansa kad izađemo napolje. Jednostavno, hteo sam da ostavim vreme da pokaže kako u stavi treba...Zaista ono što je ona rekla "nikad, ne reci nikad", da jesmo pričali o pomirenju, koji bi bili uslovi. Šta je meni i njoj smetalo, to jeste bilo. Ne verujem da je to iskreno sa njene strane. Bilo je dosta stvari koje su mi smetale kod nje i njoj kod mene. Mislim da u ovim godinama niko ne može da te natera da se promeniš. Mi smo za ovih pet godina imali mnogo nesuglasica, ako za tih pet godina nismo našli zajednički jezik, mislim da nećemo ni u budućnosti."

Njegovo priznanje je da su osećanja prema Luni presudila da se distancira od supruge Kije.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>